We rent our life !
Never able to bye it.....
Pra ti , une , ai , ajo .... NE ....... nuk jemi kurre pronaret e jetes tone !
Ndokush ketu qe mendon ndryshe ?
Ps..Me falni per anglishten por mendova qe koncepti eshte me i qarte ne te shprehur .
We rent our life !
Ps..Me falni per anglishten por mendova qe koncepti eshte me i qarte ne te shprehur .
As me qira nuk e marrim dot, por na i jep council-i. Sepse kur lindim nuk kemi koker leku. lol Qe me ben te mendoj se c'ndodh kur vdesim? Ne braktisim jeten? Apo ajo neve? Nese ne braktisim ate, atehere ngelet nje jete boshe, e ndoshta ne gazete per tu reklamuar del perseri per dike qe eshte i interesuar.
Gjithcka eshte nje cikel, trupi jone, mishi e kockat, gjaku, thonjte e floket... me pare kane qene dicka tjeter. Akoma edhe kokordhoket e syve, kush e di se c'fare kane qene me pare, ndoshta bishti i ndonje lope.
Po atomet more? Heh... tipa interesant jane edhe kta, bashkohen bashke ne nje forme te caktuar, e formojne diamantin. Formohen pastaj ne nje forme tjeter, e japin pataten. Thuaj po deshe qe nuk kane karakter. lol
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
Sa shumë vëllezër paska patur!
Ca domethene kjo?Postuar më parë nga Deus
Une e kam "blere" jeten. Dhe me relativisht cmim te mire. Jam une qe vendos c'te bej me te, ta ve ne treg per shitje, tja jap me qera te tjereve shtrenjte, te mos i ve ndonje vlere fare e keshtu me rradhe.
Me duket pyetje prej lunatikesh.
!
I bie qe ti Deus e do dhe pasi te vdesesh apo si?
lol, e kuptoj shume mire qe je ne kontradikte te plote me natyren po skemi cbejme....
Mua me pelqen qe se blej dot...c do?
Pleq te lodhur...do jemi dhe do thuash "C'mu desh qe e bleva, me ngeli ne dore"..
Me qira? Jeta? Ndoshta per disa, por per mua jo.Postuar më parë nga Deus
We rent our life !
Sa te jetoj, jeta eshte e imja.![]()
nese sjam une pronare e jetes sime ... dhe atehere kush eshte ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pronar i jetes??
Askush..ndoshta
Me pelqen te mendoj qe edhe jeta duhet te kete nje çmim..
Nuk do te leja te kalonte edhe nje minut i vetem pa u sakrifikuar,qe te arrija te bleja te paarritshmen jete..
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Ne qoftese jeta jote ka nje cmim, cfare dmth kjo....se une mund te gjej nje menyre per te blere jeten tende?
çdo gje ka nje çmim.
edhe ti ke nje çmim..edhe une.
mund te blej ty po jo jeten tende.
vetem ti mund te blesh jeten tende..dhe thashe ndoshta..
ti e din sa kushton?
une e di sa kushtoj une por do te duheshin dhjete jete per te mesuar vetem çmimin![]()
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
k'shtu pomund te blej ty po jo jeten tende.
vetem ti mund te blesh jeten tende
PS: megjithse une mendoj se njeriu nuk ka cmim, ashtu si nuk ka cmim dashuria, karakteri, e shume gjera te tjera
Krijoni Kontakt