Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    28
    Sa kohe kishit pa shkuar?
    - 4 muaj, shkoj shpesh se jam edhe afer.
    Sa kohe qendruat?
    - 4 dite (nje vezhgim i shpejte, isha me sherbim)
    Cilat qytete vizituat?
    - Durres, Tirane, Elbasan, Korçe.
    Cfare u beri me shume pershtypje?
    - Perveç atyre qe jane perseritur shpesh nga parashkruesit, mua me ka bere pershtypje sjellja e vajzave "moderne" ne Shqiperi. Gati ne te gjitha rastet ato ishin veshur njesoj si vajzat e te gjitha vendeve perendimore, po te bejme nje raport te pjeses se veshur te trupit te tyre me ate te ç'veshuren, eshte me e madhe kjo e dyta. Por nisur nga veprimet e tyre m'u duk se pothuaj ne te gjitha rastet ato ishin ne siklet te madh, ndjeheshin jasht mode ashtu te veshura/ç'veshura, por prap vazhdonin ne te tyren ndoshta per te permbysur mentalitetin tone.
    Mjafton emeri im

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-02-2003
    Vendndodhja
    ca po te duhet ty!!!!!!
    Postime
    101
    2 vjet.
    Sa kohe qendruat?
    1 muaj.
    Cilat qytete vizituat?
    Shkodren, Tiranen, Durresin, kavajen, Vloren.

Pershtypjet e mia!
    Ahhhh sa zbret ato shkallet e avionit, rrezet e diellit te ngrohta te ledhatojne fytyren, zhurma e njerzve dhe ankthi i tyre per te takuar te afermit e tyre sa me shpejt, kur degjon vetem shqip pa pushim, vetem ather e beson se je ne vendlindje!!
    Ja pra ikin ditet dhe u kenaqa shume.

Cdo gje them qe ishte permirsuar pervec politikes Shqiptare qe nuk ndryshon shume!
    Shumicet e pushimeve te mija i kalova ne Shkoder dhe ne Durres.
    Pamvarsisht qe si qyteti jot nuk ka edhe te tjeret me krijuan pershtypje te mire.
    Plazhi njeher (Mali i Robit dhe Velipoja) ishin bere shume shume mire......disko e klube sa te duash , vetem lek te kesh. Ndonjeher mungonte elektriku e uji por ama edhe kjo ka lezetin e vet sidomos kur ndizeshin qirinjte edhe kur njerzit ngriheshin qe ne oren 5 per te mbushur uje. Te merr malli ndonjeher per kto kushte!!

Ju qe keni shume kohe pa shkuar mos e mendoni Shqiperine prap me ato tradita e zakone fanatike, se jeten e shijojne sidomos rinia qe nuk i linte gje mangut......psh gocat Shqiptare sidomos ishin civilizuar fare, si bente gje pershtypje si dikur.

Ne pergjithesi Shqiperia eshte mrekulli kshu qe nqs ju jepet mundsia shkoni nje minut e me pare se ju garantoj qe nuk do pendoheni!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2003
    Postime
    80
    Disa nga ju thate qe kishit shkuar ne Elbasan. A mund te me thoni dy llafe per elbasanin se kam 5 vjet pa shkuar dhe me ka marre malli SHUME.

Te fala

Full Time Killer
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123

lol

Postuar më parë nga Sajda Shkodrane
    2 vjet.
    Sa kohe qendruat?
    1 muaj.
    Cilat qytete vizituat?
    Shkodren, Tiranen, Durresin, kavajen, Vloren.

Pershtypjet e mia!
    Ahhhh sa zbret ato shkallet e avionit, rrezet e diellit te ngrohta te ledhatojne fytyren, zhurma e njerzve dhe ankthi i tyre per te takuar te afermit e tyre sa me shpejt, kur degjon vetem shqip pa pushim, vetem ather e beson se je ne vendlindje!!
    Ja pra ikin ditet dhe u kenaqa shume.

Cdo gje them qe ishte permirsuar pervec politikes Shqiptare qe nuk ndryshon shume!
    Shumicet e pushimeve te mija i kalova ne Shkoder dhe ne Durres.
    Pamvarsisht qe si qyteti jot nuk ka edhe te tjeret me krijuan pershtypje te mire.
    Plazhi njeher (Mali i Robit dhe Velipoja) ishin bere shume shume mire......disko e klube sa te duash , vetem lek te kesh. Ndonjeher mungonte elektriku e uji por ama edhe kjo ka lezetin e vet sidomos kur ndizeshin qirinjte edhe kur njerzit ngriheshin qe ne oren 5 per te mbushur uje. Te merr malli ndonjeher per kto kushte!!

Ju qe keni shume kohe pa shkuar mos e mendoni Shqiperine prap me ato tradita e zakone fanatike, se jeten e shijojne sidomos rinia qe nuk i linte gje mangut......psh gocat Shqiptare sidomos ishin civilizuar fare, si bente gje pershtypje si dikur.

Ne pergjithesi Shqiperia eshte mrekulli kshu qe nqs ju jepet mundsia shkoni nje minut e me pare se ju garantoj qe nuk do pendoheni!!
    hey Sajda me pelqen shum aty tek mali robit, biles shkoj nganjeher dhe haj dreke tek nje restorant i bukur ne brek te detit, aty shkoj vetem sepse me pelqen se kam meemorje te bukura aty!

ja kalofshi mire te gjith ne pushime
    Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2003
    Postime
    82
    Une kam 2 dite ne shqiperi,dhe jam akoma ketu dmth.
    Si fillim dua te kujtoj nje gje qe te gjithe e keni vene re,sapo shihet toka shqiptare nga dritarja e avjonit te gjithe kane nje ndjesi tjeter,sikur gjallerohen disi.Kjo me ndodh edhe mua cdo here dhe kete rradhe madje isha i pari nder te gjithe qe dola jashte. Dmth isha me fat
    Per sa i perket shqiperise keto 2 dite kam bredhur neper tirane.Eshte nje mrekulli,te pakten andej nga qendra ke qejf te dalesh ne rruge.Thjesht per shembull tiranen e kane pelqyer shume edhe miqte e mi te huaj qe jane ketu me mua.Pastaj per sa i perket qejfit,argetimit,dhe pushimeve,jua garantoj qe behet shuuume qejf dhe me shpenzime me te uleta se ato qe mund te benit atje ku ishit.
    Keto jane mbresat e mia te para per shqiperine tone,dhe kam 1 muaj kohe ta vizitoj ne cdo cep te saj.
    SHQIPERI, JE MREKULLIA ME E MADHE NE BOTE!!!!!!!!!!!!!

ANDi
    bingo !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-08-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    36
    Kisha 2 vjet pa vajtur dhe qendrova 20 dite. Vizitova Korcen, Progradecin dhe Tironen. Me te thene te drejten Korca dhe Porgradeci nuk me lane ndonje kujtese te mire shume, por aman Tirona eshte tamam Tirone. Ishte shume e advancuar megjithese cmimet per popullin Shqiptar ishin ne stratosfere. Ata andej benin jete nate neper Pubs, clubs dhe Discos. Ishte goxha mire ne Tirane por une prape se prapi nuk e pelqeva dhe aq shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-05-2003
    Vendndodhja
    Michigan, USA
    Postime
    15

Korca a ka ndryshuar?

HI,
    Kam 5 vjet pa shkuar ne shqiperi... Kam degjuar per Tiranen qe ka ndryshuar shume po Korca hic fare....
    Nese ndonje ka qene ne Korce keto kohet e fundit mund te me pershruaje ndryshimet????

Faleminerit,
    Aldi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Pushime plazhi i bëra në Durrës, Dhermi, Sarandë.

Në Durrës u vendosa në një hotel tek Shkëmbi i Kavajës. Standard europian (ujë dhe korrent pa nderprerje),
    sherbim në nivel, muzikë e huaj me artistë shqiptarë , fushë tenisi, plazh privat. Dy pika negative: ujë i ndotur i detit dhe papërgjegjësi e lokomativistit të trenit që cdo mengjes i biente borisë dhe ma prishte gjumin.

Dhermi: intimitet, plazh i vogël privat, ujë i mrekullueshem i detit, infrastrukturë nën nivel.

Sarandë: një cep i mrekullueshem i atdheut.Nuk harrohet lehtë dreka në Kalanë e Lekurasit. Cmimet e lira.

Shqipëria ka bërë ndryshime të mëdhaja kolosale. Siguria në nivel.
    Polici korrekte dhe mikëpritje pothuaj kudo.

Qeveria duhet të merret më shumë me viset në brendësi të vendit. Gjatë kthimit nga Saranda nëpër Tepelenë e Mallakastër sheh vobektësi ekonomike që e vrajnë syrin e vizitorit.

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Une bera pese vjet qe nuk shkoj ne tirone. Edhe para se te lexoja komentet e juaja e dija qe Tirona (dhe nje pjese e mire e Shqiperise) eshte bo nam fare, pube, kafe, disko, etj etj. Kerkoj nga ata qe jane kthy nga shqiperia te me tregojne nje çike per pubet atje, sidomos ne tirone. I duam me detaje (emri, vendi etj), mbase eshte shume kjo qe po ju kerkoj, po se merrni me mend ça malli kam per Tironen. Do ishte shume mire sikur te vinit dhe ca fotografi, atje ku keni qene, plazh, pub, kafe, disko, etj etj.
    Shpresoj qe do ma hiqni pak mallin me keto qe po ju kerkoj.
    Bye bye!!!
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    flm elbasanas, po ato foto i kam pare ka kohe.une doja ndonje foto, me ndonje pub, ose ndonje kafe.megjithate flm.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Me ose pa luftë ,rezultati do të mbetet i njëjtë !!!.
    Nga Vasjan Golka në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 13-09-2006, 06:35
  2. Ku po pushojnë politikanët e vendit?
    Nga Brari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 01:30
  3. Si të jemi në formë për plazh
    Nga Davius në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 20-07-2005, 15:16
  4. Nënvetëdija e pushimeve
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-07-2004, 03:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •