Close
Faqja 44 prej 51 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 509
    .:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    sa turp me vjen qe lexoj gjithe keto gjera te pista te fliten per njerezit e ndryshem. nuk eshte sikur ata lloj njerezish u kane ngaterruar juve ndonjehre..keshtu qe lejeni rehat te shkretet te jetojne jeten e tyre si te duan. Ty spo te ndalon njeri te jetosh jeten tende...cfare te drejte ke ti, ti perbuzesh ata??

be open minded people..seriously.
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

Ne bregdet Maska e Asriana
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186
    Une jam plotesisht kunder marteses te se njejtes gjini.Eshte martesa me absurde dhe fallco qe mund te krijohet.''ZOTI'' kur e krijoi boten,femren edhe mashkullin i krijoi per t'i ciftuar,keshtu qe sipas mendimit tim,vetem nje martese e tille ndermjet dy gjinive te ndryshme eshte e dobishme dhe frutdhenese.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po a nuk ju del nje teme ju per keta ndyresirat
    po doni ka 10 tema
    a ka moderator ky forum se na e shpifen me te tilla tema

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-11-2006
    Postime
    15
    Citim Postuar mė parė nga Asriana
    Une jam plotesisht kunder marteses te se njejtes gjini.Eshte martesa me absurde dhe fallco qe mund te krijohet.''ZOTI'' kur e krijoi boten,femren edhe mashkullin i krijoi per t'i ciftuar,keshtu qe sipas mendimit tim,vetem nje martese e tille ndermjet dy gjinive te ndryshme eshte e dobishme dhe frutdhenese.
    Me ne fund edhe nje bashkeqytetare(edhe une nga durresi jam)
    Jam dakort me ty se Cfare Zoti krijoji, por nuk me thua te lutem Adami dhe Eva kishin 2 djem, kainin dhe Abelin apo jo......Atehere mua me lind pyetja si bota u shumua......mos valle djemte shkuan me nenen!!!!!!!

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186

Cool

Citim Postuar mė parė nga creation
    Me ne fund edhe nje bashkeqytetare(edhe une nga durresi jam)
    Jam dakort me ty se Cfare Zoti krijoji, por nuk me thua te lutem Adami dhe Eva kishin 2 djem, kainin dhe Abelin apo jo......Atehere mua me lind pyetja si bota u shumua......mos valle djemte shkuan me nenen!!!!!!!
    Njerezit e kane prejardhjen nga kafshet,por qe jane kafshet me te zgjuara dhe te nderlikuara,dhe se si u shumua bota,kjo eshte pyetja qe ti parashtron,por po ti hysh gerrmimeve te historise i bie rruge gjate,dhe gjithashtu ne nuk ekzistonim ne ate epoke te EVEs&ADAMIT,kshuqe nuk mund te japim nje pergjigje konkrete rreth idese se shumimit te botes.

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558
    nuk e di cfare jane keto budallallliqe
    normale jane gay ose lesss
    deri ne 1 kohe
    per martese
    jam plotesisht kunder!!!!!!!!!!
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-11-2006
    Postime
    15
    Njerezit e kane prejardhjen nga kafshet,por qe jane kafshet me te zgjuara dhe te nderlikuara,dhe se si u shumua bota,kjo eshte pyetja qe ti parashtron,por po ti hysh gerrmimeve te historise i bie rruge gjate,dhe gjithashtu ne nuk ekzistonim ne ate epoke te EVEs&ADAMIT,kshuqe nuk mund te japim nje pergjigje konkrete rreth idese se shumimit te botes.

Me fal po nese ti beson tek Zoti dhe qenke e fejuar me te sic e shpreh, te thuash qe njerezit e kane preardhjen nga kafshet eshte fyerje e madhe ndaj Zotit, prandaj rregullo pozicionin
    Cfare rendesie ka nese ti jetoje apo jo ne ate epoke....nese do te jete keshtu sic thua ti atehere pse jemi aq te sigurte qe Adami dhe eva ekzistonin dhe ku e mbeshtet ti faktin qe njerezit vijne nga kafshte dhe aq me keq supozon qe mund te jene me te zgjuara

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186

Talking

Me fal po nese ti beson tek Zoti dhe qenke e fejuar me te sic e shpreh, te thuash qe njerezit e kane preardhjen nga kafshet eshte fyerje e madhe ndaj Zotit, prandaj rregullo pozicionin
    Cfare rendesie ka nese ti jetoje apo jo ne ate epoke....nese do te jete keshtu sic thua ti atehere pse jemi aq te sigurte qe Adami dhe eva ekzistonin dhe ku e mbeshtet ti faktin qe njerezit vijne nga kafshte dhe aq me keq supozon qe mund te jene me te zgjuara
    E paske kapur idene e temes tamam,nqse di te lexosh,lexoje mire ate shkrimin poshte figures se nickname tim,ku thote e fejuar me zotin (A) qe eshte njeri dhe i fillon emri me A,po ti je shume i ngriutr ne nivel dhe i di tikapesh shume shpejt gjerat,sinqerisht qe ja ke fut kot dhe po flet jashte teme,hajt tung

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-11-2006
    Postime
    15
    E paske kapur idene e temes tamam,nqse di te lexosh,lexoje mire ate shkrimin poshte figures se nickname tim,ku thote e fejuar me zotin (A) qe eshte njeri dhe i fillon emri me A,po ti je shume i ngriutr ne nivel dhe i di tikapesh shume shpejt gjerat,sinqerisht qe ja ke fut kot dhe po flet jashte teme,hajt tung

Mire qe e paske nderruar se te pakten nga italishtja qe di une...e perktheva ashtu!
    Ne fakt ti qe e ke prejardhjen prej kafsheve dukesh qe e ke nivelin me te larte se mua
    Ti me bere teorine e Adamit dhe Eves dhe pastaj me thua e kemi prejardhjen prej kafsheve...
    Sa per homoseksualitetin nuk kam asgje kunder....cdo njeri eshte i lire ne demokraci te ushtroje te drejtat e veta deri aty ku nuk shkel te tjetrit
    mire mire tung edhe ty

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186

Talking

Mire qe e paske nderruar se te pakten nga italishtja qe di une...e perktheva ashtu!
    Ne fakt ti qe e ke prejardhjen prej kafsheve dukesh qe e ke nivelin me te larte se mua
    Ti me bere teorine e Adamit dhe Eves dhe pastaj me thua e kemi prejardhjen prej kafsheve...
    Sa per homoseksualitetin nuk kam asgje kunder....cdo njeri eshte i lire ne demokraci te ushtroje te drejtat e veta deri aty ku nuk shkel te tjetrit
    mire mire tung edhe ty
    Ne fakt sipas teje njerezit nuk jane kafshe nuk e kane prejardhjen nga gjitaret??Sipas teje nga mund te jene krijuar njerezit,mbase sipas atij nivelit tend shpikes ti ke ndonje teori te vecante ,dhe sa per teorine e Eves&Adamit nuk n'a takon as mua dhe as ty qe te flasim,nuk e kemi jetuar ate epoke
    Dhe persa i perket homoseksualizmit,une e dhashe mendimin time ne faqet e meparshme,hajt tung

Faqja 44 prej 51 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •