Close
Faqja 4 prej 51 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 509
    aluando
    i/e ftuar
    PSE SHKATARROHEN POPUJT
    kliko dy here ketu

http://www.forumishqiptar.com/showth...threadid=21277

Me vjen keq qe ndonjehere e ngatarrojne konceptin liri me ate degjenerim ..po keshtu me vjen keq qe kryetari i bashkise se parisit eshte homoseksual po keshtu edhe sot nje prift ne amerike u zgjodh nga kryepeshkopet dhe ishte homoseksual.jam pak ekstremist per ju por ne realitet per mua dhe ne fene Islame keto njerez denohen me vdekje sepse perhapin degjenerim. Imagjinoni nese te gjithe njerzit do te ishin homoseksual do te kishte nje shkatarrim te njerzimit natyral sepse rraca njerzore nuk do riprodhohej me pastaj do i humbte vlera femres, femijes, e shume ceshtje sociale do te shkattaroheshin me kete fenomen degjenerues edhe me vjen cudi me disa qe i pekrahin kete ves per mua kush i perkrah keto nje dite do behet homoseksual vete.Edhe me vjen cudi me disa qe mbajne qendrim asnjanes Kur shikohet nje e keqe duhet ndryshuar me dore nese ske mundesi me goje nese ske mundesi te pakten urrejeni me Zemer por kjo eshte me e pakta qe mund te beni.Shembulli i muslimaneve me njezit e tjere eshte si nje shembulli i nje anije me dy kate ne katin e pare jane jobesimtaret dhe ne katin e dyte jane muslimanet .Keto ne katin e pare deshirojne te hapin nje brime ne anije per te mbushur uje .nese besimtaret ne katin e dyte nuk i ndalojne keto do mbytet anija bashke me te dyja palet ne anije e nese keto i ndalojne ateher do vazhdoje ecja e saj deri ne nje kohe kur mosbesimtareve do tju duket e llogjikshme hapja e vrimes ne anije dhe ne anije mos kete me besimtare atehere anija do fundoset.ky eshte shembulli i kesaj bote me njerzit qe gjenden ne te.

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Te them te drejten kur degjoj keto lloj martesash mua me vjen te vjell vrere.Me vjen ti ve nje bombe atomike te gjith atyre vendeve qe i kan ber si ligjore keto martesa.
    Tani a nuk ju duket juve se po afron dhe fundi i botes????

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

Lum forumi per "dritegjatet" e tij :D

Avash mi goc se na hudhe n'ere qysh tani Pse nuk thua qe u dashka te te propozojme per presidente ne ty, se goxha trimereshe qenke

Edhe, zbardhini njecike keto shkronjat se na vrate syte per zotin!
    Summertime, and the livin' is easy...

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Mua s'me shqeteson fakti nese gay't martohen apo jo. Duan te martohen? Qejf pacin! I vetmi shqetesim eshte se pas kesaj do kerkojne qe te legalizohet adoptimi i femijeve...edhe kutu djeg miza.
    Eshte dicka e ligjshme dhe e drejte te krijosh bomba atomike, por eshte sakrilegj te martohen homoseksualet...

ps: Cupka...pse pate durim e i lexove komentet?
    Summertime baby!

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596

Re: Lum forumi per "dritegjatet" e tij :D

Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
    Avash mi goc se na hudhe n'ere qysh tani Pse nuk thua qe u dashka te te propozojme per presidente ne ty, se goxha trimereshe qenke

Edhe, zbardhini njecike keto shkronjat se na vrate syte per zotin!
    Po kjo bote do shkaterruar,,,,,,,pse car edukate po merrim ne me keto gjera pa na trego.keto ketej kan qene me kohe po aman nuk dilnin shum ne pah.Tani na kerkojne dhe te adoptojne femije qe te ndjekin rrugen e tyre.vertet me duket gje apsurde,nejse ky ishte mendimi im.

Sa per shkrimin eshte demokraci dhe kushdo e ben sipas deshires se tij/saj.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ėshtė e qartė qė njeriu nė formėn mė natyrale tė tij ėshtė heteroseksual. Kjo i bėn homoseksualėt jonatyral. Nuk ka shumė rėndėsi nėse janė lindur tė tillė apo jo por fakti qė pėrbėjnė njė pėrqindje shumė tė vogėl tė njerėrzve tregon se ėshtė diēka jonatyrale, sėmundje.

Me tė njėjtin argument mund tė themi se shumica e njerėzve kanė tė paktėn njė sėmundje qė e kanė trashėguar nga prindėrit e tyre. psh: Rrėnja e flokėve, tullacllėku

Tė gjitha kėto sėmundje renditen nė shoqėrinė tonė sipas pasojave, problemeve qė ai person ka nė lidhje me shumicėn e shoqėrisė.

psh: Ėshtė e moralshme tė martohesh me njė tullac por nuk ėshtė e moralshme tė martohesh me njė njeri tė lindur me tė meta mendore edhe pse qė tė dyja martesat prodhojnė fėmijė jonatyralė.

Nė mungėsė tė njė kure, duhet tė analizojmė pasojat e njė sėmundje dhe pastaj tė vendosim nqs duhet tė lejohet apo ndalohet pėrhapja e saj.

Pra, cilat janė pasojat?
    Pasojat besoj se janė tė dukshme.
    Njė fėmijė i adoptuar dhe i rritur nė njė familje me prindėr tė tė njėjtit seks patjetėr qė do mendojė se ajo ėshtė normale/natyrale dhe kur tė rritet, horizonti i tij/saj pėr njė partner do pėrfshije edhe seksin e njėjtė. Kjo mund tė provohet shumė thjesht duke analizuar binjakėt qė edhe pse kanė ndėrtim tė njėjtė biologjik, nėsė ata rriten nga dy familje tė ndryshme, ata ndryshojnė plotėsisht nė karakter.

Nqs kjo gjė lejohet atėherė riprodhimi i njerėzve do jetė gjithnjė e nė pakicė, mbase deri nė shfarrosje.

Ka plot e plot pasoja tė tjera, fetare e jofetare, por kjo mendoj se ėshtė mė themelorja dhe pothuajse tė gjithė e vlerėsojmė riprodhimin si njė nga gjėrat mė tė rėndėsishme pėr jetėn tonė.

Duke ditur kėto pasoja unė mendoj se martesa nuk duhet lejuar dhe homoseksualėt nuk duhen gjykuar si njerėz me morale tė gabuara por si tė sėmurė. Faji mund tė mos jetė i tyre por sėmundja ekziston dhe duhet parandaluar/kuruar siē mundohemi tė kurojmė tė gjitha sėmundjet e tjera.
    Edi

i/e regjistruar Maska e Bekim Ismaili
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210

Parlamenti Europian ka bėrė thirrje pėr shtetet anėtare qė tė njohin familjet e homos

Parlamenti Europian ka bėrė thirrje pėr shtetet anėtare qė tė njohin familjet e homoseksualėve

Nė Holandė dhe Belgjikė, gejėt dhe lezbiket mund tė martohen legalisht. Ekzistojnė disa tė drejta tė bashkimeve civile nė Francė, Gjermani dhe nė disa shtete Skandinave. Por, tė drejtat bashkėshortore nuk mund tė barten nga njėri shtet nė tjetrin brenda Bashkėsisė Evropiane.

Nėse njėri partner i njė qifti legalisht tė martuar nė Holandė, transferohet nga punėdhėnėsi i tij nė ndonjė shtet tjetėr tė Bashkėsisė Evropiane ku nuk ėshtė e legalizuar martesa e homoseksualėve, atėherė kjo martesė nuk do tė njihet nga ai shtet. Kjo do tė thotė se partneri tjetėr nuk do tė ketė mundėsi tė marrė lejen e qėndrimit.

Italia, Spanja, Irlanda, Greqia, Austria dhe Luksemburgu nuk njohin asnjė formė tė bashkimit civil tė homoseksualėve. Si rezultat, spitalet mund tė refuzojnė tė drejtėn e vizitės sė partnerit pasi qė ata nuk janė tė njohur si anėtarė tė familjes.

Pėrderisa martesa heteroseksuale ėshtė e njohur nė gjithė Bashkimin Evropian, raportet e homoseksualėve janė grumbull i rregulloreve tė cilat nuk mund tė barten nė shtetet e tjera.

Tė martėn nė Parlamentin Evropian nė Strazburg, Franca ka bėrė apel pėr njohjen e tė drejtės sė martesės homoseksuale nė gjithė Evropėn dhe pėr pranimin legal tė bashkimit tė partnerėve nga ato ēifte homoseksuale tė cilėt dėshirojnė t’iu njihen tė drejtat pa qenė tė martuar.

Nga shtetet anėtare tė Bahkimit Evropian kėrkohet qė tė adaptojnė pozitat nė Parlamentin Evropian. Pritet qė ky tė jetė njė proceės i gjatė, duke filluar qė shtetet anėtare sė pari t’i harmonizojnė ligjet ekzistuese.
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210

Parlamenti i Belgjikės miratoi ligjin pėr martesėn homoseksuale

31 Janar 2003

Parlamenti i Belgjikės miratoi ligjin pėr martesėn homoseksuale

Me 30. Janar 2003 Parlamenti i Belgjikės miratoi ligjin me tė cilin legalizohet martesa homoseksuale. Pėr ligjin kanė votuar 91 vota pėr, 22 vota kundėr dhe 9 vota abstenim, ka lajmėruar agjencioni Belga.

Ligjin e kanė miratuar tė dy dhomat e parlamentit. Tani Belgjika ėshtė vendi i dytė nė botė qė ka lejuar martesėn homoseksuale. Holanda si shtet i parė nė botė qė ka lejuar njė gjė tė tillė kėtė ligj e ka miratuar para dy viteve.
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210

Shoqata Amerikane e mjekėve

Shoqata Amerikane e mjekėve

Shoqata Amerikane e mjekėve ka lėshuar njė raport nė dhjetor tė vitit 1994 e cila bėn thirrje pėr “njė njohje jogjykuese tė orientimit seksual nga ana e mjekėve”.

"Pjesa mė e madhe e shqetėsimit emocional qė e pėrjetojnė gejėt meshkuj dhe lezbiket rreth identitetit tė tyre seksual nuk ėshtė e bazuar nė shkaqet psikologjike mirėpo mė shumė pėr shkak tė njė ndjenje tė izolimit (tjetėrsimit) nė njė mjedis mospranues. Pėr kėtė arsyre, terapia aversive ose e neveritjes (njė intervenim bihevioral ose mjekėsor i cili ēifton sjelljen e padėshiruar, nė kėtė rast, sjelljen homoseksuale me ndjenjat e pakėndshme ose me pėrfundimet neveritėse) nuk rekomandohet mė pėr gejėt as lezbiket. Pėrmes psikoterapisė, gejėt dhe lezbiket mund tė bėhen tė rehatshėm (kėnaqshėm) me orientimin e tyre seksual dhe ta kuptojnė reagimin shoqėror ndaj tij".

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    me vjen shume keq qe disa nuk duan as te mendojne per kete gje,por une mos te bej shume postime ne kete pasiqe ekziston nje teme e ketille ne kete forum e ate mund ta gjeni duke klikuar dy here ne: http://www.forumishqiptar.com/showth...8&goto=newpost

ne kete teme me se shumti eshte mare material drejtperdrejt nga web page-ja e organizates Elysium & Sapphoe cila ne mes tjerash punon dhe punon per momunitetin gay dhe les ne Kosove....

Faqja 4 prej 51 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •