Un spo bej aspak propagande. Po dal ne mbrojtje te qenieve njerzore te cilet jane te persekutuar dhe kercenuar nga shumica. Dhe kete e ndjej si detyre te dal ne mbrojtje te ketyre qenieve njerzore, qe ketu i shohin me teper si kafshe, si te semure, si te peshtire etj etj. Sa per siti-n gaykosova.org eshte hera e pare qe e degjoj prej teje dhe nuk e kam pare akoma.ketu nuk behet fjale per te imponuar mendimet tona por per te ndaluar kete propogande te paster qe po ben ai darkman ashtu sic ka bere edhe ne nje teme tjeter , keto materjalet e fundit ai i ka mare nga faqja e gaykosova.org
Me behet qejfi qe ti ke fatin tend ne dore dhe e kam thene qe nuk eshte personale ajo qe kam shkruajtur. Mjafton te lexosh temat per grate ne forum dhe sheh njerez qe perdorin te njejten llogjike tenden. Si: po ti japin me shume te drejtave grave atehere do te vendosin ato dhe ku do shkoj shoqeria jone maskiliste.Ata thone qe pastaj edhe kafshet do duan te drejtat e tyre (politike preventive!!!!!!!!!!!)Ti te me maresh te keqen mua me keto qe thua!
fati nuk na con ne as nje vend...jemi ne ata qe e drejtojm fatin ton dhe jo fati neve.
Nese dikush mendon qe martesa eshte e shenjte, shume mire!!!. Spo kerkon njeri qe homoseksualet te martohen ne kishe. Nuk kerkon njeri te ndryshoj rregullat e ketij institucioni kaq te nderuar. Ate qe kerkojne homoseksualet e ka shpjeguar shume qarte LORINA dhe poshte po sjell ate qe ajo ka shkruajtur.
Kjo eshte nje e drejte si do qe te jete preferecat seksuale te personaveNga ana morale dhe une shume dakort nuk jam, por nga ana e te drejtave te njeriut them pse jo.... Shembull, nje cift homoseksual ka 35 vjet qe jetojne bashke, te martuar.. Njeri vdes, dhe tjetri nuk mund ti shkoj prane tek koka e krevatit sepse ajo e drejte bashkeshortori nuk i njihet.. Nuk i njihet, dhe ai nuk mund te kaloj momente e fundit me te.. C'dryshim ka dhimbja e atij nga dhimbja qe kane ciftet heteroseksuale?? Dhimbja e tyre mos eshte gje jashtetokesore??
Krijoni Kontakt