Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 72
    Postuar mė parė nga MtrX
    po kam perfitim kur bie nga shkallet, se mesoj qe te ruhem e mos bie here tjeter... perfitoj eksperience, qe eshte perfitim edhe me i rendesishem sesa perfitimi material...
    femija qe thua ti ben kaken sa vjec e ke?
    se po e beri edhe kur shkon ne shkolle, atehere ka anomali fizike, truri nuk kontrollon trupin, ne nje situate si gjumi...
    1. Po s'pate mundesi tu ngjitesh me shkalleve?
    2. Mire e mesove, po pse s'ndodh qe po te jesh rrezuar nje here te rrezohesh prap em vone(dmth nga "mesimi" s'mesove/perfitove asgje.)?
    3. Mesimin qe te kesh kujdes neper shkalle nuk e mesohet vetem po te jesh rrezuar nga to. Hyn ndergjegja ketu. Po te rrezohesh nga shkallet je i HUMBUR (gjithmone nese mund te defionhet si si "humbje" kjo).

Femija qe po merja shembull, ne fakt eshte e vertete. Tani sa ka mbaruar 8-vjecaren dhe i ndodhi nje gje e tille, por me nevojen e vogel.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Mtrx ...ke te drejte ne menyren si e mbron argumentin tend ...dhe ate gje isha gati te shkruaja edhe une por.....mu desh te shkoja pak ne ..hale.. dhe patkeqesisht u rrezova.....edhe u vrava pak .
    Por nga kjo perfitova aftesine per te qene pak me i kujdeshem heren tjeter duke ndezur driten dhe duke pare me mire ku hedh kembet.
    Megjithate ky akt hy tek te pavullnetshmit ....... e mira eshte te diskutohet per aktet te cilat behet me koshence te plote . Jo duke u bazuar vetem tek te pavullnetshmet por ne aktet e ndergjegjesuara.
    Ketu tek kjo e dyta une mendoj se nuk ka asnje akt pa perfitim

..Ti.. mundohu ta na mbushesh pak mendjen se nuk jemi nga ato qe mbyllim veshet dhe vetem flasim ate qe na pelqen por pranojme edhe diskutimet e te tjereve ( kur keto jane te llogjikuara dhe te provuara ) ...per TY

Postuar mė parė nga MtrX

te qenurit perfekt nuk do te thote te besh cdo gje per nje perfitim...
    POR te besh cdo gje me perfitim duhet te jesh perfekt!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Pse u zhduken postimet e fundit ? Hajde hajde per forum qe kemi !
    Matrx sapo kishte bere nje pyetje qe isha i interesuar ti pergjigjesha...turp te kete kush ben keshtu veprimesh...Ka ndodhur ky fenomen edhe ne forume te tema te tjera ku dikush qe zoteron nje post ka fshire postimet e tij ku ka ofenduar dukshem anetaret.

.....Por te besh cdo gje me perfitim duhet te jesh perfekt !....

Kjo shprehje eshte shume e varfer . Gjynaf se ai qe e ka shkruar eshte munduar te thote dicka te madhe..
    Kush tha qe duhet te jesh perfekt qe te besh gjithcka me perfitim ?Deri tani po diskutojme qe nuk ka asnje akt pa perfitim....dhe besoj qe kur themi keshtu referohemi tek njerezit normal.

Respekte !

Epo c'te bejem ti perserisim deri sa t'jua vulosim ne koke atyre qe skuptojne

pyetja ishte Ka akte pa perfitim?

Pergjigja ime
    Postuar mė parė nga StterollA

Po. Aktet humbes.. nga te cilet humbet dicka
    E thash qe do nxjeri qe une e kam thene ate qe e thate ju. Silluni verdalle tani.. kapuni tek "moderatoret"

Temes i hoqa ca pupla qe e shemtonin. Meqe ju te dy nuk deshet ti perserisni prap ato sharrjet per te cilat luftonit, tani tema le te vijon si duhet.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Mtrx !
    Si ishte ajo pyetja e fundit qe me bere para se te fshihshin puplat qe shemtonin temen ? Se ishte interesante pyetja dhe kishte vend per diskutim.

Ti qe heq puplat.....Ti tamam i ben aktet me perfitim ...por perfiton pak ama....dhe humb shume

Postuar mė parė nga WOLF POWER
    ...
    Une ... tani hoqa dore nga kjo teme....
    ---------------------------------------------------------------

Wolfi eshte wolf dhe kurre nuk do haje aty ku ka shkelur ...
    Ha .. ha edhe ate mire wolfi, me gjuhe e me veshe.. por pret sa te kthejne koken menjane sa mos ta shofin tjeret.. Burre apo burracak jepja noten vetes, se une te vlersova!!!

Me kontakto ose ne pirvat.. ose ne padogane per sherre e gallate ketu jo!!!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    kur te nxjerresh nga koshet postimet e mija te fshira ....nxirri tamam dhe jo duke i vecuar sepse njerezit se dine rrjedhimin e atyre fjaleve.

[size=0.55]Postmi i edituar.

Verejtje: trim, ne privat vazhdo te thashe.
    [/size]

I am Canadin
    Anėtarėsuar
    29-09-2002
    Vendndodhja
    Montreal Canada
    Postime
    130
    Me jepni nje shembull ku mendoni se ka akte pa perfitim dhe menjehere do ju tregoj perfitimin ne te.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Henri Anderson : 12-12-2003 mė 14:52
    Henri Anderson was here.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dashuri apo pėrfitim?!
    Nga bambolabionda nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 119
    Postimi i Fundit: 20-08-2011, 22:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •