Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-05-2006
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga Capkenja
    hy.. une kam gjashte vjet e gjysem qe nuk shkoj ne shqiperi dhe vendosa qe ne shtator te shkoj nja dy jave per te pare prinderit dhe shoqerine qe kam lene atje. Vetem se une do shkoj me vajzen time te vogel qe do jete tete muajshe. nga ato qe po lexoj nuk me pelqen shume, por kam shume mall dhe nuk rezistoj me. Ju lutem mund te me jepni nje keshille si te veproj, te shkoj apo jo?? Faleminderit
    Mos kini frike fare. Une nuk e di nga cili qytet i shqiperise vini por sot sduhette kini frike fare. Ne behar eshte keshtu e keshtu shuime bukur.per femijen mos ki frike fare. Merrni me vete ilace te bollta si per temperature per bark per kolle per vesh.Keto jane ato me te nevojshe qe te duhet me nje femije te vogel.Kete qe po ju them e kam nga pervoja ime. Megjithe qe ka dhe ne vend plot gjera por nga meraku dhe nga ato qe degjonim nga disa pesimista dite per dite jo po ska, jo sjane te mira etj etj...Eshte pyetja cfare prsi nga vendi kur vetni aty??? Mos beni iluzione.
    Por ne behar eshte shume bukur, femijes do ti beje shume mire. Une i kam pak me te medhenj se juaji por cdo vit mezi presin qe te veme ne behar ne shqiperi. Deri tani kam patur fatin qe te vete cdo vit.
    Ky ishte mendimi im.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Drenovarja : 21-06-2006 më 08:52

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Personalisht,vete ne Shqiperi cdo vere...Varfnia,hygjiena e dobet,korupsioni,mentaliteti,jane brumi qe me ka gatuar mua dhe gjithe Shqipetaret.Sa te ekzistoj gjuha Shqipe dhe ne venat e mija te rrjedhe gjak Shqipetari do vete atje dhe vetem atje!!!Respekt per te gjithe ju!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Kam reth 17 muaj qe jam larguar nga shqiperia dhe nuk kam shkuar akoma qe te flas me shum per temen
    ju pershendes te gjithve kudo qe ndodheni .....
    100%KORCAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    shkoj po thuajse per vit ....
    rri nga 2 deri ne 4 jave .,varet nga pushimet qe kam ....
    megjithse SHQIPERISE I MONGOJNE SHUME GJERA QE NJERIU TE BEJE NJE JETE NORMALE ,PRAP UNE NUK E KRAHASOJ ME ASNJE VEND TJETER ..ME PELQEN ASHTU SIC JETOHET ATJE ,ME THJESHTESINE E NJEREZVE ,ME PAPUNESIN ,ME VARFERIN POR JA QE JAM SHQIPTARE DHE KY ESHTE VENDI IM ,ME TE MIRAT DHE TE KEQIJAT E TIJ ..E PRANOJ ASHTU SIC ESHTE .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar më parë nga Anisela
    Personalisht,vete ne Shqiperi cdo vere...Varfnia,hygjiena e dobet,korupsioni,mentaliteti,jane brumi qe me ka gatuar mua dhe gjithe Shqipetaret.Sa te ekzistoj gjuha Shqipe dhe ne venat e mija te rrjedhe gjak Shqipetari do vete atje dhe vetem atje!!!Respekt per te gjithe ju!!!!
    Respekte per ty ne rradhe te pare!
    Epo jo te gjithe jane si ty moj vajze, ka ca mesa shoh qe jane rritur ne kushte te tjera e su kane pare syte pluhur e plera etj, rruges, tanglleku ketyre. Kurse ajo qe na pyet te vete ne Shqiperi apo jo, pikaaaa pika qe ste bie, po ik me dreq ik se ska kucedra te te hane po na e bejne Shqiperine si Irakun.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Shkoj sa here qe kam mundesi.
    3-4 here ne vit.
    Nuk ka ndonje pershtypje te veçante sepse eshte vendi im.Shume gjera nuk shkojne,kushtet nuk krahasohen me vendin ku jetoj,por ska rendesi.I duhet akoma kohe Shqiperise te dali nga erresira,por do te dali e jam i sigurte per kete.
    Ngelet perhere vendi im qe kur shkoj marr fryme lehtesisht.
    Te kritikosh vendin tend eshte normale,te mos ta duash eshte krim ndaj tokes tende.
    Gjithe te mirat.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Me ose pa luftë ,rezultati do të mbetet i njëjtë !!!.
    Nga Vasjan Golka në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 13-09-2006, 06:35
  2. Ku po pushojnë politikanët e vendit?
    Nga Brari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 01:30
  3. Si të jemi në formë për plazh
    Nga Davius në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 20-07-2005, 15:16
  4. Nënvetëdija e pushimeve
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-07-2004, 03:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •