Qafir!
une( dhe besoj edhe te tjere) flas nga ana parimore.mua s'me prish pune nese tjetri eshte gay apo bi apo hetero ose te gjitha bashke.problemi qendron se ne qe flasim ne kete teme e diskutojme jemi mbrujtur me morale qe nga ana shoqeroro-edukativo-gjykuese nuk bien dakort me ceshtjen ne fjale(martesen e ketyre).
Tani, thone se homoseksualizmi eshte njohur qe ne kohet me te hershme te njerezimit, me pas dihej prezenca e tyre ne shoqeri te ndryshme te te gjitha kontinenteve dhe sot, ata mbrohen nga ligje, kane festat e tyre, flamurin pra kane plot te drejta, dhe ta them hapur qe qysh tani mua te gjitha keto ma shpifin.
Sot ne keto gjera na bezdisin.Shto edhe martesen dhe kjo behet shume.Dhe imagjino neser femijet tane (brezi i ri)do te edukohet ne nje shoqeri ku gjithshka eshte e lejueshme...e leme fare te pasnesermen.
e gjitha kjo eshte per te te sqaruar pak "konservatorizmin" qe une e disa te tjere mund te shprehim ne lidhje me kete teme.po te kisha lindur ne vitin 2560 ku incesti, homoseksualiteti e perversione te tjera mund te ishin normale atehere po.thjesht sot per sot gjara te tilla si martese e ketij lloji ne me nyre legale mua me duken te teperta.Jam dakort qe cdo gje eshte evolucion dhe si detyrim evoluon, ndryshon, perparon, por ne flasim ne baze te MORALIT qe ekziston SOT ne shumicen e shoqerise njerezore.
NO WORRIES
Krijoni Kontakt