Une kam nja 3 jave qe ndodhem ketu, nuk eshte keq po eshte shume me i vogel se Houston, te jesh i sigurt per kete. River walk eshte pjesa me e bukur mund te them dhe Alamao Avenue.
Une kam nja 3 jave qe ndodhem ketu, nuk eshte keq po eshte shume me i vogel se Houston, te jesh i sigurt per kete. River walk eshte pjesa me e bukur mund te them dhe Alamao Avenue.
hey mister une jam ne San Antonio githashtu dhe mund te te them Ketu shpi (apartamente) gjene sa te duash me qera mjafton te kerkosh (edhe te kesh leke $$$$ ) pranaj vlla fat te mbare.
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Hello !
Vi se shpejti ne San Antonio TX my husband got orders so will be moving there soon
and i will love to make some albanian friends so ju lutem me shkruani nese keni mundesi .
nuk e di akoma se ku do jetojme por jame shume e sigurt qe nuk do jete baze ushtarake anymore so i am happy for that.
Pershendetje!
Kam nje sherbim pune 6 ditor ne Dallas, Texas. Nga data 9 Janar deri ne daten 15 Janar. Nese ka ndonje forumist ne Dallas qe do te dale per kafe gjate ketyre diteve me nis nje mesazh privat.
Gjithe te mirat
R2t
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Une jetoj ne san antonio ne lackland AFB
I love the city i hate how people drive . so i don't mind if anyone of you that is here in san antnio write to me if you want to .
Krijoni Kontakt