Millo*** un vetem shaka bëra, se kantonin e 27 as n'enderr sun ta keni par, ate qe e thash ishte vetem si enkurajim pakës. Se as Kosova e as Kosovo per fat te keq. Brengosem, se vet jam Shqiptar dhe ty dhe blocherit n'Rrs ju kisha dërgue ! Ti nuk ke zot, por ke Zotra të nxjerrura nga mitologjit greke,.. Subhanallah, Un e kam vetëm Një Zot. Dhe Ai më mjafton ku do që jam.
Shqiptarët jan të nënqmuar shuuuuuuuuuuumë në Zvicërr, sa që as vend pune sun po gjejn. I njoh llojin e njerzve sikur ti, presin me padurim ta marin pasaportin Zvicrran dhe te kthehen ne vendlindje per ti shitur MEND vendasve kishe un jam Modernizuar tash, s'jam si ju njeri i thjesht që kënaqem me jet modeste, ncncnc...
Tariku kurr nuk eshte ndjekur nga Zvicrranët o injorant, aj tash punon në univerzitetin Oxford dhe njekohsisht punon me shtetin Britanik dhe mbron vlerat islame sa her që është nevoja duke e lën anash punen dhe shtetin per ZOT !
Aj eshte Vëllau IM !

Zoti e Ruajt dhe e Mëshiroft se është per qdo lavdat !
Ju (Millo) nuk jeni puntor, por ju jeni Argat, lavira, që edhe vllaun tend e shet per ta ruajtur postin e punës. Po thuaje të verteten se nuk te dhemb askund pasha ty ! Nuk i tregoj Blocherit që ke fol keq, se s'ka qare, pasaportin
+ ka me ta dhën !

Krijoni Kontakt