Me raste po jo aty ku mendon ti:PPP
Me raste po jo aty ku mendon ti:PPP
Nese don po e nxjerr ne shitje shtepine vetem per ty Enkeleda LoL. Bej shaka sepse nje person nuk mund te gjykohet per nje dite, jave, ose muaj. Pershendetje dhe do zoti nuk te shikoj ndonjehere sepse e kam syrin e keq shume une
![]()
Goodbye DEBUG, hello reboot...
SJAM UNE KJOJA NE FOTO MOJ SHANON PO ME NGATERON MI LAL SJAM UNE ...POR KJO ESHTE *ALO* ME KETE NICK FUTET NE CHAT ESHTE GOC SHUME E MIRE SIMPATIKE .......P.S" KJO NUK JAM UNE
Sduuuuuuuuuuu....kot...e...ke....sduuuuuuuuuuuuuuu
looooooooooooooooooooooooooool e mora vesh pra mi se thashe dhe une cne kaq ndryshe ne fotot qe kam une dhe cne kaq e veshur![]()
Shano...ske foto te syckes hic ti me duket mua...Sycka vajze e mbare,do e lesh dhe shume popullin te prese per fotot e tua?
![]()
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Majemy pyet Sycken ne kam apo skam foto te saj se ta jep ajo konfirmimin dhe jo nje cope po dyah i kam qe prej me shume se nje viti thuajse
mua me ben cudi qe ti me keto tipare je albanian po c'fare nuk po ndodh ne bote pse jo dhe raca jone permisohet.
Discover me like emptiness.......
dimegjeni rraca shqiptare eshte rrace e bukur dhe sbesoj se ka vend per permiresim. (mund te te perjashtoj ty nese e ke nga pervoja personale:P
sa bezdi e kom kur ma shtremberojne emrin po ta gjej dhe une nje emer ty p.sh.
shanon=sharon=HURMA
ti nuk ke me te drejte te ma shtremberosh emrin se bohet bajat apo jo? e leme keshtu si thu?
po ti s'me paske kuptuar une gjithmone kom then qe jom i keq
Discover me like emptiness.......
se kam kuptuar se sme ka interesuar
Krijoni Kontakt