O SHpirtiiiiiiiiiiiiiiiiiiii po qenke bere akoma me si shpirt mi tiiiiiiiiiii. Une nuk po them se lum ai qe te ka afer po mjere ai qe te ka lene ti ikesh nga duart looooooooooooooool . nejsekisssssssss se je si shpirt.
O SHpirtiiiiiiiiiiiiiiiiiiii po qenke bere akoma me si shpirt mi tiiiiiiiiiii. Une nuk po them se lum ai qe te ka afer po mjere ai qe te ka lene ti ikesh nga duart looooooooooooooool . nejsekisssssssss se je si shpirt.
Thnx Shanon se je si rrush.Edhe sycken e puth fort se e kam moter shtrigenKurse Kacakun..... hmmmmm do ta rraf pam pam se sme ka xhan hic,lool
Thnx briiigi.Kamelaaaa ngordhsh ishalla,ku ma ke fierakun?Puthe cik te faqja per muaEja shanon si u be puna me vllain tend mij?Do ma rregullosh apo si e ke hallin?
Apapapapapa do behemi kunata
))))))
Eja ju cuant nga Usa hecni beni nje xhiro,po do fleni perdhe se ska vend te dhoma ime)))
Ju kam shume xhan muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bej si une: Duaje cdo dite me shume se nje dite me pare
Me rafte pika mua qe te harrova ty Metaxa dhe ty Miri))
Muahhhhhhhhhh vetem per ju
haha eraaaaaaaaaaa te vjen ste fut ne shtepi une tyja looooooooooooool
(amon se me cmendi vellai me tha e ka zerin shume sexy ne telefon shtrige)
Hmm Era e ndare,une i ndare,sa shkojme ne...
Hajt per inat te "ish-ve" hahaha![]()
ncncnc Kacaku e ka zene vellai im qe diten e pare qe u nda looooool
PSo vellai i chatit po djali i babait tim lol
Shif kjo shanon,nuk rri dot pa bere mbleseri,une pashe aty qe tha jam single,prandaj
Edhe asaj i besoj me shume se ty![]()
kacaku lexoje tek tema ime se cfare ka thene![]()
e di qe se ke keq ti kacako?
Dukesh dhe goxha djale keshtu)Po sdo vish ti ne itali,do vij une atje,ok?
)))
muahhhhhhhhhh se te kam xhan fort fort
Thuthuqke
ku je ti stelke pipelke lol mir mir hajde skane me turp femrat te prezantohen ne forum per picin mir mir goxha mireeeeeeee se mos e ke bere dhe ti moj si ca e ca te tjera spo ja u ve emrat qe kishin vene foto te disa aktoreve italiane lol. nesje kalofsh mire stelke.![]()
Jetoje jeten sipas kohes.
Krijoni Kontakt