Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    i/e regjistruar Maska e Tonito Brigante
    Anėtarėsuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    China
    Postime
    19

Mendimet e vajzave shqiptare

Po shkruaj pergjesisht per vajzat shqipetare te cilat kane emigruar jashte atdheut.

Perse disa prej tyre nuk kane deshire te kene shoqeri me djeme shqiptare?

Dhe kur vjen puna per te huajet tregohen me te sjellshme?

Thjesht doja te dija mendimet e juaja.

Vajza e trendafilave Maska e Zonjusha
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    390
    une per vete nuk jam e tille
    ne shoqerine time nuk bej dallime le te jete i huaj apo shqiptar shoket dhe shoqet i kam njelloj perkundrazi mbase me shqipetaret jam me e lidhur sepse na bashkon nje gjak dhe ketu qe jemi larg atdheut kemi me shume nevoje per njeritjetrin.
    Une jam Puro shqipetare
    me mua nuk te ecen fare!!

as une nuk jam e tille
    me pelqen me shume te shoqerohem me shqiptare sesa te huaj
    Baby_girl

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Cdo gje varet nga prejardhja familjare,por ka disa nga vajzat shqipetare qe nuk duan tia dine per shqipetaret duke ecur me mendimin se te gjithe jane te njejte,dhe e ardhmja e tyre shume here i bashkohet nocionit(dekumenti).

Te ngelem shqipetare apo te behem angleze.

kristali
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    per mua seshte ashtu po motrat e mia preferojn te martohen me te huaj sesa me shqiptare. sipas mendimit te tyre shqiptaret jan fanatik dhe diktator. mbase ka ndryshuar tani po kemi mbi 5 vjet larg shqiperis qe keshtu ato mbajn ata ide.
    Be yourself and you will always be in fashion.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    te them drejt une kam familjen time qe i thote vellait 15,mos u shoqero me shqiptare.pse thua valle??????
    kshq nuk jane vetem gocat qe shtyhen te largohen por edhe meshkujt.ne cdo vend te botes shqip ju ka dalur nami,shoqet e mia ju a bejne me gisht shqip qe kane atentuar ti purdhunojne ne clube nate,qe une uli koken nga turpi...edhe plot gjera te tjera.
    por sikur thone nuk ka pylla pa derra.
    une kam shok shqip pasi vete ne nje shkolle,por kur njeri del ne mergim ,nuk eshte ai person qe ka qene para 1viti.pasi ai mund te kete provuar drogen e plot gjera te tjera...une shume cuna te lagjes i kam pare n nje grade qe te iken truri..edhe habitesh...
    por overall une meshkujt i shoh thjeshte nga personi qe jane,nqfse se em ecen muhabeti,ok nqfse jo,nuk pse ti jap uje pemes se molles qe te me dali dardha.
    muahhh pucii all
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar Maska e Ana_uk
    Anėtarėsuar
    23-07-2003
    Vendndodhja
    London-aty ku behet qejfi
    Postime
    23
    une ka 5 vjet qe jam larguar nga shqiperia dhe te them te drejten eshte e vertete qe une kam me shume shoqeri te huaj sesa shqiptare...arsyeja ndodh ketu qe pikese pari ne shkollen time qe kam studjuar per 3 vjet vetem ne djale shqiptare ka qene dhe me ate kam pas shkembyer nje "miremengjes" ose "mirupafshim" sepse nuk kisha asgje ne koment me te...kur vajta ne kolegj ishin rreth 8 shqiptare...hyra ne shoqeri por sa me shume ti respektosh aq me keq sepse ta vene syrin ne menyre tjeter edhe pse jua ben te qarte qe po e kalove kufirin shoqeria jone mbaron ata se cajne koken fare...mundesisht te vene bast me njeri-tjetrin se kush ka per ta zene dashnore...se i ka By**et e mira, gj**sin si yll...e trupin o zot...si perendi....e po avash ti se une nuk kam vdekur te me besh mua komente te tilla kur te kam respektuar si shok dhe s'te kam dhene asnje "come on" shenje... e si te behesh shoke me ata lloj njerezish???? une se shikoj aspak te drejte...ndersa me te huaj e kalon dhe shume rast i rralle qe te te propozojne kur i thua qe te respektoj vetem si shok nuk kerkoj gje tjeter...dhe po deshe me shume me thuaj sepse nuk mund te shoqerohemi bashke...kaq duan ata dhe e kuptojne...ndersa shqiptaret ne pergjithesi jane koke derra...bejne si te duan dhe nuk i mendojne pasojat mbrapa...perpara syve te lahen e te lyhen si engje...prapa kurrizit te jane bere si gjarper...

une nuk i fus te gjithe ne kete kategori sigurisht por deri tani keshtu me kane rastisur... atehere Tonito Brigante si mendon ti per keto shqiptare qe me falni por edhe kjo me ka ndodhur """te ta kerkojne si cope buke""" si gjunaha...duke tu zvarritur kembeve sikur s'ka femra te tjera....ateher c'te drejte morale kam une qe te shoqerohem me te tille njerez apo djem shqiptare (qe mbahen si te ndershem)...??? me vjen turp te me shikojne qe jam e shoqeruar me to...qe kurre s'do te ndodhi...se nuk e ul veten dhe kaq shume....

ky ishte mendimi im...
    Mendohet qe bota eshte krijuar nga Zoti,,,,po ZOTIN kush e krijoi???

i/e regjistruar Maska e Tonito Brigante
    Anėtarėsuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    China
    Postime
    19
    .........................................
    The world is your's Chico with everything in it

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar mė parė nga Reina
    per mua seshte ashtu po motrat e mia preferojn te martohen me te huaj sesa me shqiptare. sipas mendimit te tyre shqiptaret jan fanatik dhe diktator. mbase ka ndryshuar tani po kemi mbi 5 vjet larg shqiperis qe keshtu ato mbajn ata ide.
    Nuk ka ndryshuar fare dhe perkundrazi eshte rritur fanatizmi.Prandaj ik e martohu me te huaj dhe humb andej neper bote se na behet qejfi.

Po me re mua ne dore do te te vej percen dhe me litar do te te terheq neper rruge.......nese te bie rasti te dalesh ne rruge ndonjehere.

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    un per vete jom isoj me Elbasani_ChiCKA dhe zonjushen

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  5. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •