Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Marmara Lexo Postimin
    Nje nga nga shenjat e paraqitjes se kijametit eshte paraqitja e dexhallit !
    a di dikush te me tregoj se cvar pamje ka ai dexhal ? dhe cili do te jet misioni i tij ne ket bote ? une pere veten time per dexhall e konsideroj Izraelin,si do qofte le te japin sqarime me te hollsishme ata te cilet kane pak me shume njohuri nga feja Islame, Assalamu aleikum wrt wbt .
    Me sa kam dėgjuar unė eshte me njė sy dexhalli, . Dhe misioni i tij eshte te bej keqe. Vetėm njėri nga Pejgamberit ka forcėn pėr ta mbytur ketė, (Ademi me duket mos u gabofsha) ai do te vije dhe te merret me dexhallin por pasi te ketė shkaktuar shume dėme Kėrkoji ndihme studentit tone fisnikut ndoshta mund te te ndihmoje.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Me sa kam dėgjuar unė eshte me njė sy dexhalli, . Dhe misioni i tij eshte te bej keqe. Vetėm njėri nga Pejgamberit ka forcėn pėr ta mbytur ketė, (Ademi me duket mos u gabofsha) ai do te vije dhe te merret me dexhallin por pasi te ketė shkaktuar shume dėme Kėrkoji ndihme studentit tone fisnikut ndoshta mund te te ndihmoje.
    Sipas disa te dijetareve, dexhalli me nje sy paraqet metafore, pra jo se behet fjale per njeri ose ndonje krijese jashtokesore (ufo) por behet fjale per simbolin e masoneve. Shiko foton e meposhtme.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Dexhallin do ta mbyt Isa a.s. . Muhammedi a.s na ka paralajmruar per dexhallin, vertet sprov e madhe eshte per muslimanet kur te vij ai. Ai do te kete mundsi te bej gjera jo te zakonshme qe do ti mahnit njerzit, do te predikoj qe kinse ai eshte zoti. Dexhallit do ti vihen nga pas Izraelitet. Me sa kam lexu un, ai do te qendroj ne Toke 1 muaj, Dita e pare e tij do te jet sa nje vit, dita e dyt e tij do te jete sa nje muaj, dita e tret sa nje jav, dhe ditet tjera si dit te zakonshme.

Do te mundohem te gjej ndonje material qe spjegon me ne detaje storien e tij.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Flm per informacionet celyy dhe Gostivari_usa.

celyy dhe nje pyetje nese ban. Me sa kam degjuar ne Mekke dhe Medine smund te hyje dexhalli apo?
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Flm per informacionet celyy dhe Gostivari_usa.

celyy dhe nje pyetje nese ban. Me sa kam degjuar ne Mekke dhe Medine smund te hyje dexhalli apo?
    Po, ne Meke dhe ne Medine nuk mund te hyj, mirpo do ket shum persona qe do dalin nga keto dy vende.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sipas disa te dijetareve, dexhalli me nje sy paraqet metafore, pra jo se behet fjale per njeri ose ndonje krijese jashtokesore (ufo) por behet fjale per simbolin e masoneve. Shiko foton e meposhtme.

GV_USA
    Hudhi nje sy edhe kesaj video Nexhat per simboliken masone

I PĖRKUSHTUAR ISLAMIT Maska e muli21
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    NĖ TOKĖ
    Postime
    156
    Pejgamberi s.a.v.s. na ka treguar qė dexhalli do tė jetė i verbėr, ( mirėpo sipas dijetarėve, syri qė sheh gjithnjė vret nė tė gjelbėrt, kurse syri i verbėr nė tė kaltėrt), pastaj pasuesit e tij kryesor do tė jenė jehuditė( sipas njė hadithi 70 mijė jehudi me tesha tė gjelbėrta nga Isfahani - nga njė fshat i quajtur Jehudie). Dalja e dexhallit do tė jetė nė kohėn kur muslimanėt do tė jenė duke ndarė plaēkėn e luftės ( pushtimi i Stambollit).
    Sipas pejgamberit a.s , pėr njerėzimin prej Ademit a.s dhe deri nė fund tė jetės, sprovė mė e madhe se dalja e dexhallit nuk ka.
    Sa i pėrket asaj qė nė Meke dhe Medine, ėshtė e vėrtetė qė nuk mund tė hyj dexhalli edhe pse do tė bėj pėrpjekje, pejgamberi a.s thotė se kėto dy qyteti i mbrojnė melekėt nė hyrje, kėshtu qė dexhalli nuk do tė mund tė hyj, por ėshtė e vėrtetė se kur do tė pėrplas njė herė dexhalli kėmbėt pėr toke do tė dridhet e tėrė medinja, dhe prej kėtij qyteti do tė largohen tė gjithė munafikėt.
    ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ja Vllacko ketu mund ta marresh pergjigjen me gjeresisht>>>

http://www.forumishqiptar.com/showpo...0&postcount=13
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga karkaxholli Lexo Postimin
    Paske ironi tė hollė celyy. Tė lumtė. Vallė a do tė tė kuptojė injoranca?
    nuk kam koh un per ironi e ē'ironi, dexhalli me te vertet nuk do te mund te hyj ne keto dy qytete, mirpo do te ket shum njerz nga keto dy qytete qe do te dalin dhe ta shohin dexhallin

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 15:02
  3. A duhen respektuar shenjat e mira/kėqija?
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-09-2008, 17:29
  4. Këndi im fetar
    Nga Zana e malit nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 16:20
  5. Shenjat e Kijametit
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 26-02-2003, 12:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •