Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    tonimontana po je dhe i vockel more im vella eshte gjithe ai cun:P pastaj meqe je i ri Kujdes veten! lol

i/e regjistruar Maska e tonimontana83
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    12
    NUK JAM I VOGEL JO.
    PASTAJ NGA E DI QE JAM I VOGEL?PSE FLET KOT KUR SDI GJE?
    JAM I RI NE FORUM? PO .NUK DO TE THOT GJE.
    PSE NUK LE TE PERGJIGJET VET VAJZA?
    ME SA DI NUK ISHTE POSTE PER TY.
    DHE TEMA NUK ESHTE E JOTJA.
    Toni:1ET

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Tono avash mer se na bone me zemer harrove ti se po flet me kunaten time? kujtohu pra!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Postime
    31
    hahaha Shanon harroje diskon me Fernandezin te shtunen se ste mbuloj tek vellai meqe paske Eren Kunate dhe jo mua. Era une e ti duhet te flasim paksa mire se ose do me lesh ish-te dashurin tend ose vellane e shanon, njerin nga te dy po se sben lol

i/e regjistruar Maska e SyKaLtRa
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    30

woooow

Ca behet ketu Motra ime kerkon te dashur vellain e kesaj shtrembes ...ppupupup (larg qofte mos mi ) se keta duhet ta ken si familje jane te shtrember ti do ta gjej une te dashurin kur te Takohemi ne gusht ne TIRANE te PARTY qe do bej ALbasoul per Chatistat e tij wow cdo behet kete gusht ne tirane do jemi ne Embelsirat e chatit te gjjithaaaaaaaaa PArtyyyyyyyyyyy ne ane te detit ne Durres dhe Sarande ............. Omotra bejme dhe Ditelindjen time aty ne gusht ndaj Motra dhe ti shtrembe mos hajdeni ne shqiperi me duar bosh mendohuni mire para se te shkoni ne shqiperi ne gusht se do jem dhe UNAAAAAAAAAA aty Ok kaq PO e mbyll muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Motra dhe SHtremba ika ciao bye bye
    Sduuuuuuuuuuu....kot...e...ke....sduuuuuuuuuuuuuuu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Postime
    31
    e mi e se ke keq ti syckeze por na duhet te martojme shume veta kesaj rradhe, perfshire ketu dhe mua lol, pastaj vjen shanon, vjen era vjen ti e nje sere gocash te tjera. keshtuqe me mire une kap vellane e shanonit lol se eshte dhe si shpirt

The SuPrEmE RuLeR Maska e ZEUS_1
    Anėtarėsuar
    05-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    28

E bukur goca

Estela ta kam then qe je e bukur por kete foton ketu nderroje ver nje tjeter me pak serioze. Lol dukesh sikur te kane nxjerre me zor ne fotografi. Gjithe ate bukuri e mbulon me gjithe kete seriozitet )
    Pershendetje ZEUS_1
    Jeta eshte e bukur sepse eshte e veshtire.

vdeksha une

Do festojme ditelindjen e syēkes ne tarone apapapapappa, syēke me kalashe do e bojme ditelindjen tate, tym do i nxjerrim ))))))
    vetem hajde ti
    Ngrije koken lart ne qiell
    se me dogji malli
    vinte gusha jote moj
    aroma portokalli

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •