Postuar mė parė nga Aksesor
Po ta lexosh pak me mire asaj ( nuk lind ? ) i kam vene nje pikepyetje dhe e kam futur ne kllapa gje qe nenkupton qe nuk eshte e sigurte
Postuar mė parė nga Aksesor
Po ta lexosh pak me mire asaj ( nuk lind ? ) i kam vene nje pikepyetje dhe e kam futur ne kllapa gje qe nenkupton qe nuk eshte e sigurte
Mesa di un ne ate kohe vetem ne Tirane kane dale hapur ne rrrethe te tjera nuk kam degjuar ju nqse dini mund ta thoni qytetin dhe emrin ne tironcit nuk duam te marrim ndonje flamur pse kemi qene te paret perkundrazi .Postuar mė parė nga darkman
Meqe ti din vetem ne Tirane mund te kishe shkruar :Postuar mė parė nga dardajan
Ne Tirane i pari qe doli ........................................
Nese nuk ke degjuar per ndonje vend tjeter sdo te thote qe nuk ka pasur.
Edhe nese un nuk kam degju kjo sdo te thote qe nuk ka. Un s'kisha degjuar as ne tirone, por ja qe paska pasur.
Nuk e kam per kete rast qe keni dale flamur, por po ju bohet ves te dilni gjithandej flamur.
Per te mos folur pastaj me cte drejte permend ketu emra e njerzve qe s'duan te jene emeruar nga ty. Apo e meritojne te behen publik sepse jane homoseksuale
Si kam kushtu vemendje te madhe pikepyetjes, por me lendon fakti qe njerzia vazhdojne te thone se eshte evolucion.Postuar mė parė nga dardajan
Ata kane qene publik, por ti me sa duket ske pas lind akoma dhe ato nuk jane teresisht emrat e vertet por shkurtime dhe pseudonime te tyre psh TORJA mund ta kete emrin Viktor , baci- Bashkim e keshtu me radhe megjithate kjo per ta eshte nje publicitet pozitiv dhe jo negativ.
Kete po e thote e verteta qe po del ne sheshe....Postuar mė parė nga Aksesor
Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli
Po ma qon mallı me ca mısınere ēifute-jahudızmı(qe ka persıer zejtını me tomlın, per nga shıja qe ka),shpresoj qe ju t"mos ıshıt te tıll.....Postuar mė parė nga Aksesor
Sipas mısıonareve te jahudızmıt qe bashkpunojne me prıfta,dhe sı rrjedhoj e bashkpunımıt ka ardhur derı tek legalızmı ı homoseksualeve ne dısa shtetet,jeto dhe bene ate qe ta qon qefı,nen presınonı e shejtanıt,per ta mohuar te verteten dhe Perendın.
Prit edhe pak dite kur te ndegjosh se do te bej te legalızushem edhe Vatıkanı.Qellımı ı jahudızmıt,te shkatrroj njerzımın ne dobı te vetevetes(jahudızmı),kinse ko bote eshte e dhuruar per jahudıler dhe bota tjeter eshte e sıguruar per jahudıler,....ndoshta per ketye tı e dın edhe me mıre,nese je ı krıshter te vjen mekate ta pranosh kete realıtet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Irfan : 08-08-2005 mė 11:26
Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli
Vezhgimet Irfanore kane marre tatepjesen!
Irfo
Me lajmero kur sheh ndonje teme qe nuk lidhet me prifterinje
o jahudi e te qerras me nje pije!
Kam edhe nje pytje Irfan,shpresoj se nuk do me injorosh!
![]()
-Si i pergjigjesh faktit qe ne vendet e banuara me myslimane statistika
tregon nr me te madhe te homoseksualeve?
..Te thuash gjynah...Ata vertet nuk jane te legalizuar,ama qejfe kane...
Fol!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RTP : 09-08-2005 mė 08:54
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
RTP,Postuar mė parė nga RTP
Cilat statistika mbeshtesin ate qe ke shkrujt siper?
S'bahet pytja ashtu; Si i pergjigjesh faktit qe....
Sillet fakti nje here pastaj flitet per shpejgime/pergjigje etj.
Qashtu!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 09-08-2005 mė 11:29 Arsyeja: kot per qejf :D
irfan,Postuar mė parė nga Irfan
I ngaterron muhabetet kot me kot. Edhe Vatikanin e permend kot. Edhe hebrenjte i permend kot. Shumicen e atyne qe thu i ke kot.
Ky eshte nje fenomen qe nuk po perhapet nen ndikimin e hebrenjve (jo jahudiler, se eshte turqisht ajo). Legalizimi i martesave te homoseksualeve nuk bahet me mbeshtetjen e hebrenjve por ka ardhe si rezultat i presionit qe bahet ne lidhje me te drejtat e njeriut.
Gjithashtu edhe ngritja ne shume poste te "homove" eshte shume e rendsishme. Gjithanej kan kap majat. Edhe ne mjeksi po ndryshon qendrimi ndaj "homoseksualizmit"...dhe arsye per kete nuk jane studimet shkencore, siē thuhet, por puna e atyre homove qe kane arrite te afirmohen...
Krijoni Kontakt