Close
Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 243
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    4

zvicra

une mendoj se duhet me pas nje qasje ma te sinqert ndaj shtetit zviceran ne teresi pa e mohu ndonje perjashtim por duhet te jemi edhe ne me aktiv ne jeten institucionale apo integrim me vetedije duke mos harruar prej nga vjen sepse po harrove nga vjen nuk din ku shkon gje qe mendoj se nje numer i madh i te rinjeve qe jetojne ne zvicer sidomos gjenerata e 2 dhe 3 vertet jan te turbulluar sepse nuk jane ne asnje rruge te integritetit qofte kombetare apo edhe shteteror ku jeton...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-09-2005
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga Vinny_T Lexo Postimin
    Vallaj Ada e ke bo persmari qe na ke ftu ketu me te njoft... Une jam i shqipnise vallaj ne me thene te drejten ata te kosoves nuk i kam inat po sme puqet muhabeti, keq me vjen po mezi i marr vesh kush flasin shqip dhe me thene te drejten skam ndermend te mesoj versionin e ri te gjuhes "shipe" tani.. Keshtu qe bujrum njifna po vetem mos na dalesh mashkull lol
    I nderuar Viny (apo çfarë emri ke)

• Rastësisht hyra në faqen e diasporës në forum, dhe më ra në sy një kërkesë e një zonjë nga Shqipëria e cila kërkon shqiptar nga Shqipëria. Unë e kuptova at thjesht, se ajo nuk e pat qëllimin që ti ndaj shqiptarët nga Kosova dhe viseve tjera shqiptare, por thjeshtë për tu njohur dhe takuar ndoshta me ata të Shqipërisë.
    • Çka më habiti më tepër dhe më la të mendohem shumë, ishte reagimi i juaj dhe denoncimi aspak i drejtë rreth trajtimit të shqiptarëve nga Kosova apo Maqedonia. Si mundeni të thoni ashtu, se me shqiptarët nga Kosova nuk lidheni shumë, nga se nuk ju shkon me ata mirë. Dhe çka më tronditi më tepër, se sipas jush, shqiptarët nga Kosova nuk e flasin gjuhën shqipe mire, dhe s’mundeni ti kuptoni.
    • Këtu shihet qartë, se ju jeni një shqiptar nga Shqipëria të them, i cili nuk jeni fare i arsimuar, dhe nuk keni aspak njohuri rreth gjuhës shqipe në tërësi, në vise dhe rajone, rreth kulturës dhe traditës etj etj. Qenke një njeri i mjerë, që paskeni mbetur i varfër në shpirtin e juaj, në ndjenjën dhe dinjitetin personal, dhe se vetëm qenkeni mbetur një shqiptar formal. Kisha dashur të ju këshilloj, që të merreni me veten e juaj, të mësoni dhe të njiheni me çështjen e përgjithshme kombëtare, gjuhën dhe kulturën tonë si popull, qofshim në Shqipëri, Kosovë apo diku tjetër.
    • Mos harro, se neve Kosovarët e flasim gjuhën Kosovare, gjuhën gege, gjuhën e Dardanisë, kurse në shkollë e mësojmë gjuhën e unisuar shqipe që me plan program është e njëjtë si kudo ku jetojnë dhe shkollohen shqiptarët.
    • Më vjen keq megjithatë, nuk po ju akuzoj, se po shohë se ju i keni thënë këto, nga mos ngritja e juaj si person në lëminë e përgjithshme kombëtare.
    • Shpresoj se do të vetëdijesoheni në të ardhmen, dhe se do ta kuptoni çështjen më ndryshe, duke i dashur dhe respektuar të gjithë shqiptarët pavarësisht se nga vijnë ata.

Me respekt

Nexhati [/LEFT]
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nexhat Ibrahimi : 02-01-2008 më 07:49 Arsyeja: lëshim në drejtshkrim

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Sot dikund e pash nje gazete te titulluar Albsuisse.
    Nuk kisha kohe ta lexoj. Prandaj dua te di a ka dikush ndonje informate teper rreth kesaj gazete?
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e brigada138
    Anëtarësuar
    06-06-2005
    Vendndodhja
    ZÜRICH
    Postime
    89
    edhe une e pash ne nje dyqan po nuk i kushtova shume rendesi
    FAKTET JANE KOKEFORTA

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Albsuisse është një revist shqiptaro-gjermane dhe shtypet një herë në muaj.
    Abonimi i kësaj reviste është gratis.
    Për informata më të hollsishme,drejtohuni në:www.albsuisse.ch osewww.bamiz.ch

aadili
    Ndryshuar për herë të fundit nga aadili : 06-01-2008 më 18:39

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga aadili Lexo Postimin
    Albsuisse është një revist shqiptaro-gjermane dhe shtypet një herë në muaj.
    Abonimi i kësaj reviste është gratis.
    Për informata më të hollsishme,drejtohuni në:www.albsuisse.ch osewww.bamiz.ch

aadili
    Falemnderit per informaten.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

...Kumi_Girl... Maska e ZaVraKja
    Anëtarësuar
    10-01-2008
    Vendndodhja
    CH
    Postime
    116
    Pershendetje te gjith zvicraneve ( Auslanderave )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-03-2006
    Postime
    88
    Pershendetje Shqiptareve ne Zvicer,

Kam nje kerkesa ne se mund te me ndihmoni, jam ne kerkim te vellait tim Eduart Kamberaj. Nese dikush e ka pare mund te me njoftoje. Jam duke bashkengjitur edhe foton e tij.

Me respekt,
    Kozeta

p.s. e di se ne kete forum nuk mund te kerkohen personat e humbur por kete kerkese e kisha ne vecanti per shqiptaret e Zvicres.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kozetta : 01-03-2008 më 20:20 Arsyeja: Heq foton

BraiNNiac Maska e Bessar
    Anëtarësuar
    16-02-2008
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    55
    Pershendetje bashkeatdhetar anekend botes....Edhe pse sjemi 1 por kemi 1 gjak i cili na bashkon dhe sadokudo cmallemi ndonjeher ,ndonjeher...
    ... sTranger in Paradise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-02-2008
    Postime
    2
    hallo ich bin maki,ich grys e alle

Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  2. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  3. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  4. Kadare - "Kombi shqiptar në prag të mijevjeçarit të tretë"
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •