Close
Faqja 27 prej 34 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 405 prej 509
    zbulojeni vete Maska e camomilla
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    Citim Postuar mė parė nga Monica
    Zoti ka krijuar Even dhe Adamin, nenen dhe baben....dhe realiteti ku ato jetojne gjithmone do te jete kundra tyre.....shohin syte, uhhhh i denofte perendia ( mgjth i ka denuar qe i ka bere gay)

AMAN O ZOT MOJ MONICA,ME VJEN E ME FLET KTU PER FENE.PO ME CA GUXIMI E BEN KETE GJE, KUR NE FUND SHKRUAN"I DENOFTE PERENDIA"
    PERENDIA S'KA MESU NDONJEHERE ME NEM NJERI.

i/e regjistruar Maska e "Cimaroza"
    Anėtarėsuar
    18-01-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3
    Citim Postuar mė parė nga camomilla
    PO CA KUJTON PAPA SE MEQE NUK MUND TE MARTOHEN, NUK VAZHDOJNE LIDHJEN?
    PASTAJ CA PUNE JU PRISH JUVE SE A MARTOHEN APO JO?CA DEMI JU BEJNE?PSE NUK SHIKONI PUNEN TUAJ?FEJA KATOLIKE NUK PRANON AS BASHKJETESEN,PO NUK KAM DEGJUAR TE BEHEN TERE KTO DEBATE PER TE NDALUAR BASHKJETESEN.
    KESHTUQE ME MIRE SHIKONI PUNEN TUAJ E LINI TE QETE HOMOSEKSUALET.
    PASTAJ PO FLASIM PER NJE MARTESE QE TE NJIHET ME DOKUMENTA,DMTH TE MARTOHEN LIGJERISHT,PASTAJ NQS KISHA NUK DO,LE TU MOHOJE MARTESEN NE KISHE, PO NUK KA PUNE KISHA ME GJERAT LIGJORE.
    E KA ZAKON VATIKANI ME FUT TURINJTE GJITHKUND
    Ca bo mi lal se le kokrren e nomit.
    Ti mund te flasesh keshtu per homoseksualet dhe per martesa te ligjshme e te paligjshme gje qe te duket shume e thjeshte per te folur.
    por jam kurjoz te di nese do te kishe nje vella i cili do te ishte homoseksual pasiv dhe si do te vinte te vinte ne shtepine tende i dashuri i vellait tend dhe nderkohe qe mund te kalonin ore te tera ne dhomen e tije ti si do ndiheshe do te ishte krejtesisht normale apo do te duhej te nderroje shtepi dhe te mos kishe kontaktin me te vogel me vellain tend..........................???????????????????? ??????? ?????????????etj
    Varet nga cfare kendveshtrimi e sheh.
    Por te pakten ne shqiperi kjo gje eshte e pa pranueshme akoma........
    Ne mund ti bejme jetet tona sublime
    Dhe kur nisemi, leme pas nesh
    Gjurmet ne reren e kohes

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    Citim Postuar mė parė nga chemical
    ja e zem u miratua ligji per martesen e atynve, do adoptojne fmi, si do te vije ty ne rast se ai fmi qe adoptohet nga kta te perdhunohet sistematikisht do te dukej gjo e omel ty???? epo hajde ta mushim boten me homo edhe pedofilla...[/B]
    E SHKRETA UNE PER MENDT QE ME KE.PO PSE MORE,KUSH E KA THENE QE HOMOSEKSUALET PERDHUNOJNE FEMIJTE?NUK E DI KU JETON TI PO KETU NE ITALI LEXON SHPESH QE ARRESTOHEN PRINDER PER ABUZIM MBI FEMIJET.DHE PO FLASIM PER CIFTE NORMALE, BURRE E GRUA.TE KUJTOJ QE ATO QE PERDHUNOJNE FEMIJET, JANE PEDOFILA DHE JO HOMOSEKSUAL.NUK AKNE ASNJE LIDHJE ME NJERE TJETREN
    PASTAJ UNE PO FLISJA PER MARTESEN, E NUK THASHE SE A JAM DAKORT APO JO ME ADOPTIMIN E FEMIJVE PREJ CIFTEVE HOMOSEKSUALE.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga camomilla : 26-01-2006 mė 09:30

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    Citim Postuar mė parė nga Cimaroza
    Ca bo mi lal se le kokrren e nomit.
    Ti mund te flasesh keshtu per homoseksualet dhe per martesa te ligjshme e te paligjshme gje qe te duket shume e thjeshte per te folur.
    por jam kurjoz te di nese do te kishe nje vella i cili do te ishte homoseksual pasiv dhe si do te vinte te vinte ne shtepine tende i dashuri i vellait tend dhe nderkohe qe mund te kalonin ore te tera ne dhomen e tije ti si do ndiheshe do te ishte krejtesisht normale apo do te duhej te nderroje shtepi dhe te mos kishe kontaktin me te vogel me vellain tend..........................???????????????????? ??????? ?????????????etj
    Varet nga cfare kendveshtrimi e sheh.
    Por te pakten ne shqiperi kjo gje eshte e pa pranueshme akoma........

PO UNE PARA VELLAIT NUK VE ANJE TJETER MOJ,TE JETE SI TE JETE.ATA QE JANE HOMOSEKSUAL, NUK MA MERR MENDJA SE E BEJNE PER MODE APO NDONJE GJE TJETER. PSE TI DENOSH SE TERHIQEN NGA I NJEJTI SEKS?SA VJET KA ELTON JOHN QE ESHTE I LIDHUR ME TE DASHURIN E TIJ?KA ME SHUME VITE LIDHJEJE ATO TE DY SESA MUND TE KETE NJE CIFT TJETER BURRE- GRUA.
    A ESHTE ME MIRE QE DY HOMO TE LIDHEN BASHKE PA JU CA KOKEN NJERI APO TE BEJNE SI ATA BURRA QE PER TE FSHEHUR HOMOSEKSUALITETIN E TYRE, MARTOHEN ME GRA E BEJNE KALAMA,VEC ME JU SHMANG OPINIONEVE?UNE KAM DEGJUAR PER DISA GRA ME KALAMANJ QE JANE NDARE SEPSE KANE GJET BURRIN NE SHTRAT ME NJE BURRE TJETER.PO TE KISHTE QENE ME I HAPUR MENTALITETI,KY CIFT NUK DO ISHTE MARTUAR E FEMIJET NUK DO VUANIN

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    epo hajde pra ta mbushim boten me homoseksuale edhe pedofille, meqe kta mendjendriturit si ty e mendojne kshu, se une jam i trashe nge mend akoma pffffffffffffff
    NUK MARR VESH PSE LIDH HOMOSEKSUALET ME PEDOFILET.NQS PER TY JANE E NJEJTA GJE, ATEHERE JAM DAKORT ME ATE QE THE TI, QE JE I TRASHE. PASTAJ KUSH TE THA SE JAM MENDJENDRITUR?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Chemical , pse i urren homot ti ? Te kane hyre gje ne pjese ?

ps; Dhe nje sqarim pedofilet jane tjeter , homot jane tjeter .. komplet histori me vete , mos i ngaterroni .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e di qe sjan njelloj, por nje njeri qe shko me seksin e njejte se ka problem te perdhunoje edhe nje kalama kupto ti zogu,,, edhe mu sme ka hy ne pjese njeri sikur the ti, thjesht i urrej.
    kurse ti qe i pranon po me ben te kuptoj se ke tendenca lesbicizmi :P
    Sikur e dija qe do thoje kete , " tendenca lesbicizmi " si arme mbrojtese .
    Jo Chimical , jo nuk i urrej sepse jam konfidente me seksualitetin tim , nuk kam frike dhe nuk me shqetesojne homot perreth . Nuk jane rrezik fare per mua pasi e di se cfare dua dhe kerkoj nga jeta ime ndac shoqerore dhe ajo seksuale .

Ti nuk mund te flasesh kaq i sigurte per dicka kur kete fenomen nuk e njeh nga afer . Sa vete njeh atje ne tirone qe e kane pranuar qe jane homo ? None .
    So atehere ti urren dicka qe nuk e njeh nga afer , nuk ke kontakt , shoqeri me keto lloj njerezish . Ti urren aktin por jo njerezit . Nuk e ke idene me te vogel se cfare lloj njerezish jane ato .
    E pra ja ta them une , meqe me ka rene rasti te njoh disa . Jane njerez si ti dhe une bashke . Njerez intelektuale , te edukuar dhe shume te afrueshem . Tani pse ato paten fatin e keq te lindin ashtu ti do i denosh gjithe jeten ??
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    o chemical dhe ju nazistat e tjere po vazhduat keshtu do tju hedhin ne gjygj per cenim te te drejtave te njeriut dhe agresion moral.............lol

toXic Maska e ridy85
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    339
    O njerez, kjo esht tem serioze, ne e marrim duke u tall. Mos i ngaterroni gjerat, s'mund te krahasojm nje pedofil me nje homoseksual. Pedofili ka ndjenja seksuale ndaj nje te mituri dhe kjo esht gje e poshter dhe s'mund te krahasohet me dy burra ose dy gra qe kan marredhenie me njeri tjetrin. Sado e pakonceptueshme te jete nga disa. Kto jan zgjedhje personale dhe asnjeri nuk shkel ate te tjereve. Kurse pedofili shkon e abuzon. Mos ti ngaterrojm gjerat tani.
    firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Postime
    4
    Edhe une kam te njejtin mendim si ridy85,kjo teme duhet te merret seriozisht jo te tallemi. !

Badiguard

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-12-2004
    Postime
    14
    teme interesante kjo e homoseksualitetit,

dua tu kujtoj te gjitheve se skush nuk ka te ndrejte te gjykoje kerkush ne shoqeri. sa per homoseksualitetin shqiptaret jane nje popull me nje tradite te hershme homoseksuale, gje qe ka qene shume e pranuar nga shoqeria ne shekullin e XVII dhe XVIII. jam inpresionuar kur kam lexuar CELEBI, udhetarin turk qe shkruajti nje liber mbi udhetimin e tij ne shqiperi 300 vjet me pare, liber sot qe gjendet ne librarite e shqiperise.
    Shoqeria shqiptare para treqind vjeteve ka qene me e civilizuar dhe me e emancipuar sa eshte sot.

te gjithe atyre qe shajne dua tu them te kene parasysh se para se te ofendojne homoseksualet te mendojene nje here qe shoku i tyre, vellai, babai njerez te afert dhe te dashur per ta mund te jene homoseksuale. ndoshta edhe ata qe shjane, sepse te shash dicka qe nuk te perket do te thote qe je shume i ndjeshem ndaj asaj teme dhe qe ne subkoshencen tende eshte krijuar nje kompleks aq i madh sa nuk e toleront dot, dhe kjo e tera ne menyre te pandergjegjshme.

Ju qe ofendoni kujtohuni njerere mire per rinine e hershme, per adoleshencen tuaj per lojrat qe keni bere me shokun e ngushte dhe po te keni nje fije arsyetimi do te gjeni edhe gjurme te homoseksualitetin ne veten tuaj.

sepse gjithe njerezit, meshkuj dhe femra jane ne njefare menyre biseksuale dhe mos u tmerroni nga kjo. homoseksualet jane nje perqindje shume e vogel ne krahasim me bisekset. por varet nga shoqeria qe ke jetuar, mga edukata, nga shume elemente te cilet ndikojne realisht tek njeriu dhe kjo mund te ndodhe edhe pas shume aventuarsh me femrat. mund ti ndodhe kujdo edhe pas dy martesash dhe shume femijeve, ashtu si kudo njihen raste te tille.

ndaj permbahuni para se te jepni nje mendim

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga alibaba
    O Johan, homoseksual je ti dhe babai yt ndersa biseksuale eshte nena jote, dhe duke u bazuar ne fjalet tua them me plot vetedije se familja jote ka praktikuar incestin shekuj me radhe pa ēka se nuk keni prejardhje shqiptare, ju jeni vetem te shqiptarizuar dhe nga rraca prej te ciles e keni prejardhjen e keni trasheguar homoseksualizmin, biseksualizmin, incestin e shume gjera tjera.

Hitleri per ta pastruar racen e vet vrau perveq jahudive e magjupeve edhe homoseksualet, mendoj se te njejten gje duhet ta bejme edhe ne.

Mos ke perjetuar ndonje ekscitim nga babai yt kur ke qene i vogel.
    ALIBABA, PERSONALISHT DUA TE THEM QĖ JAMĖ TEPER E SHQETESUAR ME KĖTĖ THĖNJE DHE TI THJESHTĖ DUHET TA PERJETOSH HITLERIN SA E SHOF UNE.

ALIBABA, KJO SHPREHJA JOTE E TREGON INJORANCEN TENDE PĖR TE CILEN AS NUK KAM FJALĖ TA PĖRSHKRUAJ! NE ASNJĖ MENYRE NUK GUXON, DHE KETE TA THEM TANI ME MENDIM SHUME SERIOZ, TĖ SHPREHESH KESI LLOJE URREJTJE NE EMER SHQIPĖTAREVE DHE TE THUASH QĖ TE JESH SHQIPETARE DO TE THOTE "TE URREJSH APO TE PERKRAHESH HITLERIN".

TI ALIBABA, AS NUK KE DIJE FARE SE CFARĖ KE THĖNE TANI!
    I AKUZON NJEREZIT QĖ JANĖ JO-SHQIPĖTARE SEPSE E SHPREHIN LIBERALIZMIN E TYRE POR KE HARRUAR DICKA: POPULLI SHQIPETARE NUK ĖSHTE I TERI SIKUR TI! POPULLI SHQIPĖTARE ĖSHTE NJĖ POPULL I CILI FAKTIKISHT E KUPTON LIRINE DHE E VLERSON ATĖ SEPSE VETE E KA PERJETUAR ROBĖRINĖ!

PRA ALIBABA, ME VJEN TURP KUR DIKUSH SI TI E VENDOS CFARĖ DO TĖ THOTĖ TĖ JESH SHQIPĖTARE! TURP, DHE AS NUK KUPTOJ NGA CILI NIVEL JE DUKE E SHIKUAR PLANETIN TONĖ!!!
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Kjo teme eshte diskutuar me qindra here dhe nuk e kuptoj pse i bini po nji brime ,akoma se keni kuptuar qe 90% e shqiptarve kane mentalitet qe nuk i pershtatet ne perkrahjen e homoseksualve, une personalisht as nuk dua ta di ne exsitojne apo jo , martohen apo jo , vdesin apo jo , e vetmja gje qe me preokupon eshte adoptimi i femijve nga kto njerez qe nuk kane as me te voglen ide se cfare do te thote te rrisesh nje femije ,se cfare pasojash mund ti sjellesh ktij femije duke e ditur qe ka dy prinder Gay , e kuptoni kaq apo jo ? ato qe i perkrahin , te imagjinojne veten e tyre si do u dukej nqf se do kishin 2prinder Gay ??

Martesa ndofta , po adoptimi i femijve nuk duhet te ndodhi kurre !!

hajt shnet

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Per mendimin tim neqoftese duan qe te martohen, atehere le te martohen dhe jete te gjate i uroj une. Ne Hollande lejohet kjo gje nga ligji shteteror.

Un mendoj qe di dicka rreth kesaj gjeje, prandaj un e pranoj kete lloj martese.
    Femija don dhe kerkon dashuri prej prinderve dhe dy prinder homos, apo lesbis mund qe tja japin ate dashuri femijes.

E di un qe ky mendim ndoshta nuk ju pelqen, por un shpresoj qe edhe ju nje dite do ta kuptoni kete gje.

Po e theksoi: Un nuk jam homo, por e di pak a shume se cfare mendon nje homo per dashurine. Nuk eshte semundje, sikur mund te thone disa ketu dhe sikur kam menduar un dikur, por eshte thjesht dashuri dhe ciltersi qe nje njeri ndjen per nje tjeter.
    Disa argumente qe kam ndegjuar un nga njerez gay kan qene: un kam lindur keshtu, apo: un nuk e di perse e dua kete apo ate njeri, etj...etj..

Konkluzioni im eshte qe dashuria nuk mund te shpjegohet mire me fjale; dashuria eshte dicka per zemren e per shpirtin e jo per trurin. Prandaj shume gay's nuk munden ta shpjegojne mire kete gje dhe prandaj shume njerez kujtojne se kjo gje eshte jasht ligjit natyror, apo kujtojne se ata njerez jane te semure.

Ata njerez besimtar me Papen ne krye qe thone qe homoseksualitet eshte nje semundje ata jane te verbet dhe per mendimin tim ata gjykojne. Gjykimin, Jezusi ja len babait te tij (Zotit) ne dore. Jezusi i don dhe i mirpret te gjthe njerezit anembane ne bote dhe nuk gjykon.

Kaq persa i perket kesaj teme

Ja kalofshi mire.

P.S. : Nuk e kisha dhe aq te lehte qe te shkruaja ketu siper, por mbasi u mendova thashe te shkruaj, sepse ndoshta mund te lindi dicka e re nga ky mendim i imi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 28-01-2006 mė 15:52
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Mua me habit akoma mentaliteti shqiptar kur behet fjale mer tabu te tilla (apo nuk jame me tabu?). Mbase per shqiptare qe jetojne akoma me Kanunin, kjo nuk me habit, por mendimet e disa individeve ketu ne forum qe kryesisht jetojne ne perendim eshte komplet e papranueshme. Ok, shpejt e shkurt, mendimi im per martesen e homoseksualeve. Jo me larg se nje vit perpara kam qene kundra per arsye paragjykimi. Me vone pata rast te njoh disa prej tyre dhe cuditerish jane njerez normale, mbase me normale sesa disa nga jo-gay. Mendimi im ndryshoi, fundi i fundit c'te keqe ka nese dy njerez qe duhen martohen? Shoqeria perendimore fatmiresisht ka evoluar deri ne ate mase. Per ata qe perdorim argumentin: 2 prinder gay nuk mund te rrisin nje femije. E para, ajo nuk dihet, prinderit gay jane njesoj si prinderit e tjere. Mendoni sa femije rriten pa prinder fare se nuk don ti adoptoi njeri? Eshte me mire keta te adoptohen nga 2 meshkuj ose 2 femra apo te rriten ne jetimore? Un mendoj me mire 2 prinder te te njejtit seks. Shume martesa tradicionale te pakten ne Amerike perfundojne ne divorc , dhune ne familje etj.
    Per te gjithe ju qe mendoni gayt duhet shuar nga faqja e dheut, uroj qe ndonje i dashur ose e dashur i juaj te dali haptaz gay; mbase kjo do ju beje te kuptoni problemet e tyre. Per ju homofobet kam nje pyetje, si reagoni kur shikoni 2 femra bashke ? Hmmm..me duket e di pergjighen e kesaj.. Peace
    NeverAgainVolunteerYourself

Faqja 27 prej 34 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •