Ev, disa e bejne edhe falas... ;)
U kenaqa me shume duke vizatuar femren se sa meshkujt. Kjo eshte pak a shume si vizatimet me siper, por me pak e "evoluar" per mungese te kohes.
Ev, disa e bejne edhe falas... ;)
U kenaqa me shume duke vizatuar femren se sa meshkujt. Kjo eshte pak a shume si vizatimet me siper, por me pak e "evoluar" per mungese te kohes.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
lere qe ishin shume te bukura
po ishin dhe shume sexy moj leila
hallall ylli
ke vertet talent
kete e thashe seriozisht
interesante , po a ke provuar te besh edhe autoportrete?
Je shume e madhe ,te them te drejten nuk mund te jap vlersim tjeter sepse nje dicka qe te gjithe mund ta bejne per 2 minuta por asnjeri nuk i ve rendesi, ti arrin ta kthesh dhe ne teme. Kjo per mua eshte zotesi. me kujtohet nje histori, nuk mbaj mend kush rregjizor e ka bere ne kohen e komunizmit. Pasi kritika ishte shume e ashper ,ndersa pjesa qe do te luhej ne teater ishte shume moderne per kohen ,atehere rregjizori duke ditur mediokritetin e kritikeve komunist i lindi ideja qe te vendoste nje rrote qerreje ne skene,po po pikerishte nje rrote qereje(me duket tek premjera"Lumi i vdekur"). U dha shfaqja e proves dhe erdhi dhe kritiku komunist qe miratonte apo jo vazhdimin e premieres dhe perfundimi :kritiku gjeti si te panevojshme venien e rrotes ne skene dhe urdheroi qe shfaqja te jepej ,por rrota te hiqej urgjentishte. Koleget e pyesin rregjizorin e madh:-Ce deshe ate rroten ne skene, nuk e kuptuam domethenien dhe ai u pergjegj:-Duke njoftur mire mentalitetin e ketyre komunisteve, e dija qe nuk do ti pelqente te interpretonin ne skene,por do ta hiqnin rolin qe u kisha dhene .
Me erdhi per te qeshur me interesin qe me ngjalli fantazia jote,po e shikoja me vemendje dhe per momentin qesha dhe thashe:- Mire kjo eshte kaq e zgjuar sepse ne fund te fundit ishte ideja e saj ,po une qe po humb kohen per te zbuluar domethenien kush jam? Nuk me mbetet gje tjeter vetem te te jap komplimentet e mia .
Zoti bekoftė gjithė shqiptarėt
shume interesante te gjitha
Nuk i kisha pare keto.
Me pelqyen- sidomos sirenat (kurre nuk ua vizatoja dot bishtat).
Dmth une jam rrote... jooooo... dua te jem kub! kub! kub! Tregona ndo nje histori me kube... me keto kuptimet e thella, qe kur ta shohe ndo nje moderator, te mendoje se ndoshta historia eshte metafore qe ka te beje me temen dhe keshtu i ndare ne dysh do vendosi se eshte me mire te mos perzihet ne kete mes duke na i fshire kur nuk eshte i sigurte per postin qe synon te fshije :D
Evelinke (mafishe Elbasani thote *Demi*), nuk o abstrakte ajo mi lal... eshte nje ushtrim qe te jepet psh 10 sekonda te vizatosh format kryesore te asaj qe sheh pa hequr qymyrin nga letra dhe pastaj te jepet me shume kohe te shtjellosh hijet, detajet, etj.. Eshte figure drawing, menyra me e mire per te vizatuar format (pyesni xxxl se ai eshte ku e ku me ekspert se une dhe ka nje jete qe merret me artin) pa humbur e pa u ngaterruar ne e ke bere doren me te madhe se koka, apo supet me te gjera se sa ishin ne realitet. Eshte ushtrim qe mbi te gjitha, te cliron nga divergjenca e objektit qe sheh dhe atij qe ke ne mendje, sepse me cdo vije qe ben, ndreq gabimin qe mendon se bere me vijen qe vizatove me pare. Te cliron doren, me nje fjale, dhe te jep persperktive, qe te mos varesh teresisht tek imazhi qe ke ne koke i cili gjithnje do te te ngaterroje. E qe thua ti, gjate 3 oreve me ate femren nudo, duke e vizatuar 300 here, une u clirova nga nje fiksim i imi qe te mos behesha femer *mishtore*. Por tani qe pashe ate modelen, mu duk shume cute dreqi. Nga trute, ec mo kush i sheh trute, po nga pamja kishte fytyre shume engjellore dhe trup shume nice dhe thashe, tani skam frike nqs behem 70kg.
Ne forum skam pare vizatime-skica, apo figure drawings, mass drawings, gesture drawings, etj., por vetem vizatime te lustruara, kur i thone, dmth te mbaruara, ku vetem te tregon perfundimin e nje historie... gati per kritike. Vura edhe te tilla, sikur vetem per te pare teknike tjeter pervec atyre me te cilat ju eshte mesuar syri, se spo i veme ne forum per te fituar cmime. Une jo e jo, e skam nder mend te merrem me kete zanat. Autoportrete vetem motres i kam bere se ia kam pare surrane 24/7 me vite rradhazi, por skam patur interes te bej per te tjere. Flm te gjitheve per komentet. Juve qe ju kam xhan e dini... e ndjeni dashurine time pertej oqeaneve dhe kilometrave... psh kur ju jap pike te reputacioni... :D
P.S. Mbajini fort ato 2 klasa vizatimi nga shkolla fillore, se do na beheni kritike arti te medhenj nje dite -- kjo per ate zhgarravinen qe i dogji... suma per te komentuar (vec jo ketu). lol
Per me shume -- http://www.ndoylefineart.com/gesture3.html
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 03-11-2005 mė 14:12
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
pak me siper thashe interesante ,por doja te thoja qe ndjehet lirshmerija qe ke ne te vizatuar vazhdo keshtu do te thoja
Iiiiiiiii... si e harroi 2003-shin... lol
Xhan! (E hoqa ate pjese se ndihem cuditshem te shkruaj per dicka te harruar.)
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt