Close
Faqja 6 prej 51 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 509
    i/e regjistruar Maska e Bekim Ismaili
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210

ok

kjo ka me u legjitimuar dhe nuk ka shkak se pse mos me u bo kjo,me dashje e pa dashje.
    kur behet fjale per mbi 20 % e popullates jane homo,nuk ka shans qe mos te legjitimohet kjo.nese behet fjale per nje pakic ateher dco te ishte disi ne regull qe mos te legjitimohet,ndoshta nje shtet po nese do te kishte humbje nga ata dhe do ti zhduk me miratim te ligjeve perkqatese per ate,por jane shume dhe nuk ka se cka me u bo,ata jane ata qe jane dhe fund,kjo do te behet sot,neser ose pas 1000000 vitesh,vetem ka me u bo,se mjaft me...
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    beko, e din hitleri cfare ka bo me homot?, mere tash perseri kalkulatorin, dhe llogarit, per 1000000 vite ssa hitlera do te na dalin!!!

Flm

PS: dhe nje gje, UNE do te jem ai njeri, qe i pari do te kundershtoj, sepse nuk jam gati te me priten te DREJTAT e mija per te gezuar nje tjeter te DREJTA.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 07-08-2003 mė 13:27
    albanish by nature

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

Flluska flluska...me ajer;)

E di si perkthehet kjo me lart ne gjuhen popullore?

Nese ndonjeri nga ju "nuk di gje," me vjen keq por nuk jap leksione pa pagese (e di qe do te thoni:"kush po te degjon; por ne fakt dua vetem te justifikoj ndonje "expansion on this subject") Edi...(between you and me)...te me mesosh ti mua si funksionon truri i njeriut, eshte njesoj si te te mesoj une ty si funksionon truri i kompjuterit Nejse...

Vetem nje gje dua te te kujtoj: se c'eshte homoseksualiteti (semundje apo normalitet) apo c'fare e shkakton ate...keto nuk jane gjera qe mesohen nga nje emision televiziv. Qe homoseksualet jane perdorur si kavje (kafshe per eksperiment) nga shkencetaret, kete e kisha degjuar, por qe burgu te ktheje heteroseksualet ne homoseksuale...kjo s'besoj se qendron drejt. Megjithate, une e kam theksuar edhe me lart qe padija ben te mundur diskriminimin, ashtu si dhe natyra shtazarake e rraces njerezore (asgje e re kjo e fundit!)

Puna eshte se moral s'ka pasur kurre; vetem se fenomenet e pamoralshme nuk kishin dale ne pah. (Oh!..morality...Isn't humanity just a bunch of scared animals?) Juve u shqeteson fakti qe sot kjo gje ka dale sheshit...jeni te verber ju apo si?

Sa per punen e adoptimit apo te ndonje tjeter privilegji, une e bera fare te qarte qe do te ndihet nevoja e ndryshimit ne ligj (dmth homoseksualet nuk mund te gezojne EKZAKTESISHT te njejtat te drejta sikurse dhe ciftet heteroseksuale), por me sa duket, ju si kini pasur gjyzylyket me vete

Me nder qofshi,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cupke_pe_Korce : 08-08-2003 mė 00:10
    Summertime, and the livin' is easy...

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ēupkė, do mė bėhej qejfi tė flisje njėherė hapur dhe qartė. Mos na e ngatėrro muhabetin me anglishten dhe shprehjet e librave filozofik. Mos u fsheh gjithnjė nėn mendimet e shkencėtarėve por jep mendimin tėnd.

Nė postin tim tė kisha bėrė disa pyetje qė ti nuk u pėrgjigjesh.
    Shėmbulli qė dhashė pėr burgun ėshtė real dhe jo vetėm njė film i hollivudit.

Akoma nuk e kam marr vesh se ku qėndron nė kėtė temė. Ti thua qė duhet tu jepen tė drejtat dhe ti thua qė ligji duhet tė jetė ndryshe pėr homoseksualėt. Ligji ėshtė ligj pėr tė gjithė dhe ajo qė thua ti ėshtė diskriminim. Pa formuloje ti ligjin pėr adoptimin e fėmijėve nga homoseksualėt se mbase i jep zgjidhje kėtij problemi. Mezi po pres sa ta lexoj.
    Edi

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

Edi...

Kam qene shume e sjellshme me ty kur te thashe se nuk me ke kuptuar ashtu sic duhet, ti perseri ngul kembe si mushka se nuk paskam qene e qarte. Shikoj qe ti se ke idene fare se c'fare eshte homoseksualiteti. Me vjen keq por ky nuk eshte problemi im--eshte i joti!!!!

Nuk e di ku je ngaterruar me frazat ne anglisht, c'filozofi po permend (jane vetem konfirmime c'eshte e verteta)...dhe po te duash, flasim per moralin diku gjetke.

Edhe dicka; quaje "terheqje" po te duash: Ai qe mundohet tu mbushe mendjen budallenjve eshte tri here budalla Po luaj une rolin e "budallait," duke ju lene juve te luani "te mencurin"

Gjithe te mirat,
    Summertime, and the livin' is easy...

Hu
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    fole
    Postime
    86
    Cupke na fal qe po fusim hundet ne biseden tende por kam vetem nje pyetje:

Ti me te vertete mendon se homoseksualiteti eshte thjesht dicka e lindur dhe absolutisht asgje tjeter(si psh:derivat i ndonje psikoze apo dicka e tille) ?

Mendoj se nje femije (normal) i rritur nga nje familje homosh do kete shume probleme me shoqerine heteroseksuale, pasi do jete edukuar ndryshe dhe truri i tij ma merr mendja s'do te mbarte asnje tabu.Vete rritja e edukimi ne nje familje homoseksualesh (prezenca e dy freaky prinderve) ka dicka c'edukuese ne vetvete , te leme menjane ndonje "prekje" te femijes ne moshe te vogel prej ndonjerit prej prinderve(gje qe s'eshte ndonje problem i madh per nje njeri qe s'njeh seder).

Une s'e mbaj veten per konservator apo per moralist te madh.S'kam qene asnjehere biblist apo kuranist i madh por gjera te tilla (martesa homosh, adoptime femijesh etj) i quaj degjenerime.Mjafton thjesht te thellohem tek pasojat.

Shnet.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Neondertal, kėshtu qysh e ka nisur ēupka mė duket se ke bėrė gabim qė i fute hundėt nė kėtė muhabet. E bėra unė kėtė gabim para teje dhe ēupka mė bėri mushkė dhe budalla. Hajde budalla se mund tė jem po mushkė mė duket e ēuditshme se jam mashkull. Tė shomė seē pėrgjigje tė bukur do tė kthejė ty.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 08-08-2003 mė 14:44
    Edi

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    Na moj Cupke! Avash moj te keqen, avash.
    Ce paske gjithe kete inat me ata qe jane kundra legalizimit te mardhenieve amorale mes njerezve? E merr me shume vrull me duket, aq se i lejon vetes te ofendosh diskutantet.

Martesa eshte instituti me i rendesishem i Shoqerise, ajo eshte baza e Familjes. Ne familje ndertohet brezi i ri, individet aty formohen dhe kompletohen. Homoseksualet nuk mund te ndertojne nje familje tradicionale (koncept shekullor, mijeravjecar ky, fale te cilit shoqeria eshte kjo qe eshte sot) dhe nuk mund te pergatisin individe normale. Ka shume te ngjare qe keta femije te rritur ne familje te tilla te kerkojne te ndertojne familjet e tyre sipas te njejtin model, atij te gabuarit, amoralit, homoseksualit. Dhe kjo eshte sikur ti hedhesh zjarrit benzine.

Edhe me shtruar merre kete pune, magallomania nuk u shkon femrave, u heq lezetin.
    tung!

Hu
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    fole
    Postime
    86
    edo, qekur po shkruaja e ndjeva qe cupka, me pergjigjen e saj ultraliberale,edhe mua do me nxirrte kerric ne nje menyre indirekte.megjithate le te presim(pavaresisht se, ketu do jemi, ajo ka per te na akuzuar te gjitheve per komuniste e bolshevike:buzeqesh)

shife kur t'i djegi cupes tani!

i/e regjistruar Maska e Bekim Ismaili
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210

oki ne regull...

Postuar mė parė nga Nuh Musa
    beko, e din hitleri cfare ka bo me homot?, mere tash perseri kalkulatorin, dhe llogarit, per 1000000 vite ssa hitlera do te na dalin!!!

Flm

PS: dhe nje gje, UNE do te jem ai njeri, qe i pari do te kundershtoj, sepse nuk jam gati te me priten te DREJTAT e mija per te gezuar nje tjeter te DREJTA.

perseri edhe nese do te lindin dhe sa te duan hitlera te tjere pas tij(edhe pse eshte i lindur me ai) nuk do te kene sukses njejt si dhe hitleri.zhduku veten vetem pse ishte homoseksual dhe me e keqia e tij ka qene pse ishte I TROKITUR NE KOKE.nuk do te kene sukses.edhe pse ne fund te ketij shekulli ka filluar te permendet me intenzivisht kjo gje,pra homoseksualiteti,une thash pas gjith atyre vitesh ,por se shpejti do te behet kjo.
    dhe mendoj se nuk ka se cfar te brengosesh ti per ate q
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Faqja 6 prej 51 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •