meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona keto foto veq per puroshkodranin hahahahahah falemnders falemnders bash hajer moj bombone. na knaqe Postuar mė parė nga bombona per goldianin ahhahahahha te foto e dyte itu, a asht memoriali i hasan riza pashes a? ai qi duket aty para hotel europes?
Postuar mė parė nga puroshkodran falemnders falemnders bash hajer moj bombone. na knaqe te foto e dyte itu, a asht memoriali i hasan riza pashes a? ai qi duket aty para hotel europes? po mar yll njaj vet eshte a te pelqynen ee ? a te kam fresku naj fije hahahahha
Postuar mė parė nga bombona po mar yll njaj vet eshte a te pelqynen ee ? a te kam fresku naj fije hahahahha ahahahaahahah boll besa. a ke ndoi foto ma afer memorialit te hasan rizas a? jam kurioz me e pa
Postuar mė parė nga puroshkodran ahahahaahahah boll besa. a ke ndoi foto ma afer memorialit te hasan rizas a? jam kurioz me e pa jo prz skam po nese don hin te ajo adresa e shkodres qe e din ti e ka foto nga afer te atij memorjali,,,,,,
...................
Postuar mė parė nga bombona jo prz skam po nese don hin te ajo adresa e shkodres qe e din ti e ka foto nga afer te atij memorjali,,,,,, ah, ok. isha po e gjej .
ok,,,,,e mos ven ma kshi fotosh te montume po do ti bi un te fresketa ahahahahha
...........................
Postuar mė parė nga bombona ok,,,,,e mos ven ma kshi fotosh te montume po do ti bi un te fresketa ahahahahha ahahahahaah he pra. a e shef qi kam mbet me hala shatervanin e vjeter
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt