Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869

Njerez reklamash >>>

Shpesh kam vene re se ne pune, ne shkolle apo ne shoqeri njerezit nuk vleresohen nga virtytet reale te tyre.. (qe ndoshta per ceshtje kohe nuk munden..) por nga pershtypjet qe te tjere kane pasur per te..

ju si mendoni ? C'duhet te vleresojme me shume.. ate qe (duhet te) jemi ne te vertete, apo ate qe (duhet te) reklamojme tek te tjeret ???

miqesisht,
    huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Me pelqeu shume kjo tema jote.
    Dhe un jam e mendimit qe shume njerez vlersohen me shume nga gjykimet e te tjerve dhe nga pamja e jashtme,,,dhe jo sic jane ne realitet.

Ka disa raste qe njeriu ehste pasqyra e shokeve te tij,,,po jo gjithmon qendron kjo.Po un mendoj se njeriu duhet vlersuar sic eshte ne realitet.Pastaj ato reklamat shesin vetem mallin thon.

^^Gjalica^^

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Jo gjithmone ndodh ajo qe DUHET te ndodhi.
    Njerezit duhet te vleresohen per ate qe ato jane dhe jo nga pershtypjet qe te tjeret japin per ta. Por kjo nuk eshte e lehte dhe varet shume nga personi qe ben vleresimin.
    Ka njerez qe nuk kane vete nje personalitet te fiksuar dhe nje mendim te tyrin per ngjarjet dhe dukurite dhe ata ndikohen shume nga opinioni i te tjereve. Nuk mund te behet fjale per kete kategori njerezish qe te kete nje mendim te vetin, te pa influencuar per nje person te caktuar.
    Nga ana tjeter edhe per njerez qe perpiqen te kene mendimin e tyre per ngjarjet dhe dukurite, eshte e veshtire ta vleresojne nje njeri, duke mos u ndikuar nga cfare thone te tjeret per te. Ta njohesh nje njeri duhet kohe. Nuk mundesh me nje apo disa konakte. Duhet te jetosh me te.
    Por edhe opinionet e te tjereve nuk krijohen kot. Ato jane rezultat i kontakteve te ketij njeriu (qe po vleresojme) me pjesen tjeter te njerezve qe e rrethojne. Nese per te ka nje mendim unik qe eshte njeri i mire, mendoj qe duhet marre ne konsiderate dhe gjithashtu edhe mendimi qe eshte njeri i keq , duhet marre ne konsiderate.
    Te njohesh nje njeri, eshte teper e veshtire dhe per mendimin tim duhen kombinuar te dyja ato alternativat e mesiperme , duke i dhene priorotet, sigurisht, mendimit personal per ate njeri.
    Por koha dhe kontaktet e vazhdueshme me nje njeri, jane determinante ne njohje. Dhe ne fund dua te them qe ndodh qe njeriu ndonjehere nuk njeh mire vetveten. Ndodh qe ne nje moment te caktuar te jetes ben dicka qe gjithe jeten e tij e ka konsideriar te pamundeshme per tu bere nga ai.
    Ji Vetvetja!

i/e regjistruar Maska e I_embli
    Anėtarėsuar
    30-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    18
    mos shihni vitrinen por magazinen
    une pi birre,ti pi kos
    se te thashe nje fjale mos u merakos.
    une pi xhin,ti pi dhall
    se te rashe nje shpulle ma bej hallall.
    une ha buke,ti gjel deti
    ma le 1 here su bo qameti :)

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Fatkeqsisht i dashur mik,njeriu ne kohet e sotme eshte ROB i sistemit.
    Po su reklamove.veshtire se do ecesh ne jete,do shohesh te gjitha shtigjet te mbyllura,pa asnje rreze shprese.Do vertitesh si fantazme.Atehere,ose do te rebelohesh kunder shoqerise i vetmuar,ose jeta do te duket e veshtire per tu care ndoshta pa kuptim dhe do te veteasgjesohesh.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Duhet te bejme reklama! C'te keqe ka?

Reklamat ndodhin sepse ne kur duam nje shok/qe apo nje dashnor/e duam me te mirin. Apo jo? Po nuk bera une reklame qe jam e mire, kush dreqin do me marri? LoL!

Pra, ku kerkojme shoke e dashnore, duam dike prej te cilit ne mund te perfitojme. Bejme shoke me ata qe nxjerrin ne pah nje dicka te mire tonen. Ne shkollen e mesme, kjo ndodh shume. Studentet duan te bejne shoke me ata qe jane me te njohur ne shkolle. Ndihen mire kur kane ne krah dike qe te gjithe e adhurojne. Po te jene aq me fat sa te hyjne tek ai rreth i shenjte, tek ai grup i studenteve qe adhurohen me shume, kane perfituar fame & adhurim gjithashtu.

Reklamat na tregojne c'fare mund te perfitojme po te jemi me kete njeri apo po te zgjedhim kete produkt. Dhe neve aq duam: perfitim. S'eshte gje e keqe reklama. Aspak.

Une e di qe njerezit duan te perfitojne, keshtu qe edhe une nxjerr ne pah ato gjera qe me bejne te vecante apo me te mire qe sa te tjerat. Edhe te tjeret te njejten gje bejne edhe per mua, per ty, apo per ata. Shikoni veten tuaj kur visheni ne mengjes ose kur zgjidhni shampon me te mire ne dyqan, apo detergjentin qe reklamohet me shume.

Ju, Huggo... ke do merrnit? Ate vajzen qe eshte e mire ne seks dhe qe eshte e bukur dhe e zgjuar, apo dike qe ka vetem zgjuarsine nga keto tre gjera qe kishte e para? S'eshte e veshtire kjo zgjidhje.

Te mos behemi "te mire" e te themi se bukuria e seksi s'kane asgje te beje me zgjidhjen. I kemi vene re te gjithe si behen kur degjojne dicka te mire per veten tone. E verteta s'na pelqen, por... ja qe ndodh.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Paraqitu si te duash se ta vene te tjeret festen ashtu sic e meriton.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Problemi me reklamat eshte qe njerezit harrojne dhe dalin jashte realitetit (pra, egzagjerojne). Na tregojne qe do perfitojme dicka, por kur u afrohemi, e shikojme qe ata s'jane njeriu qe reklamonin.

Reklamoni, o njerez... vetem reklamoni te verteta!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966

Re: Njerez reklamash >>>

Postuar mė parė nga huggos
    Shpesh kam vene re se ne pune, ne shkolle apo ne shoqeri njerezit nuk vleresohen nga virtytet reale te tyre.. (qe ndoshta per ceshtje kohe nuk munden..) por nga pershtypjet qe te tjere kane pasur per te..

ju si mendoni ? C'duhet te vleresojme me shume.. ate qe (duhet te) jemi ne te vertete, apo ate qe (duhet te) reklamojme tek te tjeret ???

miqesisht,
    huggos
    Robt (njerezit dmth) e kane mesuar qe virtytet jane gjera te cmuara.
    Gjeja e cmuar, ruhet me shume kujdes, sepse ti nuk do ta besh pis me njollat e natyrave te ndryshme.

Tani, ti je vetvetja, apo je vitrinat e ndryshme qe vendos sipas shijeve te klienteles qe te kalon para dyqanit, nuk eshte pyetje qe behet.
    Virtyti eshte gje shume e shtrenjte per ta nxjerre vitrinave. Nderkohe, vitrinen duhet ta mbash gjithmone ne gjendje te mire qe te te ece biznesi.

Ti je ai qe je. Ke duhet ta lesh brenda ne dyqan, e kujt duhet ti shesesh te dera para vitrines, eshte vendimi me i rendesishem qe duhet te marresh.

Se mund te fusesh nje tip qe te hyn brenda e te ben shurren.

Duhet te dish te fusesh brenda ate qe di ta vleresoje tamam mallin tend.

Vitrina(t) jane prape aty, per te gjithe ata qe jane verdalle...pra per "kalimtaret".
    Summertime baby!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152

Re: Njerez reklamash >>>

Postuar mė parė nga huggos

miqesisht,
    huggos
    Cdo njeri ka patur eksperienca te ndryshme ne jete. Mua me ka ndodhur e kunderta qe ke permendur. Dmth kur eshte paraqitur dikush me virtyte, eshte vleresuar nga shoqeria.

Une them se njeriu gjithmon e tregon veten (edhe nese nuk deshiron ta tregoj). Gjithashtu mendoj se njeriu 'duhet' te jete i sinqert por kjo sdo te thot se duhet te jete shume i hapur (dmth mos te thot gjithcka qe ka ne koke). Mjafeton qe ato qe thot jane ato qe me te vertete ndjen ose/dhe mendon.

Mendoj se duhet te vleresojm ate qe ka virtyte dhe qe i paraqet ato virtyte pa patur frike nga shoqeria. Une k'te njeri vleresoj.

Reklama eshte per te shitur dicka qe ndoshta nuk eshte e vertete, mua nuk me duhen reklamat por me duhen ato te vertetat.

Ky eshte mendimi im.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shoqeria apo dashuria me njerez qe marrin droge??
    Nga dodoni nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-05-2006, 05:20
  2. Citate nga njerez te njohur per Civilizimin Islam
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-04-2006, 03:08
  3. Vajzat tona punojnė si prostituta nė Itali: na zhgenjyen
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 08:29
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •