Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574

Re: Njerez reklamash >>>

Postuar mė parė nga huggos
    Shpesh kam vene re se ne pune, ne shkolle apo ne shoqeri njerezit nuk vleresohen nga virtytet reale te tyre.. (qe ndoshta per ceshtje kohe nuk munden..) por nga pershtypjet qe te tjere kane pasur per te..

ju si mendoni ? C'duhet te vleresojme me shume.. ate qe (duhet te) jemi ne te vertete, apo ate qe (duhet te) reklamojme tek te tjeret ???

miqesisht,
    huggos
    Kur dikush qe eshte shume i njohur dhe i vleresuar nga te tjeret thote ndonje marrezi, njerezit qe e vleresojne ate do ngelin me goje hapur dhe te mahnitur nga "zgjuaresia" e tij. Nese dikush qe eshte krejtesisht i panjohur, apo i vogel, edhe nese thote nje gje teper te zgjuar, njerezit do t'i hidhen ne fyt, ose nuk do ta perfillin fare per "marrezine" qe ka thene.

C'duhet te vleresojme me shume, ate qe jemi ne te vertete, apo ate qe rreklamojme tek te tjeret?

Puna qendron nese kemi dhuntine te rreklamohemi tek te tjeret apo jo. Nese po, shume kollaj do behemi idhuj per te tjeret, nese jo shume shpejt do vleresohemi per ate qe jemi ne te vertete. Persa i perket atyre qe behen terheqes me fjalet, me sjelljen, me pamjen e tyre te jashtme, apo me dhuntite e tyre natyrore fatkeqesisht vleren e tyre te vertete do ta dine vetem ata qe jetojne me keta persona. Dhe vlera e tyre e vertete eshte shume me e ulet se pershtypja qe kane dhene tek te tjeret.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Mua me ndodh dicka me e "tmerrshme" ..
    Shoke e miq me prezantojne tek njerezit e tyre, me nje cilesi te vecante, e kur per here te pare ndeshem me miqte e rinj, fjala e pare eshte "Me kane thene se .." E qe atje e tutje te merr lumi, sepse duhet "disi te shtiresh" (apo thjesht te perpiqesh) te mbash imazhin e krijuar (fallco) qe te mos nxjerresh prezantuesit jashte loje..

Por ndonjehere edhe nga lodhja e kesaj gjendjeje edhe nga inati, "i kam shkelur me kembe" pershtypjet e te tjereve, me te vertete duke i lene te tjeret me goje hapur..

Ne fakt duhet te vendosesh.. te shtiresh apo te jetosh i lire si te te vije per mbare. Gjithsesi me duket se e kam bere tashme zgjedhjen time.

Ju falenderoj te gjitheve per mendimet. Ishin teper reale dhe te pergjegjeshme.

krejt miqesisht,
    huggos
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 10-12-2003 mė 04:43
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Shoqeria apo dashuria me njerez qe marrin droge??
    Nga dodoni nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-05-2006, 05:20
  2. Citate nga njerez te njohur per Civilizimin Islam
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-04-2006, 03:08
  3. Vajzat tona punojnė si prostituta nė Itali: na zhgenjyen
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 08:29
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •