ok si te duash , s'po ta prish se ju andej nga philly jeni tough lol ...... sidomos Fieraket =) .
ok si te duash , s'po ta prish se ju andej nga philly jeni tough lol ...... sidomos Fieraket =) .
Duket qe e thua me gjithe mend se e ke postuar dhe dy here...
cheers![]()
Greenie, nuk te kam keqkuptuar shpirti, po si duket pasioni i Taulantit te eshte dukur dhe i imi. Edhe une mendoj qe kariera e te dyve nuk ka ate shkelqim qe kishte ne fillim, sidomos e Benit. Gjithesesi, kjo ishte thjesht sa per te thene qe jemi ne same page, por une njecike me pozitive per te dy. (mbasePostuar mė parė nga green
)
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Ja dhe keta te dyyyyyy . Tomi me Ketin ma ngrenen
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Iu bėftė mirė, por si shumė tė gjata i dashka ky. Paska pėr tė pėrfunduar me Shaq O'Neal-in.Postuar mė parė nga White_Angel
lol
Where does a thought go when it's forgotten?
Meqe ra fjala ... Tom-in e kam pas komshi ketu ne JERSEY ( lol ) .... lere pastaj mos permend dhe Xhekun ..![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po mir qe e paske patur komshi po bere gje apo joo kte na thuaj??!!...Postuar mė parė nga PINK
![]()
Ehhh ncuq ncuq .... kishte ligje te forta atehere .. dikur![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga PINK
ehh s'doli gja thash t;merresha dhe une i here me thashetheme...![]()
Reklama e fundit pėr "SKITTLES" shumė e bukur. (sapo e pashe tek MTV)
I dha fund edhe dyshimeve tė mija pėr prejardhjen e deleve tė zeza.
Edhe ajo tjetra e coca -cola, "Put dhė llajm in dhė kok " ...![]()
E fundit, sipas MTV...
53% e studentėve tė shkollave tė mesme nė USA (15-19 vjeēarė) nuk e kanė idenė se ē'ėshtė Holokausti.
Ehuuuu , tha nje djalė, jemi nė vitin 2005 . E nga ta di unė ē'ka ndodhur nė shekullin e 18 ?!
Dėgjova gjė JACK, unė?!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt