Emri i Lartë SKËNDERBE qëndron në dy pozicione absurde!!!!!!
Unë për vehte kurrë nuk e kam kuptuar pse?!!
Një ri SKËNDERBE në Monument!
Tjetri tek shishja e konjakut SKËNDERBEU(!!!!!)
Unë jam me SKËNDERBEUN në kalë!
Nuk jam me SKËNDERBEUN në shishe(!!!!)
"Spartacus" - ke të drejtë që Liria e Fjalës është e shenjtë! Por kush e thotë këtë, nuk është pikërisht ai që zbaton. Ai krimineli kombëtarë - antinjerzori dhe antishqiptari Enver, edhe në kushetutën e vet zografiste (shkarraviste) për "lirinë e fjalës", për të "drejtën e grevës", "për të drejtën e mbledhjes", "për të drejtën e...".
Mos harro kemi qenë i vetmi shtet në botë pa Institucionin e Avokatisë(!!!!!). Atëhere për çfarë Liri Fjale po flasim? Unë nuk jam aq idjot, që mbas 50 viteve që shkatrruan psiqikën dhe dinjitetin e shqiptarëve, të humbasim kohën duke dëgjuar dokërrat e komunistave! Apo jo miku im i mirë!
Megjithatë ti je SPARTACUS - pa skllevër! Ai SPARTACUS që udhëhoqi turmat e skllevërve drejt Romës, e pagoi shtrenjtë me jetën e vet IDEALIN E LIRISË!
Unë të respektoij sepse solle në forum Marzi Luther King, Theofan Stilian Nolin dhe Platonin, por hajde e fol me Fatos Klosin, me Anastas Angjelin, apo me Kaçin e Zi që desh të thyente kafkat e atyre që për 50 vite rresht u lindën dhe u rritën burgjeve e kampeve të përqëndrimit! More miku im SPARTACUS a të bën përshtypje se sa pangopësi tregojnë "ata"??
Me sinqeritet Agimi
Krijoni Kontakt