Close

Rezultati i Sondazhit: Sa libra lexuat ne 2004 ?

Votues
5. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • asnje liber

0 0%
  • 1 liber ose 2 deri ne 3 libera

1 20.00%
  • reth 10 libera

1 20.00%
  • reth 20 libera

0 0%
  • reth 30 libera

0 0%
  • mbi 30 libera

2 40.00%
  • shume me teper

1 20.00%
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
  1. #-9
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

Sa shume lexoni?

Duke bere llogarine sesa shume kisha lexuar vitin e kaluar (vetem ne formen e librave) vura re se ishte numer rekord per nivelin tim. Keshtu me hyri kureshjta te mesoj nga anetaret e tjere se sa shume lexojne (duke u munduar keshtu te nxjerr nje konkluzion sesa shume lexojne Shqiptaret - megjithese konkluzioni nuk eshte i drejte nese mendon dikush se as 1% e Shqiptareve nuk vizitojne internetin, dmth. me pak fjale ne, pavarsisht nivelit ne te cilin ndodhemi, per Shqiperine quhemi elite kombtare).

Ne sontazh nuk permblidhen revistat, gazetat, artikujt ne internet dhe artikujt pergjithesisht. Sontazhi referohet vetem ne numer librash. Numri i librave referohet vetem per vitin 2004 (dmth. sa libra keni lexuar ne 2004, pavarsisht madhesise se tyre ne faqe).

Ju lutem, per suksesin e sontazhit, tregohuni sa me te sinqerte!

Pres pergjigjet e juaja, faleminderit!

2. #-8
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Librat e shkolles hyjne ketu apo si?
    Nese po atehere 4 libra shkence marshalla me faqet (1000 pheuu)
    4 libra lende te ndryshme prap per shkolle
    2 libra te laboratorit
    3 romane, njera ishte detyrim per shkollen, tjetra per qejf, kurse e fundit doja ta lexoja se plasen duke i bere reklame "100 yrs of solitude" libri me i shpifur qe kam lexuar ne jeten time dhe si e mencur qe jam mendoja se nga mezi libri do te behesh me interesant, kur erdha ke mezi i thashe vetes vazhdo lexoje se do kete ndonje mbarim te bukur se ka fituar the Nobel Prize. Perfundimisht me shkoi java kot duke lexuar nje veper plenash e cila perserit te njejten ngjarje 1000mije here per te na treguar moralin qe koha eshte e vlefshme (c'fare ironie) dhe nese koha vazhdon te eci nuk do te thote qe njerezit permiresojne jeten e tyre.
    (This would be the kind of book you would wish on someone you wanted to provide a painful experience.)

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2005
    Postime
    10
    kam lexuar nja 4 romane per qejf, dhe ca romane per shkollen, ne letersi...

Sa per 100 vjet vetmi, me vjen keq qe nuk te ka pelqyer. Une e kam lexuar brenda nje dite, ne prag provimesh, po sa me ka pelqyer. Ne fillim thashe c'eshte ky budallallek, po pavaresisht nga morali, ai eshte romani me i arritur i realizmit magjik... Duhet te njohesh njecike realizmin magjik, qe ta kuptosh stilin e atij romani... nejse.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga adidaS : 09-02-2005 mė 09:30

4. #-6
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Lexoj aq sa mundem dhe sa kam kohe te lire.
    Tentoj te lexoj libra qe mi preferojne,libra te cilat kane ndonje vlere,qofte kjo artistike apo shkencore.Mund te them se nuk lexoj cfare do qe te me bie ne dore.
    E pelqej librin shume.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

5. #-5
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga adidaS
    Sa per 100 vjet vetmi, me vjen keq qe nuk te ka pelqyer. Une e kam lexuar brenda nje dite, ne prag provimesh, po sa me ka pelqyer. Ne fillim thashe c'eshte ky budallallek, po pavaresisht nga morali, ai eshte romani me i arritur i realizmit magjik... Duhet te njohesh njecike realizmin magjik, qe ta kuptosh stilin e atij romani... nejse.
    Lol une thoja c'eshte ky budallallek gjate gjithe kohes qe e lexoja. Se njihkam fare fare realizimin magjik, hera e pare qe degjoj kete shprehje ...poo realizim tragjedik mu duk mua merzitezha, nxehesha, me librin sahere qe dikush vdiste, pra me nerva deri ne fund e kam lexuar.
    Gezohem qe te terhoqi ty.

Tema tė Ngjashme

1. Lexoni rregulloren para se tė prezantoheni
    Nga Albo nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-06-2022, 16:03
  2. Lexoni Biblėn on-line nė gjuhėn shqipe.
    Nga Albo nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 30-11-2012, 05:42
  3. Lexoni > Sekretet e Ahmet Zogut
    Nga Humdinger nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 12:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •