Close
Faqja 34 prej 51 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 509
    i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Une mendoj se populli Shqiptar akoma nuk ka arritur te diskutoje per keto tema prandaj me duket humbje kohe te flasesh per probleme pederastash qe po kerkojne liri per ta bere perderimin publik.... Gjeja me e shpifur ne rruzullin tokesor kur i shikon dy burra te martuar.....
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Postime
    6
    Cfar me tbo ty mor homo qi ti xane perdja syte se nuk po e shiqon se vec prej ctyre gjonash po vun mileti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Postime
    6
    Problemi qendron se homoseksualet nuk i mbron askush tjeter pervec te degjeneruarve qe skane pike morali e kurrfare edukate. Te tillet eshte gjynah ti kateorizosh me njerezit, por edhe me kafshet poashtu se kafshet qendrojne me lart se ta.

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anėtarėsuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Pershendet Xeni...

Une, nuk e kam zakon me i ngatrru muhabete kot e kot......Homseksualizmi eshte nje lloj ndjenje e njeriut,pra,pa dallim gjinije.Eshte e natyrshme,nje ndjenje qe nuk eshte normale ne bote real te njerzimit.Dhe nje gje qe nuk eshte normale une e quaj si anormal dhe semundje e njerzeve pa besim.Semundje pa sherim....!!!İlaēi i tyre eshte feja.Kjo bote eshte e till qe disa dukurit ti imponon atuomatikish,e nese nuk je ne gjendje ti largohesh,ajo te pushton....
    Ndersa,tek Vatikani,e pata fjalen pse nuk kemngul dhe t'mos i jep kunorzim fetar.Hebrejt,Sot,e kuptove apo nuk e kuptove,jan gjeneratore te se keqes.Hebrejt nuk dalin para syve te njerzeve(ne skenen e njerzimit),ata paguajn njerz per ti realizuar planet e tyre...Kete mos e harro.
    Bota,ka ardhur ne asi ngjarje,kohe qe eshte veshtire te kuptosh te verteten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Irfan : 12-08-2005 mė 07:42
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

Citim Postuar mė parė nga Olgi
    Problemi qendron se homoseksualet nuk i mbron askush tjeter pervec te degjeneruarve qe skane pike morali e kurrfare edukate. Te tillet eshte gjynah ti kateorizosh me njerezit, por edhe me kafshet poashtu se kafshet qendrojne me lart se ta.
    Po more ti tipi i jone, more gjeniu yne i posalindur - po a ka kafshe me te keqe se vete njeriu? Njeriu eshte shtaza me e keqe.

Dhe me te vertete kjo teme e di qe nuk perfillet nga besimtaret, mirepo keta persona gjithashtu nuk perfillen as nga perkrahesit e homoseksualeve keshtuqe meshira le te mbetet ne duart e te mireve, ata qe s'deshirojn ta lodhin kryt le t'i mbajne ato paragjykime drejt homoseksualitetit, por dijeni lumturia vie mbi te gjitha keshtuqe lereni njeriun te jetoj i tille ashtu sic eshte. Kaq!

Thoni cfare te doni, tema vecse po shkon duke i perseritur te njejtat gjera.

i/e regjistruar Maska e Bekim Ismaili
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    irfan,
    I ngaterron muhabetet kot me kot. Edhe Vatikanin e permend kot. Edhe hebrenjte i permend kot. Shumicen e atyne qe thu i ke kot.

Ky eshte nje fenomen qe nuk po perhapet nen ndikimin e hebrenjve (jo jahudiler, se eshte turqisht ajo). Legalizimi i martesave te homoseksualeve nuk bahet me mbeshtetjen e hebrenjve por ka ardhe si rezultat i presionit qe bahet ne lidhje me te drejtat e njeriut.

Gjithashtu edhe ngritja ne shume poste te "homove" eshte shume e rendsishme. Gjithanej kan kap majat. Edhe ne mjeksi po ndryshon qendrimi ndaj "homoseksualizmit"...dhe arsye per kete nuk jane studimet shkencore, siē thuhet, por puna e atyre homove qe kane arrite te afirmohen...
    TE LUMTE PER FJALET. ROFSH I LUMTUR !
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    lejeni fene ! edhe te cifutet,te jehudite,te muslimanet tek te krishteret,tek hinduset,tek budistet,...pa mar parasysh fene po dhe kombin,po dhe racen,po dhe vendbanimin,po dhe profesinonin,po dhe moshen,po dhe ....gjithcka, homoseksualet lindin te tille e nuk behen. dhe e ka kot ai qe mund te thot se eshte semundje apo anormalitet. kjo eshte gjenetikisht e "fiksuar" te njeriu homoseksual. se sa mund ta frenoj veten duke u bazuar ne fene e tij/saj ajo eshte tjeter pune. por dhe vet Zoti i krijoi dhe homoseksualet. pse ateher kemi kunder nje fenomeni qe Zoti e dha ne kete bote ? vendimet e Zotit nuk kundershtohen e as qe do t'ia arijme qellimit. homoseksualet ekziostojne kudo. vete heteroseksiualet (normalet -qe i quan dikush-pasi qe dikush i ndan ne normal dhe jonormal),pra vet homoseksualet lindin nga heteroseksualet dhe nuk mund te jemi te vetedijshem per kete fenomen. ateher edhe vet ju qe jeni kunder, apo se paku qe nuk pajtoheni me kete fenomen a jeni te vetedijshem se femiju juaj mund te jet homo? vet prinderit tuaj mund te jene homo? apo me se paku ndonjeher diku-ndonjeher mudn te kishin pas mardhenie homoseksuale-mardhenie me te njeten gjini?. s'jeni te vetedijshem asnjeher dhe as te sigurt. 82 % te njerezve ne gjith boten nje her ne jeten e tyre iu lind ideja per mardhenie homoseksuale. a mund te garantosh se ti vet (sejcili per veten e vet te thot) se un nuk mund te bej pjese ne ate 82 perqindeshin ?! JO sigurisht.

disa gtjera nuk jan bash ashtu sic mendojme ne apo sic na e mer mendja vet neve. disa gjera jan pak me ndryshe nga pamja ne rafsh,shiqo pamjet ne vertikalisht,horizontalisht,anesh posht e lart sic mund ta shohesh nje figure,ashtu mund te shohesh dhe gje gje te cilen nese e studion nga gjith pikpamjet do te vertetosh se nuk eshte vetem ajo qe e dijme,apo qe e shohim ne,cdo gje ka dhe te fshehten e vet.
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    shkurt : "jane Njerez"

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    o trim MUA_HHH edhe un jam njeri_nuk jam as kafshe e as Zot, por shoh se ketu dikush po thot se kafshet jan me lart se homoseksualet.... por adoptimi i femijeve nga homoseksualet nuk mendoj se do te ishte gje e mire sepse eshte shkatrim per jeten e vet atyre femijeve,ska lidhje se jan njerez apo sjan ...

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Po leji ca thone ca jane ! Aq din ky popull mer jahu ! 15 vjet Demokraci smesun nje gje te re ! Nejse !

Faqja 34 prej 51 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •