po ku mbetet o shqipet e zvicrres ,keni humbur te gjithe ,ka kohe qe asnje shqipe nuk duket i gjalle kendej pari, sidomos ADA .
Hajt shnet te gjitheve e ishalla bohet dikush i gjalle kendej pari
po ku mbetet o shqipet e zvicrres ,keni humbur te gjithe ,ka kohe qe asnje shqipe nuk duket i gjalle kendej pari, sidomos ADA .
Hajt shnet te gjitheve e ishalla bohet dikush i gjalle kendej pari
Ka dikush qe jeton ne Zurich?
Nqs po, do kete mundesi te me tregoj lokacionin e perafersishem te Hotelit Rigihof?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Vetem njehere kam qene ne Zurich po me ka pelqyer shume...kur te me behet per te ardhur neEvrope, do t'ju bej nje ze juve te andejshmit...Postuar më parë nga StormAngel
![]()
Ju Pershendes Te Gjithe Shqipetaret Qe Ndodhen Ne Zvicer Po Ne Vecanti Te Shqiperise Se Jemi Me Pak Ne Numer , Po Me Te Afruar Me Mall Bern
Kur s`do të afërmin,të largun s`e arrinë dot!Postuar më parë nga Ada
Postuar më parë nga kurkushi
Ore Kurkushi mos ja fut si k peles tani sepse sic e shkruj e me lart eshte komplet e kunderta e asaj qe do me thon ti.
Ju ne kosove keni jetu nje jete tjeter , ju ne maqedoni nje tjeter e ne ne Shqiperi nje tjeter.
Ne nga Shqiperia na lidhin shume gjera, na lidh e kaluara jone e ashper etc.
Keshtuqe mos i bij tiganit kot se skam as kohe me tu pergjigj!
Faleminderit ne perparesi
Ostereomelitis ore djale me ke derguar maile bosh se foto spashe gje une .
ME FAL PER VONESEN E PERGJIGJES POR FAKTORI KOHE KA MUNGUAR PER CA KOHE
Me siguri je me pushime dhe ju te tjeret keshtuqe kalojeni me qef edhe kete jave se une ne shtator do vete.
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Do shkosh per ne Shqiperi apo Zvicer?Postuar më parë nga Ada
ne zvicer jam gjithe vitin.Postuar më parë nga StormAngel
Ne shtator do shkoj me pushime por se di akoma ku.
Varet nga kushtet
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Ketu me poshte mund t`i shifni fotografite e Street Parade 2005 ne Zurich.
http://ch.tilllate.com/EN/order_pict...on=&datum_bis=
Ja paska shum Shqiptare nga Shqiperia ne CH a...
Krijoni Kontakt