Close
Faqja 33 prej 51 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 509
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga Aksesor
    Boll keq ta them por keni - PARAGJYKIME!

Njeriu lind homoseksual, kete edhe shkenca e ka vertetuar dhe per te 100 here po e perseris lodhuni pak ne internet dhe kerkoni cfare eseje qe ta lexoni dhe kuptoni realitetitin dhe te verteten e sotshit ku shkenca cdo pytjes i ka gjetur pergjigjen.

Po ta lexosh pak me mire asaj ( nuk lind ? ) i kam vene nje pikepyetje dhe e kam futur ne kllapa gje qe nenkupton qe nuk eshte e sigurte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga darkman
    Dardajan
    Ishin te paret qe dolen hapur ne Shqiperi apo ne Tirane???
    Mesa di un ne ate kohe vetem ne Tirane kane dale hapur ne rrrethe te tjera nuk kam degjuar ju nqse dini mund ta thoni qytetin dhe emrin ne tironcit nuk duam te marrim ndonje flamur pse kemi qene te paret perkundrazi .

kunder racizmit
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    215
    Citim Postuar mė parė nga dardajan
    Mesa di un ne ate kohe vetem ne Tirane kane dale hapur ne rrrethe te tjera nuk kam degjuar ju nqse dini mund ta thoni qytetin dhe emrin ne tironcit nuk duam te marrim ndonje flamur pse kemi qene te paret perkundrazi .
    Meqe ti din vetem ne Tirane mund te kishe shkruar :

Ne Tirane i pari qe doli ........................................
    Nese nuk ke degjuar per ndonje vend tjeter sdo te thote qe nuk ka pasur.
    Edhe nese un nuk kam degju kjo sdo te thote qe nuk ka. Un s'kisha degjuar as ne tirone, por ja qe paska pasur.
    Nuk e kam per kete rast qe keni dale flamur, por po ju bohet ves te dilni gjithandej flamur.
    Per te mos folur pastaj me cte drejte permend ketu emra e njerzve qe s'duan te jene emeruar nga ty. Apo e meritojne te behen publik sepse jane homoseksuale

Citim Postuar mė parė nga dardajan
    Po ta lexosh pak me mire asaj ( nuk lind ? ) i kam vene nje pikepyetje dhe e kam futur ne kllapa gje qe nenkupton qe nuk eshte e sigurte
    Si kam kushtu vemendje te madhe pikepyetjes, por me lendon fakti qe njerzia vazhdojne te thone se eshte evolucion.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Ata kane qene publik, por ti me sa duket ske pas lind akoma dhe ato nuk jane teresisht emrat e vertet por shkurtime dhe pseudonime te tyre psh TORJA mund ta kete emrin Viktor , baci- Bashkim e keshtu me radhe megjithate kjo per ta eshte nje publicitet pozitiv dhe jo negativ.

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anėtarėsuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Kush t'tha?
    Kete po e thote e verteta qe po del ne sheshe....
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anėtarėsuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Une jam per, kurse ti nuk je - graja me ate kendveshtrim bre, por ta dish perderisa jeton ti ne kete bote dhe askush sta prish qejfin mos ia prish as tjerve, lejoi te jetojn ashtu sikurse ti deshiron per veten tende. Vete fjala jete eshte mjaft e rende, cdo njero ka probleme, lumturi etj...etj, po dije se dikur bota, qendrimi edhe cdo kendveshtrim i yti ndaj botes do te bashkohen me ty ne diten kur do te mbulon dheu, jeta jote do te merr fund andaj mos u brengos per boten e ardhshme, brengosu per jeten dhe rrugen ka po ec ti, zhvilloje ne menyren maksimale ashtu sic deshiron ti.Respekto qe te jesh i respektuar.
    Po ma qon mallı me ca mısınere ēifute-jahudızmı(qe ka persıer zejtını me tomlın, per nga shıja qe ka),shpresoj qe ju t"mos ıshıt te tıll.....
    Sipas mısıonareve te jahudızmıt qe bashkpunojne me prıfta,dhe sı rrjedhoj e bashkpunımıt ka ardhur derı tek legalızmı ı homoseksualeve ne dısa shtetet,jeto dhe bene ate qe ta qon qefı,nen presınonı e shejtanıt,per ta mohuar te verteten dhe Perendın.
    Prit edhe pak dite kur te ndegjosh se do te bej te legalızushem edhe Vatıkanı.Qellımı ı jahudızmıt,te shkatrroj njerzımın ne dobı te vetevetes(jahudızmı),kinse ko bote eshte e dhuruar per jahudıler dhe bota tjeter eshte e sıguruar per jahudıler,....ndoshta per ketye tı e dın edhe me mıre,nese je ı krıshter te vjen mekate ta pranosh kete realıtet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Irfan : 08-08-2005 mė 11:26
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Vezhgimet Irfanore kane marre tatepjesen!

Irfo
    Me lajmero kur sheh ndonje teme qe nuk lidhet me prifterinje
    o jahudi e te qerras me nje pije!

Kam edhe nje pytje Irfan,shpresoj se nuk do me injorosh!

-Si i pergjigjesh faktit qe ne vendet e banuara me myslimane statistika
    tregon nr me te madhe te homoseksualeve?

..Te thuash gjynah...Ata vertet nuk jane te legalizuar,ama qejfe kane...

Fol!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RTP : 09-08-2005 mė 08:54
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga RTP
    Kam edhe nje pytje Irfan,shpresoj se nuk do me injorosh!

-Si i pergjigjesh faktit qe ne vendet e banuara me myslimane statistika
    tregon nr me te madhe te homoseksualeve?

..Te thuash gjynah...Ata vertet nuk jane te legalizuar,ama qejfe kane...

Fol!
    RTP,

Cilat statistika mbeshtesin ate qe ke shkrujt siper?

S'bahet pytja ashtu; Si i pergjigjesh faktit qe....
    Sillet fakti nje here pastaj flitet per shpejgime/pergjigje etj.

Qashtu!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 09-08-2005 mė 11:29 Arsyeja: kot per qejf :D

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Irfan
    Po ma qon mallı me ca mısınere ēifute-jahudızmı(qe ka persıer zejtını me tomlın, per nga shıja qe ka),shpresoj qe ju t"mos ıshıt te tıll.....
    Sipas mısıonareve te jahudızmıt qe bashkpunojne me prıfta,dhe sı rrjedhoj e bashkpunımıt ka ardhur derı tek legalızmı ı homoseksualeve ne dısa shtetet,jeto dhe bene ate qe ta qon qefı,nen presınonı e shejtanıt,per ta mohuar te verteten dhe Perendın.
    Prit edhe pak dite kur te ndegjosh se do te bej te legalızushem edhe Vatıkanı.Qellımı ı jahudızmıt,te shkatrroj njerzımın ne dobı te vetevetes(jahudızmı),kinse ko bote eshte e dhuruar per jahudıler dhe bota tjeter eshte e sıguruar per jahudıler,....ndoshta per ketye tı e dın edhe me mıre,nese je ı krıshter te vjen mekate ta pranosh kete realıtet.
    irfan,
    I ngaterron muhabetet kot me kot. Edhe Vatikanin e permend kot. Edhe hebrenjte i permend kot. Shumicen e atyne qe thu i ke kot.

Ky eshte nje fenomen qe nuk po perhapet nen ndikimin e hebrenjve (jo jahudiler, se eshte turqisht ajo). Legalizimi i martesave te homoseksualeve nuk bahet me mbeshtetjen e hebrenjve por ka ardhe si rezultat i presionit qe bahet ne lidhje me te drejtat e njeriut.

Gjithashtu edhe ngritja ne shume poste te "homove" eshte shume e rendsishme. Gjithanej kan kap majat. Edhe ne mjeksi po ndryshon qendrimi ndaj "homoseksualizmit"...dhe arsye per kete nuk jane studimet shkencore, siē thuhet, por puna e atyre homove qe kane arrite te afirmohen...

Faqja 33 prej 51 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •