359
359
I'm not interested in the next generation
I'm interested in US
duhet dhe ta shpjegoni pak se si arrini ne ato perfundime Enola, dhe Elbasani Chicka
ne fakt nuk eshte asnjera pergjigja e sakte, sidoqofte merrni parasysh qe varka nxe ose 2 femijet ose 1 te rritur, prandaj nuk mund te hipin 1 i rritur dhe 1 femije ne nje kohe...
vrijeni dhe pak mendjen... se lojra te tjera na presin![]()
MtrX ubicumque felix
me duket se kane dale me not nga ana tjeter, sepse varka nuk i ndihmon dot
I'm interested in US
po dy femijet i ndihmojne dot si thua ti?
MtrX ubicumque felix
mbahen te varka ku jane dy femijet![]()
I'm interested in US
jo nuk mbahen tek varka, po mbaj mend se kemi dy femije, te cilet mund edhe te shkojne njeri nga njera ane e lumit njeri nga tjetra, he me shume se kaq te te ndihmoj, vetem te ta them fare cope tani, ajo ka mbetur...
MtrX ubicumque felix
NJeri i pret tjetri i percjell. Vajtje ardhje = me dyfishin e ushtareve
I'm interested in US
Matrx e kam gjet me kohe por nuk ja bej dot ekuacionin e duhur per te gjetur rezultatin. Nuk kam durim edhe te rri ti numeroj nga nje...
po gjete per nje ushtar shumezoje me 358 o Wolf...
MtrX ubicumque felix
Mtrx...
Nje femije shko ne njeren ane te beregur dhe tjetri ne anen tjeter.
Merr ushrari i pare varken dhe kalon ne bregun tjeter. Femija qe ndodhet atje merr varken dhe shkon ne bregun ku ndodhet femija tjeter. Te dy bashke kthehen ne bregun tjeter dhe njeri zbret dhe pret aty dhe tjetri shkon ne bregun fillestar duke ja lene rradhen ushtarit tjeter...dhe kjo histori perseritet me rradhe deri sa hipin te gjithe.
Per llogarine te thashe qe s,kam durim ti numeroj dhe ekuacionin s,po e formuloj dot.
Krijoni Kontakt