Ja pse Zoti i ka tradhetuar cifutet dhe i ka mallkuar
hARROVE SE CDONIN TE BENIN ROMAKET E CIFUTET ME JEZUSIN PO A NUK QE ZOTI qe e lejoi.pastaj ZOTI VONON POR NUK HARRON NDOSHTA PREJ KESAJ NGJARJE DO KETE DOBI PSE DO TRIUMFOJE E VERTETA
shikoni pak njeriun lind rritet zhvillohet plaket pataj vdes po keshtu bimet kafshet perandorite nuk dalin nga ky ligj i Zotit edhe amerika sbesoj te dali dot pati nje fillim pati nje zhvillim do te kete nje renie e pastaj nje shkatarrim
hebrejte ishin rober te faraonit Zoti i shpetoi me ane te musait jua hapi detin ne mes ja mbyti faraonin por ato mbas kesaj nuk u binden se faraoni u mbyt Zoti ja nxorri trupin e tij mbi det pastaj shkuan ne egjipt moren pasurite e bene nje idhull ne kohen kur musai ishte ne malin sina kur erdhi musai keto adhuronin vicin me gjithe argumentet qe Zoti ju dha {ligji i perterire:32..20_50}"dhe tha {Zoti} une do tua fsheh atyre{israeliteve} Fytyren time dhe do te shoh cili do jete perfundimi i tyre,sepse jane nje brez i degjeneruar, bij tek te cilet nuk ka fare besnikeri.ata me kane bere xheloz me ate qe nuk ishte Zot {IDHULLIN QE ADHURUAN MBAS SHPETIMIT NDAJ FARAONIT}kane provokuar zemerimin tim me idhujt e tyre te rreme dhe UNE DO TI BEJ XHELOZ ME NJEREZ QE NUK JANE NJE POPULL{arabet para islamit ishin ndare ne fise},DO TI NGACMOJ CMIREN E TYRE ME NJE KOMB QE NUK ESHTE NE VETE....{sepse arabet adhuronin idhujt para islamit)Une do te mbledh mbi ta mjerime do ti mbaroj shigjetat e mia kunder tyre. Nga jashte shpata do ti privoje nga femijet. nga brenda terrori, duke shkaktuar vdekjen e te riut virgjereshes,te foshnjes se gjirit dhe te plakut te thinjur.
UNE KAM THENE "DO TI FSHIJ NJE HERE E MIRE KUJTIMIN E TYRE NE MES TE NJERZVE"
ne kohen e dautit ju rrit besimi i thane daudit duam te luftojme mirepo nuk kishte ardhur akoma urdheri i Zotit per lufte .kur erdhi dauti i tha jeni te obliguar te luftoni shiko si i thane shko e lufto ti me ZOTIN TEND.
te shtunen Zoti ja ndaloi qe te peshkonin ata te "ZGJUARIT" i hidhnin rrjetat te premten e i nxirrnin te dielen do ja kallnin ZOtit i ktheu disa prej tyre ALLAHU derra dhe majmune
i ka urdheru ZOTI ti mbulojne grate nese ata nuk mbulohen te qethen tulle hebrejte qe nuk i mbulojne i qethin edhe i vendosin paruke
ne bibel
6 Sepse nė qoftė se gruaja nuk mbulohet, le t`ia presin flokėt; por nė qoftė se pėr gruan ėshtė turp tė qethet a tė rruhet, le tė mbulojė kryet.
7 Sepse burri nuk duhet tė mbulojė kryet, sepse ėshtė shėmbėllimi dhe lavdia e Perėndisė, kurse gruaja ėshtė lavdia e burrit,
8 sepse burri nuk ėshtė nga gruaja, por gruaja nga burri,
9 edhe sepse burri nuk u krijua pėr gruan, por gruaja pėr burrin.
10 Prandaj gruaja, pėr shkak tė engjėjve, duhet tė ketė njė shenjė pushteti mbi kryet.
1Korintasve,11/6-10
Tjeter i vrisnin profetet Zekerian me sharre Gjoni ia prene koken donin te vrisnin edhe Jezusin a.s .a nuk ju mjaftojne keto per tu quajtur populli i mallkuar sepse ato i kalonin kufijte e ZOTIT.pse duhet ti dume kur vete ZOti i ka mallkuar.Kristianet katolike dhe ortodokse para nje shekulli ishin dakort me kete gje mirepo e pane se hebrejte u fuqizuan edhe hoqen dore nga luftrat ndaj tyre persekutimit qe i benin me pare ka edhe ngjarje te tjera po qe se i doni me kenaqesi.
une cuditem si kristianet i duan ato kur ato vrane gjonin zekerian i thane se maria ka bere imoralitet per te cilen Allahu ka zbrit nje sure me emrin "MERJEME:ku e pastron ate nga shpifja e cifuteve dhe tregon realitetin per jezusinplus qe cifutet shtyen romaket per te vrare jezusin futen doktrinen e trinitetit ne bibel shiko se cfare beri pali para se me u be kristian vrau apostujt shpiken rrymat jehovait evangjelisteve protestante qe perkrahin hebrejte dhe i ndihmojne ato per realizimet e qellimet e tyre djallezore.ato se besojne jezusin si profet a.s dhe muhamedin a.s.
NE BIBEL
{ligji i perterire:32..20_50}"dhe tha {Zoti} une do tua fsheh atyre{israeliteve} Fytyren time dhe do te shoh cili do jete perfundimi i tyre,sepse jane nje brez i degjeneruar, bij tek te cilet nuk ka fare besnikeri.ata me kane bere xheloz me ate qe nuk ishte Zot {IDHULLIN QE ADHURUAN MBAS SHPETIMIT NDAJ FARAONIT}kane provokuar zemerimin tim me idhujt e tyre te rreme dhe UNE DO TI BEJ XHELOZ ME NJEREZ QE NUK JANE NJE POPULL{arabet para islamit ishin ndare ne fise},DO TI NGACMOJ CMIREN E TYRE ME NJE KOMB QE NUK ESHTE NE VETE....{sepse arabet adhuronin idhujt para islamit)Une do te mbledh mbi ta mjerime do ti mbaroj shigjetat e mia kunder tyre. Nga jashte shpata do ti privoje nga femijet. nga brenda terrori, duke shkaktuar vdekjen e te riut virgjereshes,te foshnjes se gjirit dhe te plakut te thinjur.
UNE KAM THENE "DO TI FSHIJ NJE HERE E MIRE KUJTIMIN E TYRE NE MES TE NJERZVE"
A e dini se sipas izraeliteve ne jemi gomaret etyre dhe se ato jane populli me racist ne toke te cilet thojne vetem ne jemi populli i Zotit dhe te tjeret jane sherbetoret tone dhe ne parajse do hy vetem ai qe ka gjak cifuti
XpliCit_dr kujdes po ben gabime ne lidhje me profetet
Mos fol per profetet duke lexuar tregimet e bibles sepse Zoti i ka pastruar ato ne kuran nga gabimet qe gjenden ne bibel Asnje profet se ka mohu Zotin dhe vellai musait haruni nuk e beri idhullin vicin e arte kujdes kur te flasesh per profetet megjithese je muslimane duhet te dish historite e tyre sipas kuranit ki kujdes se ben shume gjynah .
Krijoni Kontakt