Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    *Rri me mua* Maska e Kukes_girl
    Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    N'vend takimin tone...!
    Postime
    57
    Postuar mė parė nga kolombi
    Me vjen vertet keq ,per mendimin qe keni krijuar reth djemve shqiptare,dhe me e keqja eshte se mundoheni ti pergjithsoni gjerat,e ti fusni te gjithe ne nje thes. Uroj dhe shpresoj te jeni te lumtura ne prehrin e Amerikaneve ,Gjermaneve,Kanadezeve,Italianeve,megjithese nuk jane prane karakterit ,personalitetit traditave,kultures sone.Nuk jane kryesore por jane gure ne ate kalane e dashurise,ne ate gje te shenjte qe ju do ndertoni dhe ka emrin e bukur FAMILJE.
    Bashkohem me mendimin e kolombit e ka thene shume bukur.

Respekt dhe nga une.
    I wrote your name in the sky,
    but the wind blew it away.
    I wrote your name in the sand,
    but the waves washed it away.
    I wrote your name in my heart,
    and forever it will stay.

i/e regjistruar Maska e dolcecandy
    Anėtarėsuar
    01-08-2003
    Postime
    102
    Postuar mė parė nga Reina
    ppuuu cfare urrejtje... po ti cke se kuptoj une pse te percellon... dhe e dyta une fola per motrat sepse vet do ta marr shqiptar dhe se fundi po bie rasti te dal ne rrug e te jesh ti para me merr te keqen ate me ben.

Moj reina leri cfare dua apo sduan motrat e tua dhe fol vete per vete PO KJO
    Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    dhe per vete fola moj thash une e dua shqiptar
    Be yourself and you will always be in fashion.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Postuar mė parė nga Stina

Kanuni i Lek Dukagjinit eshte zakon, tradite shqiptare apo jo? Aty thote: "Kur nje burr vret nje grua te nje familjeje tjeter, familja e kesaj gruaje ne kthim duhet te vrasi nje grua nga familja e atij burri ose qenin e tij. Pse? Sepse gruaja, sipas tradites shqiptare kjo, eshte ne nje nivel shume me te ulet se ajo e burrit.

A thua te pelqej kete tradite te vjeter Shqiptare?
    Oh Zot, Burri dhe Gruaja duhet te jene te BARABARTE. Them se kjo eshte e pranueshme. Kete mendim te timin kam deshiruar te shpreh ne kete teme.
    Shpesh me zgjuarsine e posteve te tua me fut ne mendime.Respekte.
    E vertete ajo qew the per Kanunin e Leke Dukagjinit,por mundohu ne jete te marresh gjithmone anet pozitive te gjithckaje.Ai kanun i shkruar e i zbatuar ne pjesen veriore te shqiperise nuk eereson aspak traditat dhe kulturen tone si popull.Besome kam bredhur gjysmen e botes,dhe me ato qe pashe,jam i lumtur dhe krenar se te pakten ate shenjte qe quhet familje,me te shumtet e shqiptareve,e ndertojne e rrisin dhe e duan me shpirt.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

aluando
    i/e ftuar
    O kolomb kur ta mallkosh ndonjeren i thuaj"Marrsh nje burre joshqiptar" lol

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    edi si esht puna shqiptari kudo qe te jete e sido qe te jet i tille mbetet po sedi ndoshta sduhen pergjithsuar gjerat..shume shoqe te mija dalin me djem te huaj(turq)dhe te them te drejten un su them gje se ishoh si jane shqiptaret ketu..shumica sja vlejne..mos ta mar njeri perkeq..thjesht mendimi im personal..pergjithsisht i perkasin dy ekstremeve:shume te mbyllur fanatike,sdin t'bojn 1muhabet..ose qe i duket vetja sikur kan cliruar stambollin fluturojn me b... perpjete..!po ama te ulesh veten para nje te huaji ose te largohesh nga nje shqiptar a ku ta di une jane te tjera gjera..askush si vlerson+kur eshte fjala per ndjenja..dashuria spyet i huaj a shqiptar..
    une pervete jam icik si shume e fiksuar pas shqiptarve..dhe e vazhdoj ate "luften"500vjecare kundra turqve.....po dhe shoqet e mia apo njerzit perreth smund ti gjykoj..tek e fundit cdo gje fillon e mbaron te njeriu.. karakteri..te tjerat pak rendsi kan
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    uaa ca lufte u beka ketu,ne radhe te pare doja te thoja qe CUNA mos na futni te gjitha ne nje thesssssssssss...se nuk jemi te gjitha njelloj.une perca njoh meshkuj shqiptare jane roba zoti,por ama sikur thote populli jone 'nuk ka pyl pa derra'.po lexoja disa vajza edhe mendojne se te huajt jane me te mire,patjter qe ate do mendojne,pasi ato te huaj jane'njeri asnjehere nuk shikon te miren e vet,por e tjeterit nuk i shpeton'te miret e vet nenkuptoj djemt shqiptare.1/4 e grave te martura ne Uk rrihen nga burrat e tyre,edhe ato e denancojne ate krim vetem mbasi te kene henger mbi 20 rrahje.keto jane meshkujt anglez qe disa i shikojne shume innocent,po ashtu 1/8 e e femive te larguar nga shtepite e tyra,shtyhen te ikin nga pordhunimet nga baballaret,ose sexual harrasment.po ashtu them qe edhe ketu nuk 'nuk ka pyll pa derra'
    por para meshkujve shqipatre kurreeee nuk vej te huajt.

kurse pyetja e dyte,pse sjellemi me mire me te huajt.per mua kjo nuk eshte e vertet por mendoj qe eshte thjeshte ai rrespekti qe ai eshte i huaj edhe nuk na kupton kurse shqiptare e kupt pasi eshet si ne SHQIPTARE.eshte sikur vijne vizitor ne shtepi,qe kur vijne ato neve sjellemi cik si ndryshe,kurse kur ke vellan babin (jo se sillesh keq)por jo sikur ke vizitor ne shtepi.besoj se me kupt.
    si meshkujt shqiptare nuk ka ne bote!!!
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar Maska e Rroba-shqepesi
    Anėtarėsuar
    15-07-2002
    Vendndodhja
    Ku te na japin azil
    Postime
    5
    Fukarallik maskarallik
    1-arsimi
    2-shendeti
    2- pasuria
    2-qetsia
    3-pastertia
    Keto i mungojn atij populli dhe shifeni pastaj kur te mbyllet kjo tem .

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  5. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •