Postuar mė parė nga Irfan
____________________________Postuar mė parė nga Bekim Ismaili
Meqe po shoh se asnjeri s'ma paski kuptu mire po u pergjigjem ne te njejtin post.
Irfan: Duhet ta dallojme faktin nga opinioni. Nese thua: Per mendimin tim pas ēeshtjes se homoseksualizmit qendronje hebrenjte, je ne rregull; ky eshte thjeshte nje opinon i yti (se sa vlere ka pune tjeter). Po nese thua: Jane pikerisht hebrenjte qe mbeshtesin homoseksualizmin, qe jane burim i ēdo te keqje etj. dhe kete e imponon si te vertete athere duhet te argumentosh sepse po e paraqet si fakt. Keshtu qe duhet te sjellesh referenca qe mbeshtesin ate qe thua. Kjo ishte e gjitha. Pse nuk sjell ndonje link a diēka tjeter?![]()
Per sa i perket normales/anormales se homoseksualizmit, duhet te sqaroj diēka qe e kam thene lart po qe s'eshte kuptu mire. Per mendimin tim nuk eshte normale. Gjithashtu, mendoj se argumentat shkencore qe perdoren per te mbrojtur idene se HS eshte diēka normale nuk qendrojne. Ato nuk jane studime te mirefillta dhe te pranueshme por manipulime qe behen duke perdorur ate subjektivizmin e shkences (shkenca nuk eshte gjithmone objektive). Me siper kam permendur qe ka shume homoseksuale qe kane arritur te afirmohen. Kete s'e kam thene qe te tregoj se homoseksualizmi eshte normal, por per te tregu se jane pikerisht ata njerez qe me poziten qe kane mbeshtesin fuqishem idene se HS eshte normal. Nuk do jete ēudi sikur nje dite "shkenca" te na thoje se heteroseskualizmi nuk eshte normal dhe te gjithe njerezit lindin homoseksuale por me kalimin e kohes, nen presionin e shoqerise behen hetero etj. etj. (Keto jane mendime personale te gjitha...lol...)
Shpresoj qe mendimi im te mos e preke ndonjerin.
Bekim flm. per urimin. Edhe une te uroj ēdo te mire.
Krijoni Kontakt