Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar Maska e SyKaLtRa
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    30

Smile SJAM UNE NE KETE FOTO POR ESHTE ENKELEDA

Ju uroj qe te gjithe jeni mire. Nese doni te dini pak fjale rreth meje lexoni ne vazhdim. Me pare dua te ju bej te ditur qe une besoj tek zemra e jo tek syri.
    Une quhem Enkeleda A. sic e dine dhe shume te tjere qe kane patur rastin te njihen me mua ne tel. apo jeten virtuale. Banoj ne Las Vegas. Nevada dhe jam 20 vjece. Vazhdoj studimet ne University of Berkley ne Los Angelos. Jam larguar nga Shqiperia ne ngjarjet e 1992 kur shperthyen demostratat pra kam plot 10 vjet ne USA. Nuk kam vellezer por nje moter me te madhe se une te cilen e kam dhe moter dhe vella dhe e dua shume. Me pelqen shume te udhetoj dhe kam qene thuajse ne USA ne gjitha vendet qe jane te favorshme per tu vizituar si Hawaii,FL,NY,Montana,Michigan,CA(of course etc. gjithashtu ne Evrope kam qene ne Italy, Germany,England(oxford per te vizituar ca shoqe te mia),Norway dhe gjithashtu kam qene ne Ethiopia Africa. Nuk kam udhetuar dhe aq shume jashte US. ngaqe kam qene e zene me mesime dhe pune. Punoj per NASDAQ dhe thuajse bej plot nje vit kete muaj qe vjen. Me origjine (ajo eshte me kryesorja ndoshta) jam nga Tirana por kam vizituar ne shqiperi kur isha para 1 viti (ik c'do 2-3vjet) Durresin, Vloren, Elbasanin dhe Gjirokastren. Me pelqejne shume shume shume partys dhe te harroj gjithcka duke kercyer me shoket dhe shoqet dhe gjithashtu sic pelqej dhe urrej ata qe besojne se femra eshte me poshte se mashkulli ne anen e mentalitetit apo ate fizike Nese doni te dini rreth meje me shume ndiheni te lire te flisni me mua ne dhome jam me nick Alo( megjithese futem njehere ose dy here ne muaj.) Ju pershendets te gjitheve dhe ju uroj qe te merrni ate qe ju takon kudo qe te shkoni.

P.S. Pershendes gjithe ata qe me njohin nuk po permend emra
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SyKaLtRa : 13-06-2002 mė 12:21

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

Finally.

Eni po dhe ketu e prure koken? E di qe te ka marr malli shume te takosh Shqiptaret por "It will be little hard in the start LoL" Na trego nickun qe ke ne Forum qe te pergjigjem une kur te shkruash ne ndonje teme dashurie. Dicka te kesh parasysh " You can not drink here! "

Mire se erdhe dhe pershendetje.

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje. kur pash foton tende une besokam edhe tek syri e tek zemera... me bere besimtare te faleminderit....
    jo me te vertet populli thote me mire syri se sa nami.
    po ne kete rast gjenkan njesoje si nami edhe syri nuk hyka kety kjo shpreje fare ti paske pare boten, e bota qenka kenaqur duke te pare ty sukese e ia kalofsh mire kudo qe te jesh.
    me shume respekt
    eda

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    eh moj goce ti eda h gjithmone te kam vene re qe do shkruash ne cdo teme qe ka foto vajzash dhe duke bere ironi pse nuk nxjerr njeehre ate foton tende ketu qe te behem edhe ne te tjeret icik besimtare si thua e? hehehehe

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Po dhe ti prototype paske durimin e nje kinezi te devotshem!!! Ku te shkruaje Eda H me admirim per zogezat e tjera, bum! ia ben dhe ti per t'i kujtuar Edes qe nuk ka vene foton e saj.

Fotoja ishte si shpirt, edhe komentet qe e shoqeronin po ashtu, Eni.

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    peshendetje. enkeleda se tani u kujtova si polici, megjithese me mire von se sa kurre, menqense je nga las vegas na luaj ndoje pare mi goce, se goca si puna jote jan me fate... e mos u merzite me jap addressen qe te dergoje parat qe ke lujatur ose me mire mbai nga ato qe do te fitoj good luck megjithese ta ka llon zoti good luck-un ty qe ne mengjes...
    me shume respekt
    eda
    P.S henri po qysh me beri ti te flyturoja une edhe pastaj bum hic asi gjo pasi e kuptova qe se kishe per mu
    Fotoja ishte si shpirt, edhe komentet qe e shoqeronin po ashtu,
    po vetem ai emri ne fund e prishi ai emri ishte bumja.... nese per ca sekonda e mintua a ore ishta e gezuar... po po me duhen ore qe kap nje gjo se jam si nje police me 2klase vetem, e jo si ate te shkolluarit me nja 4vjtet shkolle.... pra here tejter mos na ngref e bum thua ika une skam kohe....

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Sycka je si shpirt kete e dime po pse nuk vure ate foton qe kam une qe je e mbuluar me peshqir tek pishinat lol ose ate me mini dhe me kembe perpjete imagjino car spektakli loooooooooool.

(nejse je shume e mire kissssssss motra)

xhelozia...

si ka mundesi qe te tilla foto qarkullojne vetem midis femrave...ne cunat ndihemi pak te injoruar ketu...cne gjith ky privilegj ky per ty shanon??? Ndonje larje borxhi...ndonje foto me peshqir apo me mini dhe ti shanon(se me floke te lagura na e ke vene nje) qe sna e ke treguar ketu valle???

Ah se desh harrova,Enkeleda komplimente mamase...se qenke shume vajze e hijshme!!! Tek fotoja mbi te gjitha me pelqeu beli...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 10-06-2002 mė 10:37
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    majemy epo une jam tip i besuar. pastaj une i kam derguar foto nudo:PPPP

hmmm shanon...asgje ne kete bote nuk vlen sa paraja.....shpresoj qe mos jesh bere pishman per fotot e tua nudo...
    Ps kam vene re qe ke shume gjuhe te gjate ti shanon... Aq shume e ve ne pune???
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •