Close
Faqja 23 prej 27 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 261

Tema: Thashetheme

Citim Postuar mė parė nga dp17ego
    Vertet , dhe Demi Moor eshte qorre nga nje sy,,,eshte dhe plake per Ashton(ne fakt ajo eshte mjaft terheqese)20vjet me e madhe....fiuu
    Demi eshte 42 kurse Ashton 27. MIrepo eshte ajo fjala, qe dashuria nuk njeh moshe
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758

Wink

Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    Donald Trump dhe Melania Knaus presin femijen e tyre te pare.
    Sepse me eshte krijuar nje simpati per kete Donaldin...burre i mire duket, tashi...eshte martuar 3 here, c't'i besh, he likes women!!!
    Nejse qofshin te lumtur. (mgjths, ajo Melania eshte sh. e mire, 100 mije here me e bukur nga c'duket ne televizor, e kam takuar disa here kur punoja ne butiken qe ajo bente floket, make up, manikyre, pedikyre etc..eshte kollaj to be a good wife when you have all the commodities )
    Ti e di shprehjen e fameshme te tij besoj:You are fired.Mae vjen keq qe jam ne anen tjeter, por une nuk e simpatizoj aspak.You are fired, eshte shume e rende, dhe it e di meqe banon ne USA
    eh
    Pastaj ka dhe ca floke si qime lepuri
    Ajo eshte me e mire nga ai,ka eshe gjak ballkani me duket, duhet ta kemi si kusheri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dp17ego : 27-09-2005 mė 10:10
    sereno

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    You'r Fired eshte ku e ku me mire se Martha's new catch phrase You Just Don't Fit In, shume e tharte. Talk about a total diss in public television, tamam si te ishim duke pare episod nga jeta e gjimnazisteve "fitting in and not fitting in with the cool crowd"

Nuk kam ndonje thash e me the per temen... qe kur me skadoi afati vjetor i abonimit ke Spektri kam ngel anjorante ne kete fushe.
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    Te premten ne darke pashe Samuel Jackson me te shoqen te veshur me atlete, pantallona te shkurtra edhe kapele duke ngrene sushi ne tavolinen perballe meje. Per pak i shkova te tavolina ta pyesja nese kishte porosit 'royale with cheese'

Une kaq lajme kam pasi nuk ndjek shume televizor

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Ja dhe nje te fundit nga une ( rrofte radio e makines)

Kate Holmes dhe Tomi presin nje femije . Kjo derezeza sikur ka thene qe nuk bej sex pa u martuar. Tani na doli qe pret femije ...

Epo kot s'thone pislliqet e nates i nxjerr Dita
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Ja dhe nje te fundit nga une ( rrofte radio e makines)

Kate Holmes dhe Tomi presin nje femije . Kjo derezeza sikur ka thene qe nuk bej sex pa u martuar. Tani na doli qe pret femije ...

Epo kot s'thone pislliqet e nates i nxjerr Dita
    Kate holmes qenka me barre?? Kush eshte babai??
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga R2T
    Kate holmes qenka me barre?? Kush eshte babai??
    fakti qe tomcja ndjek scientologjine, e ben budalla por jo impotent

presim tja vene emrin superwomen
    TBD

Lara Croft serish ne skene!

Se shpejti vazhdimii i tretė per Lara Kroft

Anxhelina Xholi ka deshire te madhe qe te perseris rolin e Lara Kroft-it.
    Bisedimet per xhirimin te edhe nje vazhdimi te filmit te popullarizuar, jane duke u zhvilluar, ndersa aktorja ka treguar pergatitshmeri qe te ballafaqohet me aventurat e reja.

Dy filmat e pare kane shenuar fitim ne vlere prej 350 milion dollareve, ndersa jane bazuar ne videolojen "Tomb Raaider", te cilen e ka zhvilluar kompania "Eidos".
    Me heret, kete kompani e ka blere kompania SCI, e cila tani eshte ne bisedime me studion "Paramount Pictures".
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

Angelina Jolie dhe Brad Pitt presin femijen e pare bashke. Angelina ka dy femije te adoptuar dhe eshte ne proces per t'u dhene atyre atesine e Brad Pitt.
    Ky do te jete femija i pare biologjik per te dy

Ja gezuar Brangelina
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    qarkullojne fjale qe Manulaki me te shoqin do bejne edhe nje femije tjeter...kushedi sa eshte e verete valle

Faqja 23 prej 27 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •