Demi eshte 42 kurse Ashton 27.Postuar mė parė nga dp17ego
MIrepo eshte ajo fjala, qe dashuria nuk njeh moshe
![]()
Demi eshte 42 kurse Ashton 27.Postuar mė parė nga dp17ego
MIrepo eshte ajo fjala, qe dashuria nuk njeh moshe
![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Ti e di shprehjen e fameshme te tij besoj:You are fired.Mae vjen keq qe jam ne anen tjeter, por une nuk e simpatizoj aspak.You are fired, eshte shume e rende, dhe it e di meqe banon ne USAPostuar mė parė nga Manulaki
eh
Pastaj ka dhe ca floke si qime lepuri![]()
Ajo eshte me e mire nga ai,ka eshe gjak ballkani me duket, duhet ta kemi si kusheri
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dp17ego : 27-09-2005 mė 10:10
sereno
You'r Fired eshte ku e ku me mire se Martha's new catch phrase You Just Don't Fit In, shume e tharte. Talk about a total diss in public television, tamam si te ishim duke pare episod nga jeta e gjimnazisteve "fitting in and not fitting in with the cool crowd"
Nuk kam ndonje thash e me the per temen... qe kur me skadoi afati vjetor i abonimit ke Spektri kam ngel anjorante ne kete fushe.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Te premten ne darke pashe Samuel Jackson me te shoqen te veshur me atlete, pantallona te shkurtra edhe kapele duke ngrene sushi ne tavolinen perballe meje. Per pak i shkova te tavolina ta pyesja nese kishte porosit 'royale with cheese'![]()
Une kaq lajme kam pasi nuk ndjek shume televizor![]()
Ja dhe nje te fundit nga une ( rrofte radio e makines)
Kate Holmes dhe Tomi presin nje femije . Kjo derezeza sikur ka thene qe nuk bej sex pa u martuar. Tani na doli qe pret femije ...
Epo kot s'thone pislliqet e nates i nxjerr Dita![]()
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Kate holmes qenka me barre?? Kush eshte babai??Postuar mė parė nga White_Angel
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
fakti qe tomcja ndjek scientologjine, e ben budalla por jo impotentPostuar mė parė nga R2T
![]()
presim tja vene emrin superwomen![]()
TBD
Se shpejti vazhdimii i tretė per Lara Kroft
Anxhelina Xholi ka deshire te madhe qe te perseris rolin e Lara Kroft-it.
Bisedimet per xhirimin te edhe nje vazhdimi te filmit te popullarizuar, jane duke u zhvilluar, ndersa aktorja ka treguar pergatitshmeri qe te ballafaqohet me aventurat e reja.
Dy filmat e pare kane shenuar fitim ne vlere prej 350 milion dollareve, ndersa jane bazuar ne videolojen "Tomb Raaider", te cilen e ka zhvilluar kompania "Eidos".
Me heret, kete kompani e ka blere kompania SCI, e cila tani eshte ne bisedime me studion "Paramount Pictures".
Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica
Angelina Jolie dhe Brad Pitt presin femijen e pare bashke. Angelina ka dy femije te adoptuar dhe eshte ne proces per t'u dhene atyre atesine e Brad Pitt.
Ky do te jete femija i pare biologjik per te dy
Ja gezuar Brangelina
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
qarkullojne fjale qe Manulaki me te shoqin do bejne edhe nje femije tjeter...kushedi sa eshte e verete valle![]()
Krijoni Kontakt