Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Ah si flisni, sikur jam fabrika e embelsirave une. Po jam e embel vete dhe duken edhe embelsirat e mia si me te mira - pastaj une me shume i ha se sa i gatuaj embelsirat

Sa per aktivitete - gjume, jo gjume, dhe jo gjume prape. amerikanet thone se jam e semure me "insomnia", mami thote e kane fajin "ditet e fundit te adoleshences" - une rri numeroj yjet naten dhe vras mendjen cte jete brari, ty te kemi si doktor popullor ne forum...Ta kete fajin vapa?!

....

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086

obobooo

M'u desh te gjurmoja Fiorin dhe ju gjeta (e mo e, nga era e bukes me qiqra), pa te ishte per Bra-ne i rrofte qe me permend emrin se ndonje zė nuk ben

Moj Estele, te kujtohet moj kur i ngjisnim kaēolet e aranxhatave pas bluzave ne vere dhe i benim "te bukura"?

Kalamoja dua ndihme une (Bra, sigurisht tek ty po me gjuajne predhat) Nja dy jave me pare, po blija nje hot-dog (semundja ime) tek nje stende para bankes dhe sesi me erdhi te pyesja hot-dog-man-in se nga ishte. Me tha qe ish hungarez e me pyeti dhe ai mua. Kur i thashe nga isha (daa!) i shkelqyen syte. Nxjerr patenten dhe me tregon se emrin e plote e kish Qeratozi - Hiseni - Sami. -Im ate, -tha- quhej Togeri Qeratosi Hiseni Sami. Kishte qene toger ne kohen e Zogut i ati dhe ish arratisur ne Itali e pastaj ne Hungari. Kaq dinte nga i ati, dhe faktin qe kish qene nga Elbasani i ati. Emrat e gjysherve (qe s'i kish njohur kurre) i mbante mend. -Kam nje djale 13 vjec,- me tha- dhe tani qe nuk kam as grua mė, do kisha shume deshire t'i jepja djalit nje familje, ta njihja me rrenjet e tij.
    Si mund t'ia gjej familjen une atij? As ia ka idene sesi, punon vete nga mengjesi ne darke. Ndonje mendje? Iii, sa qejf sikur te mund ta ndihmonim!!!

PS: Une ne pergjithesi mire, edhe ne veēanti mire. Kam pire dy kafe turke sot; me pa dhe nena Ku-ja filxhanin dhe me tha qe kam nje siklet per te hequr, po me del me pasqyre gezimi ne fund.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ju ka ndodhur ndonjehere qe dita tju niset sa e bukur dhe pastaj nga mbasditja tju dali nje dite e tmerrshme?

Sot ishta gjithe qejf meqe mbarova gjithe ato pune. I vura makines inshurance edhe shkoj e blej "parking permit" per shkollen e veres. Meqe sot ishte dita e pare qe shkoj ne Universitet isha gjithe frike si do ishte klasa apo mesuesi. Mendoja meqe po marr klasen e englishtes do isha me nje salle te madhe me 200 veta brenda. Kur ika ne klase ajo ishte sa e vogel. As 30 studente nuk ishim. Epo mire me kete u kenaqa. Pastaj vjen mesuesja ajo me pelqeu shume. Thashe me vete
    A e kam pa frike. Njihem me nje shoqe edhe ajo me jep numrin e nje librarie ku librat jane shume lire. Mesuesja na la te ikin nje ore perpara ne shtepi. Vij ne shtepi me mend qe te haj pak buke edhe pastaj te iki te paguaj per klasen. I marr ne telefon oficen ku paguen leket edhe i them keshtu kam burse per shkolle vere si mund ta perdor qe te paguaj klasen. Ajo me thot qe skam asnje penny. Aty ma nxiu jeten. Iki pastaj ke "financial aid office". Ajo shtriga atje me thote qe duhet te marr 6 ore mesimi qe te marr bursen. C'fare njerez... Pse nuk i japin iformacionet perpara kohe? Edhe keshtu vajti puna. Po heq pak merzitjen me forumin ketu. Po iki se e bera hartim fare kete.

Gjithe te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 01-07-2002 mė 21:21

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    kjo tema eshte shume interesante. vetem asnje sduket sikur po ben qef ket ver, te gjithe te vaposur.
    brari e hudh gurin po s'lun. c'kemi nga ty. miss shurren e ke pa me?
    une u ngrita qe ne 7:00 sot. bera nje dush, mbarova nje detyre, edhe ju futa vapes me vrap se isha vone per ne klase. tere klasen m'humbi durimi si gjithmone me elipsat. man, they're a pain. profesori si gjithmone filloi nje diskutim tjeter rreth idese ' think not to think'. gjithmone interesant.

pastaj erdha ke kjo puna ku praktikoj my typing (gjithashtu edhe thinking not to think skills), pasi vera na i ka gelltit te githe customers si gjithmone.

doni s'doni ju une llapa ca. nje dite e zakonshme nga jeta juaj. hajde pra.

ps: se morem vesh cu be me ate hungarezin. eh ca nejrez kane fatin te mos injorohen!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nimf : 27-08-2002 mė 13:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Dite shume e kendshme sot. Kam marre 3 telefonata dhe e-mails nga disa persona qe i kisha sugjeruar qe te vizitonin forumin shqiptar. Kishin ngelur te kenaqur dhe ishin impresionuar.
    Sa qef.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Sot e Diele.
    Ditet e ngrohta po mbarojne. Kam nji pishine ketu afer. Ka nja dy trampolina dhe shumica e atyre qe hidhen jane kalamaj te te gjitha moshave. Per tu hedhur duhet te mbash radhen qe ketu e respektojne shume. Me duhet qe kur hidhen vet nga Trampolina te vihem dhe une ne radhe. Me qellon shpesh qe ne radhe te jem me femij te vegjel dhe me ndoj lop 120 kilshe.Gallat eshte.
    Nji dite ishte para meje nji Grua nja 130 kilshe dhe po ngjitej te shkallet e trampolines...Shkallet jane shum te pjerrta ..gati vertikale... Une isha mbas asaj dhe nuk vura re se ajo kish ndaluar. Vazhdova te ngjitem kur.. me takon koka te nji si Jastek gjigand. shlluuuuup. U tmerrova kur ngre syte. Ishin Mullaqet gjigande te asaj gruas qe me pa me inat..lol.

Po nga Tirana cbehet?

Cdo te mire te gjithve..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 25-08-2002 mė 05:28

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Mirmbrema te gjitheve! Kam qene ne Vlore prej nje jave dhe mora veten ne qafe sepse lakmova mishin e pjekur (qe eshte specialitet i laberise) dhe kisha shtuar 3 kg ne peshe. Kalova nje jave te kendeshme mes njerezish te mire dhe plot humor. Kur je larg stresit ben ndonjehere edhe si femije. Duke u kthyer nga plazhi, shoh nje kaktus gjigand plot me fruta (fiq deti). Me kishin thene qe hahen dhe nuk kisha provuar kurre. Me tunduan frutat dhe ngjitem ne nje mur te larte dhe kepus nje fik. E provova dhe kishte nje shije te ngjashme me frutat egzotike por c`ndodhi me pas; ai kishte gjemba te vegjel dhe ishte nje ndjesi e bezdisshme kur te ngjiteshin neper duar. Ky ishte gabimi i fundit! Po ju keni bere ndonje gabim kete jave?
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sot nisem per shkolle... 45 minuta jam ne trafik per te gjetur parkim. Me ne fund e gjej nje dhe sa dal nga makina fillon nje shi qe me ben qull. Hyj ne klasen e matematikes dhe profesori nis mesimin e dites. Gjithe ora shkon me te njejtin problem. Ufff sa me merziti. Tani jam ne librari heq pak merzitjen ketu ne forum. Shpresoj qe klasa tjeter te jete me mire. Sic kaloi mengjezi me duket se kete fat te keq do kem gjithe diten.

Shoh qe Brari dhe Djaloshi jane ne forum.
    Si ja kaloni juve andej???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 27-08-2002 mė 11:38

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Do te shpenzoj fundjaven ne NY dhe CT javen e dyte te shtatorit. Sapo bera te gjitha rezervimet dhe mezi press te bej pak qef, ne ditet e fundit te ngrohta te veres.
    pale qe do te shkoj ne nje dasem ne CT dhe do kenaqen se kercyeri. Sa qef me hane kembet per te kercyer.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Shoqėria "Bashkimi" nė 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Dėshmitarėt e Jehovait dhe vetvrasja
    Nga Arrnubi nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 06:38
  3. Bursa
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Shoqėria Civile dhe Politika
    Nga liberal nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 19:07
  5. Shoqėria politike dhe demokracia
    Nga Albo nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •