Elio mos i ler gjerat ne mes na thuaj se kush se une vdes nga kurioziteti lol
Elio mos i ler gjerat ne mes na thuaj se kush se une vdes nga kurioziteti lol
Era e di qe qeke e mire me floket bionde ti? Shanon me ka treguar dy fotot tuaja ate maje motorrit dhe ate me rroba plazhi po tani qenke bere me e mire(ah chi non ti ama non ti merita mos e harro sorry R...)
hahahahhaha Elio qyqa re bir,ajo eshte foto per pasaporte,e kisha rastesisht ne portofol ate dite qe me thoshin sycka e kacaku,edhe ate skanova.
Alina thnx per ate"chi non ti ama non ti merita")) E di qe kam filluar ta besoj?Me dukej shume strana,por ja qe .... po me duket e vertete!.Ciao yll.
Ah edhe dickadi qe ishe carina?Megjithese sbesoj se sta kane thene keta italianet(dreqer jane per keto pune
)
Bej si une: Duaje cdo dite me shume se nje dite me pare
Se di pse kam pershtypjen qe te njoh.Edhe une ne Itali jam.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Xingaro ia ke fut kot plako! nuk e njeh megjithese era ka shume sozi ketu ne Itali po po ta kishe njohur nuk do kishe thjesht pershtypjen por do kishe bindjen e plote. Era nuk kalon pa u vene re me ate " derr" TRUPI QE KA LOOOOOOOOOOOL ERA
era ca veni e ke shpine ti lal hahahaha jo per gjo po te .... ose ca veni del ku lokal rri ose dil nje xhiro nga lokali im hahaha je si shpirt era pacim nga visi![]()
Dashuri,Argetim,Sport
Ore TIRONSIII,rritu dhe cik e te keqen
Une jetoj ne Itali re lal,ca shpie thua ti!Per localin...as qe behet fjale se e kam harruar edhe ku ndodhet
Sidoqofte behu i gjalle,se andej nga gushti do jemi ne shqiperi,edhe pse mund te jete shanon(megjithe te vllain),looooool.
Shanon te puth fort dhe me dergo ndonje sms nga interneti kur te futesh.
Xingaro,edhe mund te njihemi,ku i dihet.Une ste kam pare ndonje foto ty.Ja tani do kontrolloj mbase te gjejciao
Ju puth fort Era
Bej si une: Duaje cdo dite me shume se nje dite me pare
Bej nje flete me listen dhe datat e takimeve,se ne gusht me ke edhe mua aty hahahahahahaha![]()
Era o shtrembe mbetet duke u puth me sms me tim vella ti dhe per mua mezi shkruan nje te fala te thate :P
kisss shtriga se ne gusht do ikim do bejme gjullurdi ne tirane![]()
URIME E MIA ELES DHE MAMIT TE ELES QE E KA BERE.
E MIRE DHE SIMPATIKE.LERE VLLAIN E SHANON SE KE PLOT KONKURENT,MUA TE PARIN.JAM I RI NE FORUM DHE NUK NJOH NJERI.SI E MIRE QE JE S'BESOJ SE DO ME LESH VETEM EEEEE?
SHAKA, DESHA VETEM TE PERSHENDESJA SE ME DUKESH VAJZE E MIRE DHE E EMBEL SI SHEQERI,QE ME PELQEN SHUME.
JO PER GJE PO NE FORUM NUK KA SHUME SI TI.
CIAO![]()
Toni:1ET
Krijoni Kontakt