Mire u takofshim per pak kohe te nderuar miq.Them keshtu sepse
ky eshte vendimi i fundit i qeverise greke.Do debohen 400 mije te huaj nga Greqia.Dhe sa per dijeni ata qe do debohen jane 399 mije shqiptare dhe pjesa tjeter ndonje fatzi qe do ta zene ne rruge rastesisht.Dhe per cudi qeveria jone e nderuar me Fantoc Nanon ne krye na harroi dhe per nje here tjeter.Nuk mjaftojne zvarritjet qe na bene ketu e 10 vjet me dokumentat por tani dhe na debojne.Dhe keshtu vellezer e motra se shpejti ju lutem te na prisni ne krahet tuaj dhe te papunesise.Kesaj i thone drejtesi apo
pabesi.Nuk di si mund ta shpjegoj ate qe une dhe shume te tjere si une ndjejme.Nuk mjafton qe jetojme ne mes te nje populli racist dhe mosmiredashes.Nuk mjafton qe punuam per ate popull dhe ndertuam pothuaj gjysmen e Greqise.Tani qe mbaruan punen e tyre na debojne.Dhe keshtu mbaron dhe nje enderr e jona per nje jete me mire diku larg vendit tone.Ngaqe ne ikem nuk eshte faji yne sepse po te rrinim atje do ishim te papune sepse asnje qeveritari nuk i ra nder mend te beje qofte dhe nje perpjekje qe te hape vende pune per nenshtetasit e tij.Dhe qeveria e sotme ne vend qe te kerkoje pajisjen e shtetasve te saj me dokumente kerkon tokat e vorio-epirit.Po cfare i duam ne ato toka more Fantoc do na thuash edhe neve te mjereve??
Ti bashke me Sali Barishten e shitet Shqiperine sa here qe mundet qe te pasuroheshit pak.Dhe nese doni ta dini shteti grek ka akoma ligjin e luftes me Shqiperine.Qe te kuptoni dhe ju: nga momenti ne moment ne futemi ne lufte me greket.Kjo per arsye se z.Fatos do te marre tokat e vorio-epirit.Z.Fatos harron se vendi yne humbi te drejten per te marre pjese ne 15 e Europes vetem e vetem se Greqia votoi kundra Shqiperise.Une kaq kisha te ju them.Te tjerat do ti themi kur te kthehemi te gjithe ne Shqiperi.
MIRE U TAKOFSHIM.
Krijoni Kontakt