Postuar mė parė nga Monica
AMAN O ZOT MOJ MONICA,ME VJEN E ME FLET KTU PER FENE.PO ME CA GUXIMI E BEN KETE GJE, KUR NE FUND SHKRUAN"I DENOFTE PERENDIA"
PERENDIA S'KA MESU NDONJEHERE ME NEM NJERI.
Postuar mė parė nga Monica
AMAN O ZOT MOJ MONICA,ME VJEN E ME FLET KTU PER FENE.PO ME CA GUXIMI E BEN KETE GJE, KUR NE FUND SHKRUAN"I DENOFTE PERENDIA"
PERENDIA S'KA MESU NDONJEHERE ME NEM NJERI.
Ca bo mi lal se le kokrren e nomit.Postuar mė parė nga camomilla
Ti mund te flasesh keshtu per homoseksualet dhe per martesa te ligjshme e te paligjshme gje qe te duket shume e thjeshte per te folur.
por jam kurjoz te di nese do te kishe nje vella i cili do te ishte homoseksual pasiv dhe si do te vinte te vinte ne shtepine tende i dashuri i vellait tend dhe nderkohe qe mund te kalonin ore te tera ne dhomen e tije ti si do ndiheshe do te ishte krejtesisht normale apo do te duhej te nderroje shtepi dhe te mos kishe kontaktin me te vogel me vellain tend..........................???????????????????? ??????? ?????????????etj
Varet nga cfare kendveshtrimi e sheh.
Por te pakten ne shqiperi kjo gje eshte e pa pranueshme akoma........
Ne mund ti bejme jetet tona sublime
Dhe kur nisemi, leme pas nesh
Gjurmet ne reren e kohes
E SHKRETA UNE PER MENDT QE ME KE.PO PSE MORE,KUSH E KA THENE QE HOMOSEKSUALET PERDHUNOJNE FEMIJTE?NUK E DI KU JETON TI PO KETU NE ITALI LEXON SHPESH QE ARRESTOHEN PRINDER PER ABUZIM MBI FEMIJET.DHE PO FLASIM PER CIFTE NORMALE, BURRE E GRUA.TE KUJTOJ QE ATO QE PERDHUNOJNE FEMIJET, JANE PEDOFILA DHE JO HOMOSEKSUAL.NUK AKNE ASNJE LIDHJE ME NJERE TJETRENPostuar mė parė nga chemical
PASTAJ UNE PO FLISJA PER MARTESEN, E NUK THASHE SE A JAM DAKORT APO JO ME ADOPTIMIN E FEMIJVE PREJ CIFTEVE HOMOSEKSUALE.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga camomilla : 26-01-2006 mė 09:30
Postuar mė parė nga Cimaroza
PO UNE PARA VELLAIT NUK VE ANJE TJETER MOJ,TE JETE SI TE JETE.ATA QE JANE HOMOSEKSUAL, NUK MA MERR MENDJA SE E BEJNE PER MODE APO NDONJE GJE TJETER. PSE TI DENOSH SE TERHIQEN NGA I NJEJTI SEKS?SA VJET KA ELTON JOHN QE ESHTE I LIDHUR ME TE DASHURIN E TIJ?KA ME SHUME VITE LIDHJEJE ATO TE DY SESA MUND TE KETE NJE CIFT TJETER BURRE- GRUA.
A ESHTE ME MIRE QE DY HOMO TE LIDHEN BASHKE PA JU CA KOKEN NJERI APO TE BEJNE SI ATA BURRA QE PER TE FSHEHUR HOMOSEKSUALITETIN E TYRE, MARTOHEN ME GRA E BEJNE KALAMA,VEC ME JU SHMANG OPINIONEVE?UNE KAM DEGJUAR PER DISA GRA ME KALAMANJ QE JANE NDARE SEPSE KANE GJET BURRIN NE SHTRAT ME NJE BURRE TJETER.PO TE KISHTE QENE ME I HAPUR MENTALITETI,KY CIFT NUK DO ISHTE MARTUAR E FEMIJET NUK DO VUANIN
NUK MARR VESH PSE LIDH HOMOSEKSUALET ME PEDOFILET.NQS PER TY JANE E NJEJTA GJE, ATEHERE JAM DAKORT ME ATE QE THE TI, QE JE I TRASHE. PASTAJ KUSH TE THA SE JAM MENDJENDRITUR?Postuar mė parė nga chemical
Chemical , pse i urren homot ti ? Te kane hyre gje ne pjese ?
ps; Dhe nje sqarim pedofilet jane tjeter , homot jane tjeter .. komplet histori me vete , mos i ngaterroni .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sikur e dija qe do thoje kete , " tendenca lesbicizmi " si arme mbrojtese .Postuar mė parė nga chemical
![]()
Jo Chimical , jo nuk i urrej sepse jam konfidente me seksualitetin tim , nuk kam frike dhe nuk me shqetesojne homot perreth . Nuk jane rrezik fare per mua pasi e di se cfare dua dhe kerkoj nga jeta ime ndac shoqerore dhe ajo seksuale .
Ti nuk mund te flasesh kaq i sigurte per dicka kur kete fenomen nuk e njeh nga afer . Sa vete njeh atje ne tirone qe e kane pranuar qe jane homo ? None .
So atehere ti urren dicka qe nuk e njeh nga afer , nuk ke kontakt , shoqeri me keto lloj njerezish . Ti urren aktin por jo njerezit . Nuk e ke idene me te vogel se cfare lloj njerezish jane ato .
E pra ja ta them une , meqe me ka rene rasti te njoh disa . Jane njerez si ti dhe une bashke . Njerez intelektuale , te edukuar dhe shume te afrueshem . Tani pse ato paten fatin e keq te lindin ashtu ti do i denosh gjithe jeten ??
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
o chemical dhe ju nazistat e tjere po vazhduat keshtu do tju hedhin ne gjygj per cenim te te drejtave te njeriut dhe agresion moral.............lol
O njerez, kjo esht tem serioze, ne e marrim duke u tall. Mos i ngaterroni gjerat, s'mund te krahasojm nje pedofil me nje homoseksual. Pedofili ka ndjenja seksuale ndaj nje te mituri dhe kjo esht gje e poshter dhe s'mund te krahasohet me dy burra ose dy gra qe kan marredhenie me njeri tjetrin. Sado e pakonceptueshme te jete nga disa. Kto jan zgjedhje personale dhe asnjeri nuk shkel ate te tjereve. Kurse pedofili shkon e abuzon. Mos ti ngaterrojm gjerat tani.
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Edhe une kam te njejtin mendim si ridy85,kjo teme duhet te merret seriozisht jo te tallemi. !