Close
Faqja 8 prej 27 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 261

Tema: Thashetheme

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Postuar mė parė nga Fiori

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez me ne fund vendosen te martohen javen tjeter ne daten 14 shtator. Ceremonia do te zhvillohet ne nje vend te vogel prane Santa Barbara, California. - 11am e merkure.

Kush tha!!!
    NE 14 shtator J.Lo ishte ne Florida me shoqet...plazh per qef.Kurse Beni ishte duke luajtur poker me B.S ne Las Vegas...pa dhe nje ndeshje boksi me duket
    Keta u ndan o njerez....prandaj femra bejuni gati se beni ka ngel beqo...ja kish bere verejtje e jema se J.LO nuk ishte per ate.

Kalofshi mire dhe mos na sillni lajme te rreme se isha bere gati per ne dasem un
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    UUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUU!

Gossip dhe ne FSH? Nou uej!!!!!!!!!!!
    Une kisha ndermend te behesha famous....po tani qe pashe ne dore te kujt do bie per gossip.......Aj cejxh'd maj majnd! Me mire po rri karrocier......

Toro, duke degjuar ne kasetofon "Karocieri fukara" te Marineles..
    "Who is John Galt?"

karrocieret bejne vet gossip se kane klientele qe i degjon.

ken ju pliz sing fo me "20 botels of bir"
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    "Tu batls ov uiskii ", iz dhet guud inaf fo juuuuuuuu? lol
    "Who is John Galt?"

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Exclamation Lajmerohet ...

... se Lara Flynn Boyle nuk duket me ne " shoqeri " me Jack Nicholson.

Superstari 66 vjecar , Jack Nicholson , tani eshte ne " shoqeri" me Amanda Peet !

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Re: Lajmerohet ...

Postuar mė parė nga PrInCiPiEl
    ... se Lara Flynn Boyle nuk duket me ne " shoqeri " me Jack Nicholson.

Superstari 66 vjecar , Jack Nicholson , tani eshte ne " shoqeri" me Amanda Peet !
    Une e di fare mire qe thashethemet per Jack-un jane te pabaza, e di qe i thoni nga inati...po hajt...do ju duroj !
    Where does a thought go when it's forgotten?

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Re: Lajmerohet ...

... se Kevin Costner 48, dhe ' longtime girlfriend' Christine Baumgartner 29, do tė martohen verėn tjetėr nė Aspen,Colorado.

Halle Berry u nda nga burri.. 3 vjet martese.
    Keep it REAL!!!

J.Lo mund te jete kthyer prape me Ben Affleck... E kane pare me unazen e dhuruar nga Beni per fejese..
    Keep it REAL!!!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    LOL!

Robert de Niro: "Jam me kancer" / Pamela: "Do tė vdes nga hepatiti"

De Niro e ka pranuar kėtė duke shtuar: "E kam zbuluar gjatė njė vizite tė zakonshme, bėhet fjalėn pėr njė kancer nė prostat por do tė shėrohem"

Drama e Pamela Anderson: "Do tė doja tė paktėn tė shikoja fėmijėt e mi mė tė rritur"

Dy legjenda tė Hollywoodit, Pamela Anderson dhe Robert de Niro krejt papritur kanė vendosur qė tė zbresin nė planetin e tė vdekshėmve dhe si tė tillė kanė bėrė publike dhe kanė pranuar hallet e tyre ashtu siē ja besojnė vetėm njė rrethi tė ngushtė miqsh. Kjo nuk kishte ndodhur kurrė mė parė pasi pėr njė yll kinemaje tė bėjė tė ditur nė mėnyrė publike qoftė dhe njė shqetėsim tė lehtė shėndetėsor do tė thotė tė vendosė nė rrezik imazhin e tij, tė heqė nga dora kontrata miliardash dhe tė hedhė poshtė mitin prej personi tė pavdeshmėm. E jashtėzakonshmja Pamela Anderson 36 vjeēe tė cilėn e tėrė bota e njeh nė rolin e rojes sė plazhit tek Baywatch, gjatė njė interviste dramatike telefonike ka bėrė tė ditur se ka filluar t'i numėrojė nė zbritje vitet e jetės sė saj. "Tashmė jam dorėzuar do tė vdes nga epatiti C"- ka deklaruar me njė fije zėri gjatė njė show telefonik tė Haward Stern. "Dhe besoj se mė kanė mbetur mė pak se 10 vite jetė. Shpresoj vetėm qė tė arrij tė jetoj deri kur fėmijėt e mi tė adhurueshėm, Brandon 7 vjeē dhe Dylan 5 vjeē tė jenė rritur aq sa pėr tė pėrballuar humbjen e nėnės sė tyre. Haėard Stern qė nuk e priste njė rrėfim kaq dramatik nė njė emision tė drejtėpėrdrejtė radioje ka provuar tė repliokojė: "Pamela je e sigurtė pėr atė qė po thua?" Aktorja ėshtė pėrgjigjur: "Po sigurisht, kam hepatit C qė nga dita qė kam ndarė tė njejtėn gjilpėrė tatuazhi me ish burrin tim Tommmy Lee, babain e fėmijėve tė mi".
    Tommy Lee e ka pėrgėnjeshtruar menjėherė kėtė rrėfim tė Pamelės dhe disa burime tregojnė dhe motivin: "Po xhiron njė seri telefilmash dhe nuk do tė ketė telashe me kontratėn aktuale" "Jam shumė mirė"- ka thėnė ai. "Pamela mashtron, sigurisht qė ajo mund tė ketė hepatit C por unė jam i shėndetėshėm dhe kjo do tė thotė qė ajo ėshtė infektuar nga dikusht tjetėr dhe jo nga unė".
    Robert de Niro 60 vjeē, dy ēmime Oskar dhe njė pafundėsi filmash tė suksesshėm nuk ka pranuar replika: "Kam kancer nė prostat dhe po kurohem"- ka deklaruar ai duke vėnė nė ankth miliona fansa nė tė gjithė botėn. Ka qenė zėdhėnėsi i tij pėr shtyp ai qė e ka sqaruar mė tej situatėn: "Tumori ėshtė diagnostifikuar pikėrisht nė kohėn e duhur dhe tani Robert de Niro po ndjek njė kemioterapi. Kurimi ėshtė i dhimbshėm por mjekėt sigurojnė shėrimin".
    Kėshtu dy legjenda tė Hollywoodit kanė thyer magjinė, tani e tutje kur njė div do tė sėmuret ka shumė mundėsi qė ta bėjė publike, pėr tė treguar qė ka kurajo njėlloj si Pamela dhe Robert.

"Mė mbeten mė pak se 10 vite jetė". Los Angeles, Shtetet e Bashkuara. Aktorja bukuroshe amerikane Pamela Anderson 36 vjeēe e bėrė e famshmė me serinė televizive Baywatcht ka pranuar gjatė njė emisioni tė drejtėpėrdrejtė radiofonik: "Kam hepatitin C, e kam marrė nga njė gjilpėrė e infektuar qė kishte pėrdorur dhe ish burri im Tommy Lee pėr njė tatuazh". Tommy Lee e ka pėrgėnjeshtuar: "Gabohet do tė ketė qenė dikush tjetėr" Pamela ėshtė dorzuar: "Mė mbeten mė pak se 10 vite jetė" ka thėnė.

Ėshtė nėn efektin e kemioterapisė. Los Angeles, Shtetet e Bashkuara. Aktori i famshėm amerikan Robert de Niro 60 vjeē i fotografuar pasi ka bėrė tė ditur sėmundjen e tij. "Mė kanė thėnė qė kam njė tumor nė prostat dhe fakti qė arrita ta zbuloj nė kohėn e duhur do tė mė ndihmojė pėr tu shėruar"- ka thėnė aktori i njohur. -"Por kemioterapia ėshtė e dhimbshme dhe mė bėn tė vuaj shumė. Mjekėt mė kanė siguruar se do tė arrij tė shėrohem dhe tė kaloj kėto momente tė vėshtira, mė tė vėshtirat e jetės sime, dhe kjo mė jep njė forcė tė jashtėzakonshme".

MARRE NGA SPEKTRI

Faqja 8 prej 27 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •