Nje pjes e ketij kanjoni madheshtor ku mund te shihen disa shpella te vogla siq ėshtė Shpella e Princeshes.
![]()
Nje pjes e ketij kanjoni madheshtor ku mund te shihen disa shpella te vogla siq ėshtė Shpella e Princeshes.
![]()
Peja eshte vertet e mbrekullushme![]()
eshte vendlindja ime e dyte (uj-mir) ,eshte fantastike
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Isha ne Peje ne Qershor 2006, mbresa te vecanta mahnitese me la Gryka e Rugoves dhe Burimi i Drinit, persa i perket qytetit te Pejes shetitorja ne qender ishte bukur, kurse pjeset e tjera te qytetit ka nevoj per restaurim rrenjesor, psh hyrja dhe dalja ne qytet kishte nevoj per riparim, por castet me te bukura qe kam kaluar ishin tek restoranti "TROFTA" shume restorant i bukur teper i kenaqeshem bukuri e rralle arkitekture e vecante pra me pak fjale Peja qytet duke u zbukuruar dita dites.
atdhe i dashur te lashe me zemer te plasur
1.
qe peja mas luftes ma keq se para luftes
2.
qyky hotel osht ma i bukri NpejĖ hehe edhe shum kahere osht fotografu tash ma i mire osht :P
le se boll qiita :P![]()
Po te kishe mundesi te nxjeresh ende foto te tjera , te kemi nje pamje te plot nga ky vend.
Sui generis
qe qetu SHTEPIA MALLRAVE i thojm na ne kosov hahaah
![]()
foto te shkelqyera, se kam pas menduar qe Peja eshte kaq e madhe ne shtrirje.
Ago flm pėr kėto fotot tė Pejės qė i ke sjell,ama njė tem nė lidhje me fotot e Pejės ekziston qysh se nja 3 vite kėtu nė forum dhe ėsht shum bukur e kompletuar ,ka dhe njė sqarim nė lidhje me historin e kėtij qytet,prandaj tė kisha lutur qė kėto foto tė ia bashkkangjitje asaj teme,ku do ndihmoje nė pėrmirėsimin dhe kompletimin edhe mė tė mir tė asaj teme.Ky ishte thjesht njė sygjerim shoqror...flm nė mirkuptim.
Me tė mira Bela
Duajeni njėri tjetrin.
Ago , sė pari dua tė uroj pėr fotot , janė tė mrekullueshme.
Ndoshta nuk ėshtė dashur tė hapėsh njė temė tė re , kėto foto mė mirė ėshtė tė postohen te tema "Qytetet Kosovare" , ngase shqiptaria ka shumė qytete dhe tė ketė secili temėn e vet pėr foto atėherė bėhen shumė.
Krijoni Kontakt