Toro,
edhe une e kam lexuar ate ne lidhje me te atin, qe ishte e dyshimte se me cilin baba kishte lindur, me cifutin apo jo, prandaj perseri del qe e ema nuk ka qene cifute. me te emen mund te lidhet ne anen e kundert urrejtja e tij per kombin cifut, sepse Hitleri e donte shume te emen, dhe ishte nje doktor cifut qe e coi ate ne vdekje nepermjet nje tip eksperimentimi me nje ilac kunder semundjes se saj.
Duke of Arberia
edhe une kam degjuar qe raca e lashte dhe e paster shqiptare eshte lidhur me racen e paster Ariane ne shume raste, thjesht nuk dua te bej shume komente ne lidhje me punen e races se zeze, sepse nuk dua te gjykoj njerezit. me sa kam verejtur nga eksperienca ime, njerezit e races se zeze, te themi ata te Afrikes, sepse ata jane race e paster e zeze, nga ana intelektuale, ose me sakte mbase IQ jane ne nje fare menyre pak me te prapambetur se te bardhet, megjithate nuk duhet vajtur ne ekstreme me racizmin. ajo eshte thjesht nje pikpamje e imja, nga ana e organizimit shoqeror ajo race ka gjera teper te ndryshme nga te bardhet, po kjo varion shume dhe nga shtetet ku jetojne kuptohet. Hitleri ne kete aspekt ishte rreptesisht racist.
Do ishte gje e mire, sidoqofte qe ne situaten e tanishme, kur Shqiperia ka nevoje per ndihme ne lidhje me anetaresimin ne BE, qe Gjermania ta ndihmonte me shume, e mbase jo ne kohen e Hitlerit, se vlerat e shoqerise shqiptare, nuk bazohen ne nje pergjakje dhe sundim e persekutim per popuj te tjere, thjeshte kaq kisha.
Krijoni Kontakt