nuk e di a ka dicka per te fol ???? - vetem degjoeni kete kengen live te kenduar nga e madhja Shkurte Fejza
Shkurte Fejza - O moj Shqipni - live
nuk e di a ka dicka per te fol ???? - vetem degjoeni kete kengen live te kenduar nga e madhja Shkurte Fejza
Shkurte Fejza - O moj Shqipni - live
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
kam shume respekt per kete kengetare , eshte simbol i kenges folklorike kosovare ka nje ze karakteristik.........
pershendetje nga vildanja nga mitrovica e pershendes bilibilin e kenges shqipe shkurte fejza esht nje kengetare shum e mrekullushum qe me zerin e saj na i kenaq zemra goje tu lumt shkurte fejza une kenget e jua i ndegjoj regullisht te pershendes me zemer e me shpirt vildanja me familje
Cka mendoni per kenget e Shkurtes ?
A mendoni qe ato kane nje jehone te gjere ne muziken e shqiptarve ?
A mendoni qe kenget e shkurte fejzes kane nje vlere te madhe ne kulturen e popullit te lashte arberor ?
Cka mendoni per personalitetin e shkurte fejzes ?
Si mundi qe kjo grua kaq e thjeshte te arrije gjithe kete moral ?
pershendesim zogun me kengen e shkurte fejzes;"Ah moj dashni,bothen me gjiz e sandallet mkan ra ne hitha" kjo kenge ne duet me Mahmut ferratin...
Ujesej,ujesej for albanian lights of day...kenga ne vazdhim unlimited edition
Ju dua (A)![]()
![]()
Driton, pse e ki qit ni kryq t'pėrmbysun edhe ni fletė kanabisi??
kryqi i pėrmbysun nuk ka kuptim tjetėr pos inverzi i Krishtit. Kallxoji edhe tezakut, dhe nėse ai osht i krishter (?) rrėfehuni![]()
qellimi i avatarit nuk eshte te paraqes ate qe un jam por cka dmth te jesh i denuar aty eshte edhe copa e kanabisit mos harro...nese vet je antikrisht e tka rra nsy nuk dmth qe qka te sheh ashtu te duket ty,,
Krijoni Kontakt