kliko ketu dhe jeta jote do te ndryshoje...----> Curriculum Vitale
kliko ketu dhe jeta jote do te ndryshoje...----> Curriculum Vitale
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SuperShejtan : 10-05-2002 mė 12:51
E lezecme kjo. Me pelqen kur secili sjell frymen e tij tek ky forum, per aq kohe sa i permbahet dhe rregullave te tij, kuptohet.
Megjithate mund ta kishe shkruar dhe ketu qe mos hapeshin gjithe ato dritare.
Pershendetje dhe mireserdhe ne forum.
Kam vdek tu qesh me ate 'student part time,parazit full time" ,ke imegjinate te marrte shejtani te marrte.Pershendetje,nga pjesa femerore ketu.
U futa te linku ,se thash VERTET po me ndryshon jeta.LOL
Akoma po qesh,je prezantimi me GALLATE qe kam pare deri tani.
Shkruaj ca shejtanlliqe te tjera,se kemi nevoj per pak humor.Mireserdhe e pershendetje nga bursa33.
Ke bere mrekulli.Me te vertete qe me ndryshoi jeta per pak sekonda.Me solle humorin.Eshte gjeja me e bukur qe mund ti dhurosh nje njeriu.
Nuk kisha pare njeri deri me sot qe ti shkonte kaq per shtat epiteti "shenjtan"
eh si beni ju njerez. Me ta heq trurin nuk ishte . nje ok e meriton shejtan. cka ishte : )
Eh, hmmm, brrrr, psssss
Papapa si e kam torinezin zjarm fare![]()
SS , nuk po lexoj asnje vjershe tenden ?
Ciao man
Redi
Redi = number 1
redi hoxha je?
falenderoj gjithe fansat e mi per fjalet e perzemerta dhe MOS PAēA KALLSH NE SHPI ju premtoj se do te bej gjithēka per te mos ju zhgenjyer.
ju falenderoj gjithashtu per pjesemarrjen e gjere ne kinemate boterore ku u prezantova me filmin tim me te fundit :"balena ne kabinen time". shpresoj qe serish tju shoh keshtu te bashkuar, sebashku , me ballin lart per te ndertuar shqiperine tone, per te ndertuar nje te ardhme me te mire.., dhe nje kioske per mua se ma hoqen ate qe kisha.
ju dua shume( pervec weekendeve qe e kam pushim me detyrim nga sindakata!)
tani po largohem se u perlota...jam duke grire qepet per te bere qofte...me befte mire
ore SuperShejtan,
Po pres te lexoj nje vjershe tenden, kur do kem nderin ?
Ah se qesh duke harruar, Nr=1 Jam vete. Te na rroje Torino !!
Cia Ciaoo
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
ah i shkreti shqipetar si genjehet...me nje karamele! ky redi vuri nje kollare dhe u be cuni me i famshem i forumit...per nje kallare....
sa gjynah qe jeni mer! po une tipat si ai i ha ne mengjes mer me tasin e qumshtit!!!!!
e harruat fjalen popullore:"mos i shiko gunen, po punen!" ačpo tani ka dale versioni "mos i shiko punen, po makinen dhe portofolin dhe kallaren e redit"
ai redi aty eshte me mashtrusi ketu ne chat edhe ne forumi....une smund te lejoj qe njerez te atille te jetojen ne kurrizin e klases punetore....poshte redi...poshte kallarja...
dhe si per te kujtuar elektoratin tim se une ende jam aktivist 100% ja ku e keni foton time me kostum veror.......kujt i bo konkurrence ai redi mer??????
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SuperShejtan : 14-06-2002 mė 11:45
Kjo gje eshte e vertete sepse e them Une!
Krijoni Kontakt