Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 55
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    Brisbane Australi
    Postime
    32

Question Ndihma që jep burri në punët e shtëpisë

Mendoj se eshte nje teme interesante per ato gra qe dalin nga spitali mbasi kane lindur femijen me operacion. Por u drejtohem dhe anetareve te tjere qe jane te interesuar per te shkruar mendimin e tyre ne qofte se burri duhet te ndihmoje gruan ne shtepi ne qofte se jo Pse/ dhe ne qofte se po Pse?
    AP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    49
    Po patjeter afeida, kjo pyetje nuk ka diskutim per mendimin tim. Madje jo vetem ne raste te tilla sic eshte post-operacioni, po babai duhet te ndihmoje sa here te kete nevoje nena.

Pershendetje ,
    Ora
    Shprese

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3
    pa dashur te fyej njeri ne kete rast kjo pyetje per mua eshte jashte c do lloj normaliteti,per faktin e vetem se ka vecse nje pergjigje:POOOOOO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    Brisbane Australi
    Postime
    32

Duhet burri te ndihmoje gruan ne shtepi mbas lindjes etc

faleminderit per pergjigjen.
    AP

I be there when u ....... Maska e brazili
    Anëtarësuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    58
    Normalisht qe po eshte e domosdoshme!
    Proud To Be Rreshens

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Mendoj qe kerkohet ndihma e bashkeshortit ne te tilla raste por ne emer te burrerise, fatkeqesisht ndodh e kunderta. Sherbimi qe i jep familjes i zoti i shtepise, vec gruas, i vlen edhe femijes i cili do te behet model i babait.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Nena dhe babai lindin femijen njelloj, dhe jane te barabarte ne familje. Prindi eshte ndaj femijes njelloj, qofte nena qofte babai. Ashtu nena kalon ne dhimbje kur lind femijen, ashtu dhe babai duhet te jete aty per te ndjere dhimbjet e saj, per t'i dhene doren, per ta inkurajuar.(Qofte lindje me operacion, qofte normale) Kur nena lind, eshte me e lodhur fizikisht se burri, dhe eshte e natyrshme qe ka nevoje per me teper clodhje dhe ndihme. Nena eshte per femijen ushqim, babai duhet te jete kujdes. Une kam nje vajze 15 muajshe dhe e ka emrin Teodona Lambrina. Lavdi Perendise per burrin qe kam. Ai me nuhat kur jam e lodhur dhe kur kam nevoje per te. Ai eshte baba dhe burre i mrekullueshem.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

qytetare Maska e Arieta
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    ne shqiptari
    Postime
    26
    Citim Postuar më parë nga afeida
    Mendoj se eshte nje teme interesante per ato gra qe dalin nga spitali mbasi kane lindur femijen me operacion. Por u drejtohem dhe anetareve te tjere qe jane te interesuar per te shkruar mendimin e tyre ne qofte se burri duhet te ndihmoje gruan ne shtepi ne qofte se jo Pse/ dhe ne qofte se po Pse?
    Burri duhet ndihmu patjeter gruan cofte pas lindjes menjehere cofte pastaj.Une shpeshhere edhe pse kam mundesi te nderroje femijen apo te ngjajshme do te behem sikur smundem dhe tja le ngapak te angazhohet,me duket se lidhet me shume me femijen.hahahaaaaaa eshte mire ti provojne te gjitha punet e procesit te rritjes se femiut edhe meshkujt..............

Shejtane Maska e Greta E
    Anëtarësuar
    28-05-2004
    Vendndodhja
    Japoni
    Postime
    52
    Po Sigurisht qe duhet te ndihmoje.
    My will shall shape the future. Whether I fail or succeed shall be no man's doing but my own. I am the force; I can clear any obstacle before me or I can be lost in the maze. My choice; my responsibility; win or lose, only I hold the key to my destiny.

i/e regjistruar Maska e LeNNoN
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Bucharest
    Postime
    359
    mendoj se po !

LeNNoN !
    You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  2. Ndihma, SHBA kualifikon Shqipërinë
    Nga Genti^Itali në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 11:29
  3. Ndihma e shpejte.
    Nga bursa33 në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 02:08
  4. Nxenesi Tritol Shtepise Se Drejtoreshes
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 06:39
  5. SHBA: Ndihma ndaj Shqiperise ne 2003 varet nga perparimet.
    Nga Enri në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2003, 12:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •