Pershendesim anetarin me te ri, Era_Estela
Quhet Era,ne chat nickun e ka EsTeLa...
Per me teper mund te na flasi vete!
Pershendesim anetarin me te ri, Era_Estela
Quhet Era,ne chat nickun e ka EsTeLa...
Per me teper mund te na flasi vete!
eraaaaaa moj te keqen motra qeke bere bjonde o dreq papapap... sa kishe ndryshuar tek ajo photo qe me kishe derguar mua ke qene ndryshe shume ncnncncnc rritet cupa... tani sycka nuk e nxjer photon ketu se ka turp se ti je me e bukur hahahah.. syckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moj ahhhh ti ti goce e mamit...ja prap une me fotokopje me sycken brune ne te dyja loooooool... ti e vecante ti estellanejse ika une ika... se kam ca gjera per tithene atij klejdit filozofit te forumit.
Kjo eshte syckakjo eshte eraaaa
kurse kjo une (..... levizura )
![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
o kalamaja ishte vendim i momentit per te vene foton ne forum))
Ma mbushi mendjen sycka dhe kacaku.Ptuj,turp te keni)Ika per sot.Ju dua shume dhe ju puth fort
emmmmmmmmmmmmm muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bej si une: Duaje cdo dite me shume se nje dite me pare
Se mos te marr msysh mi goce. Era ti qenke bjonde me lesh te verdhe mi, nuk e dija ate une sot e mesova. Nejse deri tani po te krahasoj me te tjerat ti dukesh cike me me vlere. Nuk e di pse, por me dukesh sikur dhe zemren e ke ndryshe nga te tjerat. Pershendetje.
P.S. Deri tani e kam fjalen se ndoshta neser del nje tjeter dhe mua me ndryshon mendja LOL.![]()
Goodbye DEBUG, hello reboot...
Eshte shume me e mire origjinal!!!
per kete ve doren ne zjarr se e njof vete. Ka nje buzeqeshje klass dhe nje trup qe o nene o nene ... jam goce edhe e them... ka lezet o vlla kur e shef
Me e mira je Era
bye bye sweety flasim
briiigi
to err is human , to forgive devine
Era ēkemi yllo.Ne foto ke dale klassTe uroj ta kalosh mire kudo qe te jesh.
Mirupafshim
Ngrije koken lart ne qiell
se me dogji malli
vinte gusha jote moj
aroma portokalli
Si shpirt je e embel sa ska me ku te vej ...nice picture ,,po ke ndryshuar shume mi dreq wooooooooooooooooow ti je bo goxha goce ,,,,ncncncncncn Lumsi ata/ato qe te Kane afer mi lal
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhh te puth shume je si shpirt
P.s: NJe Mendim te bejme nje Konkurs midis anetareve te Forumin kush nga gocat eshte me e mira ..dhe Kush nga cunat eshte me i miri me vota bejeni se do dali shume nice...![]()
![]()
Sduuuuuuuuuuu....kot...e...ke....sduuuuuuuuuuuuuuu
Iku,u vendos...Duhet bere nje turne ne itali
E kisha per ne Philly,pastaj e planifikova ne UK,po jo-jo,dashka vajtur ne Itali,eshte edhe afer
P.S Sykaltra,mos i ler keta cunat ta ngacmojne shume Eren,se jam xheloz hahaha (shaka)![]()
Kjo qenka tamam per kryeteme. Jo ne rinim deri tani dhe mereshim me ca sykaltra apo sybluja loll.
Kacako e bejme keshtu ti anulloje bileten per ne Phily se ka edhe goxha shpenzime dhe shko ne Itali se ne Philly po vete une meqe e kam me afer."pasaj kam dhe njady ceshtje personale".
Sykaltra po foton tende kur do ta shikojme mi... papap duhet te jesh ndonje agjente ti qe se ven![]()
Dua mėngjez-ė e Majit
kur kėndon bilbili i bukur
kur fryn erėza e malit
edhe qarku ėshtė i skuqur
Dua lulet-ė tė fushėsė
nė mėngjez kur janė plot me vesė
doēkat e bardha te ēupės-ė
vete me vrap qė ti presė
Po nga gjithė ato mė parė
dua mė shumė Shqipėrinė...
Ore sna shef neve ketu ti .. s'leme njeri ne te ngasi shoqen
Po mire o ... hajde ne shqipri me mire se vjen dhe era ktej dhe behemi grup