Close
Faqja 13 prej 51 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 509
    i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anėtarėsuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Ē'e diskuton; njė institucion qė s'pranon ta legjitimojė dashurinė mes dy tė rriturve, ai institucion ėshtė pėr plehra.

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Martese homoseksuale?!

Ajo as qe mund te quhet martese.
    Martese quhet vetem kur dy njerez me sekse te kundert
    kurorezojne dashurine e tyre por jo gay-t.
    Per Gay-t duheshe HITLERI ti bente sapun 15-ē.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    england
    Postime
    9
    Dikush tha; "Perendia i denofte homosexulet sic i ka denuar" (Citim i Monikes ne njeren prej mesazheve te saj)

Nje pyetje per Moniken; Cfare do te bej Monika nese djali apo vajza e saj jane gay?

Homosexual. cfare do te thote?
    Dy te rritur te te njejtit sex qe pelqejne njeri tjetrin.
    Heterosexual.
    Dy te rritur te sexit te kundert qe pelqen njeri tjetrin.

Heterosxual, Homo, Transvers, black, Jweish, muslim, christian, te bardhe, kineze. Te gjithe jane njerez pjelle e zotit. Zoti krijoi njerezine me te gjithe shumellojshmerine e specieve.

A kane te drejte homot te martohen?
    Opinioni im personal eshte; pse jo? Dy te rritur jane ne dashuri, duan te jetojne se bashku etj. Thats fine. Une personalisht nuk shoh ndonje te keqe. Per mua ska rendesi nese jane dy djem apo vajze e djale. E rendesishme eshte qe njerezit te jene tolerante. Te lejohen te bejne crare te duan per aq kohe sa nuk demton tjetrin. Dashuria does not harm. Toleranca eshte e rendesishme, nese ska tolerance, nuk ka paqe. Cdo njeri ka te drejte te jetoje ne kete bote, pavaresisht nga perzgjedhja ne jete, nese eshte mysliman, katolic, home apo deshmitaret e Jehovait.

Leni homot ne punet e tyre. Ato nuk po rrezikojne njeri. Ato thjesht duant te jetojne ne paqe. Askush nuk ka te drejte te gjykoje per veprimet e tjetrit nese jane te drejta apo te gabuara.

Me respect, Adi33.

~¤Ļs §ōōō..Mmmm Mmmm Gōōd Maska e PaMeLaA
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    In My Skin!
    Postime
    189
    Postuar mė parė nga ice_storm
    Martese homoseksuale?!

Ajo as qe mund te quhet martese.
    Martese quhet vetem kur dy njerez me sekse te kundert
    kurorezojne dashurine e tyre por jo gay-t.
    Per Gay-t duheshe HITLERI ti bente sapun 15-ē.
    he te lumshin gishtat...lol
    æ~*¤(K)(L) §wėčt Īńńō¢źńt Åńgźl (F)(K)¤*~?

i/e regjistruar Maska e DGman
    Anėtarėsuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    Wichita KS USA
    Postime
    78

Martesa seshte per homoseksualet.

Une propozj qe tju priten organet gjenitale atyre qe jane homoseksuale.
    Le ti harrojme kishat xhamiat
    dhe maskarenjte qe ka qeveria,
    se ai qe eshte burre
    dhe s'ka per te vdek kurre,
    eshte ai qe i ben
    lavdi vendit te tij.

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    hahahahha,
    nje te lumte dora edhe per DGman & ice storm
    Enya-Adiemus

i/e regjistruar Maska e DGman
    Anėtarėsuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    Wichita KS USA
    Postime
    78
    Postuar mė parė nga Klaraaa
    hahahahha,
    nje te lumte dora edhe per DGman & ice storm
    Ti rrofsh moj Klaraaa po une degjova qe u fejove dhe kam hall se mos je feju me ndonje te seksit tend hahahahah. (Bej shaka)
    Te trashegohesh dhe me jete te lumtur.
    Le ti harrojme kishat xhamiat
    dhe maskarenjte qe ka qeveria,
    se ai qe eshte burre
    dhe s'ka per te vdek kurre,
    eshte ai qe i ben
    lavdi vendit te tij.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-10-2003
    Postime
    78
    Opinioni im personal eshte; pse jo? Dy te rritur jane ne dashuri, duan te jetojne se bashku etj. Thats fine. Une personalisht nuk shoh ndonje te keqe. Per mua ska rendesi nese jane dy djem apo vajze e djale. E rendesishme eshte qe njerezit te jene tolerante. Te lejohen te bejne crare te duan per aq kohe sa nuk demton tjetrin. Dashuria does not harm. Toleranca eshte e rendesishme, nese ska tolerance, nuk ka paqe. Cdo njeri ka te drejte te jetoje ne kete bote, pavaresisht nga perzgjedhja ne jete, [/B][/QUOTE]

Vertet qe jeta personale e gjithkujt nuk paragjykohet .Nqs duam te jemi tolerante dhe modern.
    Por kur flasim per martese, ceshtja eshte me e komplikuar.Martesa ka nje mision qe te rigjeneroje brezat, qe jeta ne ket planet te vazhdoje.Dhe homot jane shterpe, nuk e permbushin ket mision qe vet Zoti e ka zgjedhur.Asnje menyre tjeter nuk mund ti justifikoje ata per te patur nje familje(adoptimi, klonimi, ngjizja laboratorike).Ndaj une jam kunder marteses homoseksuale.
    Do ishte me mire qe homot te kerkonin shpikjen e ndonje ilaci ne vend qe te kerkojne martesen dhe klonimin.
    Do ishte ne te mire te njerezimit.Por me sa duket ata jane me teper se cinik(u intereson me teper qejfi personal sesa gjeneratat dhe zhvillimi i shoqerise njerezire ne toke)
    :^lulja

i/e regjistruar Maska e S`ka Lezet
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    Michigan USA
    Postime
    129
    Orientimi seksual nuk eshte perzgjedhje...Nuk eshte sikur te shkosh ne kmart ose ne meyers...Eshte dicka qe vendoset para se te lindesh....keshtu te pakten thone shkencetaret....Nejse lere ate teori qe demoralizon pjesen qe nuk do... dhe ato qe mendojn ndryshe...por ne jemi "humans" dhe c`do person eshte i vetmi njeri qe ka jurisdiksion ndaj vetvetes...Prandaj ju shqiptare duhet te ndryshoni mentalitetin dhe te pranoni njerezit ashtu sic jane...Abnormale??Shoqeria e edukuar nuk mendon keshtu...por une pavaresisht se jam pjes e saj mendoj qe kjo eshte nje semundje komplekse....si depresioni dhe semundje te tjera...por me thelle dhe nje gje qe kerkon zhvillimin ashtu sic ka dhe fazen auto transitive...Une besoj se peshorja e kinsey`-jt reflekton me se miri kete dhe mundesit qe ekzistojn....
    Money talks..abuse walks...

General Trial of Tears HVO/OKH

i/e regjistruar Maska e S`ka Lezet
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    Michigan USA
    Postime
    129
    Postuar mė parė nga FLEUR
    Opinioni im personal eshte; pse jo? Dy te rritur jane ne dashuri, duan te jetojne se bashku etj. Thats fine. Une personalisht nuk shoh ndonje te keqe. Per mua ska rendesi nese jane dy djem apo vajze e djale. E rendesishme eshte qe njerezit te jene tolerante. Te lejohen te bejne crare te duan per aq kohe sa nuk demton tjetrin. Dashuria does not harm. Toleranca eshte e rendesishme, nese ska tolerance, nuk ka paqe. Cdo njeri ka te drejte te jetoje ne kete bote, pavaresisht nga perzgjedhja ne jete,
    Vertet qe jeta personale e gjithkujt nuk paragjykohet .Nqs duam te jemi tolerante dhe modern.
    Por kur flasim per martese, ceshtja eshte me e komplikuar.Martesa ka nje mision qe te rigjeneroje brezat, qe jeta ne ket planet te vazhdoje.Dhe homot jane shterpe, nuk e permbushin ket mision qe vet Zoti e ka zgjedhur.Asnje menyre tjeter nuk mund ti justifikoje ata per te patur nje familje(adoptimi, klonimi, ngjizja laboratorike).Ndaj une jam kunder marteses homoseksuale.
    Do ishte me mire qe homot te kerkonin shpikjen e ndonje ilaci ne vend qe te kerkojne martesen dhe klonimin.
    Do ishte ne te mire te njerezimit.Por me sa duket ata jane me teper se cinik(u intereson me teper qejfi personal sesa gjeneratat dhe zhvillimi i shoqerise njerezire ne toke) [/B][/QUOTE]

Konceptet e vjetra te marteses jane zhdukur...E dyta..njerezit nuk mund te ngarkohem me faj per nje gje qe ata se kan nen kontroll dhe shoqeria qe eshte akoma raciste...Shen Pali ishte vet homoseksual dhe i till vdiq kur Neroni u cmend...Mund te vazhdoj me te tjera figura...por ne fund te fundit ushtria e kishes eshte vete pothuajse nje tufe homoseksualesh qe mundohen te jetojn "celibate"...E c`te drejt ka nje heteroseksual ti tregoje nje homoseksuali se c`fare duhet te beje me jeten e tij??
    Romaket e kishin frike perhapjen e krishterimit...po ja qe krishterimi lulezoi...Neser njerezit do zbulojn se zoti ishte nje farse...dhe jo me larg te marrin vesh se dogmat qe u krijuan perreth homoseksualizmit ishin nga paaftesia e shkences...Une mbeshtes martesat e homoseksualeve...ne fund te fundit kjo eshte nje liri themelore e njeriut...Megjithate gjerat nuk jane kaq te thjeshta sa paraqiten....pasi keta homoseksualet e lumtur keqperdorin homophobin per ata qe nuk duan te jetojn nje jete te tille... por aksidentalisht kane rene ne gracken e famshme te jetes...
    Money talks..abuse walks...

General Trial of Tears HVO/OKH

Faqja 13 prej 51 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •