Ju uroj qe te gjithe jeni mire. Nese doni te dini pak fjale rreth meje lexoni ne vazhdim. Me pare dua te ju bej te ditur qe une besoj tek zemra e jo tek syri.
Une quhem Enkeleda A. sic e dine dhe shume te tjere qe kane patur rastin te njihen me mua ne tel. apo jeten virtuale. Banoj ne Las Vegas. Nevada dhe jam 20 vjece. Vazhdoj studimet ne University of Berkley ne Los Angelos. Jam larguar nga Shqiperia ne ngjarjet e 1992 kur shperthyen demostratat pra kam plot 10 vjet ne USA. Nuk kam vellezer por nje moter me te madhe se une te cilen e kam dhe moter dhe vella dhe e dua shume. Me pelqen shume te udhetoj dhe kam qene thuajse ne USA ne gjitha vendet qe jane te favorshme per tu vizituar si Hawaii,FL,NY,Montana,Michigan,CA(of courseetc. gjithashtu ne Evrope kam qene ne Italy, Germany,England(oxford per te vizituar ca shoqe te mia),Norway dhe gjithashtu kam qene ne Ethiopia Africa. Nuk kam udhetuar dhe aq shume jashte US. ngaqe kam qene e zene me mesime dhe pune. Punoj per NASDAQ dhe thuajse bej plot nje vit kete muaj qe vjen. Me origjine (ajo eshte me kryesorja ndoshta) jam nga Tirana por kam vizituar ne shqiperi kur isha para 1 viti (ik c'do 2-3vjet) Durresin, Vloren, Elbasanin dhe Gjirokastren. Me pelqejne shume shume shume partys dhe te harroj gjithcka duke kercyer me shoket dhe shoqet dhe gjithashtu sic pelqej dhe urrej ata qe besojne se femra eshte me poshte se mashkulli ne anen e mentalitetit apo ate fizike Nese doni te dini rreth meje me shume ndiheni te lire te flisni me mua ne dhome jam me nick Alo( megjithese futem njehere ose dy here ne muaj.) Ju pershendets te gjitheve dhe ju uroj qe te merrni ate qe ju takon kudo qe te shkoni.
P.S. Pershendes gjithe ata qe me njohin nuk po permend emra![]()
Krijoni Kontakt