Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Vendndodhja
    toronto
    Postime
    8

ckemi njerez ngado qe jeni

tani spo e mar vesh shum mir un kete. ketu te prezantoj veten apo car?? nejse po prezantohem njeher. quhem Nerisa (with capital N), jam cik e vogel po do rritem se shpejti. dmth tani mbarova vitin e pare te gjimnazit. me ne fund e quaj veten gjimnaziste. :P ju njerez ckemi....oh po jetoj ne toronto dhe kush me do shum te vij te me takoj. un i pash te tera fotot ketu dhe ajo Kamela me ngjan shum. kur e pash thash cne un ketu. e njejta fytyre vetem se i kam floket presh dhe pak me te shkurtra dhe hunden me te vogel.nejse.... sdi ca me then me. jam nga Tirana qe esht 1sh fare...ok ciaoo

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599

Nerisa

Mire se erdhe!
    Per foton nuk jam kurioz tani,se ja shof ate te Kameles,i imagjinoj floket presh edhe hunden te vogel edhe jam ne rregull
    Hehe jam 100% i sigurte,qe kur ta lexoje Kamela kete do dali para pasqyres...

MiStReCe^BR Maska e KaMeLaaa
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    FoRuM hihihi ;)
    Postime
    184

hehehhe

Kacaku meqe te ngeli merak ty lali une per fat te keq jam ne shkolle tani qe e pash kete prezantim dhe skam pasqyre po i kerkoj ketij mesuesit po spaskaaaa .... too bad... megjithate persa i perket hundes dhe flokeve ti mij. Hunden e kam shumeeee te vogel dhe shume me therasin pipiruqe per shkak se e kam te vockel dhe me maje perpjete dhe floket i kam te drejta ok ... nejsee me paska dal nje sozi ketu ... I'm happy about that ( not really )

Persa i perket Nerises . Mirese erdhe ne radhe te pare dhe emrin e ke shume te bukur nese eshte emri jot i vertet.

p.s. ah po edhe nje gje mund te me ngjash ti mua se je nje vit me e vogel ok??? see ya... bye bye...

Po, dhe Hana do t'a dije
    Edhe Dielli do t'ket pa
    Se per qark ksaj rrokullije
    Si Shqypnija 'I vend nuk ka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Vendndodhja
    toronto
    Postime
    8

lol

k njerez rrofsh dmth rrofshni per mirpritjen . edhe thnx kamela per emrin. po i verteti i imi esht. se harrova te them kam ca quka dhe me therrasin qukse..( i kam inat edhe se kam pak). nejse...hey degjoni com. i imi nuk pranon asnje lloj chat-i. sme del faqja. e di qe gjeta vendin e gabuar per te then kete po me vjen inat se sfutem dot fare. dini gje ca te bej?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    nerisa miresevjen ne forum.

Ne lidhje me pyetjen rreth chatit, do mjaftonte te beje nje pyetje te tille tek kjo teme Informacion rreth chatit dhe une do mundohem te te jap pergjigje atje, per te mos dale nga tema ketu tek prezantimet.

Pershendetje

Tema tė Ngjashme

1. Spiunazhi
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 121
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 13:39
  2. Shoqeria apo dashuria me njerez qe marrin droge??
    Nga dodoni nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-05-2006, 05:20
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51
  4. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  5. Ndal! Punes Dhe Trafikut Te Femijeve Ne Shqiperi
    Nga StormAngel nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-10-2004, 04:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •