Si mund te gjej product numrin per versionin 2.1 te dvd ,e kam sidin por me ka humbur kapaku qe kishte numrin .
Ju lutem ndimoni se kam kerkuar ne cdo dyqan po asnje sme ka ber derman.![]()
Si mund te gjej product numrin per versionin 2.1 te dvd ,e kam sidin por me ka humbur kapaku qe kishte numrin .
Ju lutem ndimoni se kam kerkuar ne cdo dyqan po asnje sme ka ber derman.![]()
cfare programi ishte ai qe kishe versionin 2.1 ti? edhe nje here te lutem sqarohu me mire per programin dhe cfare kerkon numrin e serise (code) , se mbase te ndihmoj...
MtrX ubicumque felix
nqs jep emrin e sakte te programit mund te kerkojme ne internet dhe te gjejme ate kodin qe kerkon ti,ok?Por duhet te kemi emrin e plote,pasi une nuk e di cfare programi eshte ky me versionin 2.1 te dvd. Po e pate emrin e plote na e thuaj,do gjejme kodin.
bingo !!!
O Cuna falemderit per interesimin
Emri i sakte esht"Professional Software DVD Player Intervideo WinDVD2000" V1.3.Ndersa ne ekran me jep te gjitha te qe i shkruajta me lart po me ndryshim se shkruan versioni 2.1.CD ja esht prodhim i Dolby Digital.
Falemderit
(nuk lejohen numra serialesh pėr programe dhe software-a tė postohen nė FSH. Shkėmbimin shumė mirė mund ta bėsh nė privat - drini nė L.A.)
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
(akte tė tilla bėji nė privat - drini nė L.A.)
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
hmm paska me te shkathet nese benseven ta ka gjetur ate cka kerkon nese me SN nuk te hapet programi provo Crack edhe nese do ndihme per perdorimin e ti duhet te jete nje file readme.txt diku aty edhe te shpjegon gjithcka
ajde ajde po tregoj se sa i mire qe jam nese mos ma vini re
take care PPL
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
O Cuna falemderit te gjithve , po fatkejsisht asnje prej kodeve nuk bente.O A rdi ai crack sma jepte numrin.Ndoshta ka menyra per ta gjetur por un jam nga ata injorantet e kompjuterit.
falemnderit
Krijoni Kontakt